- 30 Kasım 2019
- 12.092
- 38.599
- 598
Akıl yok utanma da yok anlaşılan.Ökdürür beni. İsteseydim de alma derdi çocuğum var her şeyin en güzelini istiyorum
Bana anlatti biraz.
3 yil once 100 bin yatirmislar, sonra ara ara bunun gibi meblağlar ustune eklenmis ama bu tutarlari bilmedigini soyluyor.
Son 18 aylik hareketi görebiliyormus oncesini goremedigi icin hatirlamiyormus, emin de degilmis ama 700 bin kadar arti para olmasi gerekiyormuş, su an bankada 300 bin varmis. Yani aslinda toplam 1 milyon tl bankada para olmaliymis bugun.
Adam ya agir saf ya da karisinin aylardir bu parayi nerden buldugunu, bu esyalari nasil aldigini sorgulamayacak kadar duyarsiz. Adam da hic normal degil.Tamam o kazandigini da cebinde sayiyor bu kismi tartisilir haberinin olmamasi bile tuhaf
Adam da saf mi seytan mi anlamadim adam da normal degil
Parayı harcamayıp birine vermesi, kaptırması çok daha büyük bir ihtimal bence.Adam ya agir saf ya da karisinin aylardir bu parayi nerden buldugunu, bu esyalari nasil aldigini sorgulamayacak kadar duyarsiz. Adam da hic normal degil.
Ailesinde de olmadigini soylemisti ilk basta muhtemelen alkolik, kumarbaz falan bir abi / baba var ona yedirdi. Yoksa bi eve 700 binlik esya girip cikacak, borclar odenecek vs. dikkat ceker bu illaki.Parayı harcamayıp birine vermesi, kaptırması çok daha büyük bir ihtimal bence.
Siz de biraz abartmışsınız yahu. Çocuğa üç beş bi şey de siz alın yazık arabası bile yokBenimde ilk çocuğum durumum olmasina ramen sosyal medyada dikte edilen herseyi almıyorum benimde hesabımda altin biriktiriyoruz bizimde suan 300 bin küsür birikmişimiz var üstüne daha nasıl koyarım diye düşünüyorum hanımefendi harcanan para 700 tl degil ki 700 bin tl birseyi alirken gerçekten lazimmi diye sormak lazim inanin daha bebek arabasi almadım kizimin beşiğini ananesi aldi kıyafet vs halaları ne yapabilirsek zaten cocugumuz küçükken yapıyoruz büyüyünce masrafları da artıyor kızım kış günü doğdu hastahaneye getirip götürmek dışında da pek dışarı çıkmadık bebek arabasi lazim olmadi hatta temiz kullanılmış arabayi biri hediye etse severek alirim 700 bin para yani ne biliyim hakikaten eşiniz bosansa haklı adam
Belkide sadece kendine harcamistir 700 bin evet cok ama gunumuz ekonomisinde gercekten herseyin iyisi olsun dediyse iki pahali marka canta alsa iki altin alsa iyisinden benzer sekilde harcadiysa olmustur olan ki anladigim okadar degil harcadigi paranin vadesi dolmadan harcadigi icin banka faizi vermemis onuda sayiyor 700 un icindeBen bir kadının “çocuğum için en iyisini alıyorum” diyerek 700 bin harcayacak kadar avel olduğuna ihtimal vermiyorum ya. Bence parayı birine kaptırdınız.
Yani ne desem bilemedim, hesabını bilen biri olsanız bu şekilde olmazdı diye düşünüyorum.Oara yerinde saydı benim de harcadıklarım var tabi 700 bini harcamadım tek başıma
Yine de yüksek bir meblağ çıkar. Çocuğuna harcamış güya. Bana çok saçma geldi. Bir kere adamın bu zamana kadar sorgulamaması imkansız.Belkide sadece kendine harcamistir 700 bin evet cok ama gunumuz ekonomisinde gercekten herseyin iyisi olsun dediyse iki pahali marka canta alsa iki altin alsa iyisinden benzer sekilde harcadiysa olmustur olan ki anladigim okadar degil harcadigi paranin vadesi dolmadan harcadigi icin banka faizi vermemis onuda sayiyor 700 un icinde
20 bin dolarım var hangi ülke lütfen gelip alayım ciddiyimdoğru hesapladiysam bizim paramızla içi eşyalı hazır ev alınır la o parayla. Harca harca bitmez ki o para yani
Ay buna çok güldüm şsldklşsadkKonu sahibiyle kocasının yüzleşmesi(temsili):
Hiç biri yok, faiz yatmadı dolayısıyla faizden gelecek para yok, kendime ve eve alışveriş yaptım sorduğunda kızacak diye biriktirmiştim dedim var param dedim nereden diye sormadı harcadım.Ailesinde de olmadigini soylemisti ilk basta muhtemelen alkolik, kumarbaz falan bir abi / baba var ona yedirdi. Yoksa bi eve 700 binlik esya girip cikacak, borclar odenecek vs. dikkat ceker bu illaki.
Yalniz her halukarda cok degisik bi evlilik.
Aferin. Gerçekten 22 yaşında mısın ? Çalışıyorum demişsin ne iş yapıyorsun ? Krediyle nasıl yerine koyma planın var anlat belki mantıklı bir yol çıkar.Hiç biri yok, faiz yatmadı dolayısıyla faizden gelecek para yok, kendime ve eve alışveriş yaptım sorduğunda kızacak diye biriktirmiştim dedim var param dedim nereden diye sormadı harcadım.
Öğretmenim. Krediyle de şöyle düşündüm. Her bankadan ne kadar verirse çekmeyi düşünüyorumAferin. Gerçekten 22 yaşında mısın ? Çalışıyorum demişsin ne iş yapıyorsun ? Krediyle nasıl yerine koyma planın var anlat belki mantıklı bir yol çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?