Borç

Tamam o kazandigini da cebinde sayiyor bu kismi tartisilir haberinin olmamasi bile tuhaf
Adam da saf mi seytan mi anlamadim adam da normal degil

Tamam o kazandigini da cebinde sayiyor bu kismi tartisilir haberinin olmamasi bile tuhaf
Adam da saf mi seytan mi anlamadim adam da normal degil
Adam ya agir saf ya da karisinin aylardir bu parayi nerden buldugunu, bu esyalari nasil aldigini sorgulamayacak kadar duyarsiz. Adam da hic normal degil.

Allah’a şükür durumumuz var kuzenim bebek kıyafetleri verdiğinde yarabbi şükür dedim en güzeli diye diretmek ne gerçekten park yatağı bile kuzenimden geldi sağolsun ben de bebeğime harcayacağım bütçe ile altın aldım borçla en iyisini almak neyin kafası cidden

Parayı harcamayıp birine vermesi, kaptırması çok daha büyük bir ihtimal bence.
Ailesinde de olmadigini soylemisti ilk basta muhtemelen alkolik, kumarbaz falan bir abi / baba var ona yedirdi. Yoksa bi eve 700 binlik esya girip cikacak, borclar odenecek vs. dikkat ceker bu illaki.

Yalniz her halukarda cok degisik bi evlilik.

Siz de biraz abartmışsınız yahu. Çocuğa üç beş bi şey de siz alın yazık arabası bile yok

Ben bir kadının “çocuğum için en iyisini alıyorum” diyerek 700 bin harcayacak kadar avel olduğuna ihtimal vermiyorum ya. Bence parayı birine kaptırdınız.
Belkide sadece kendine harcamistir 700 bin evet cok ama gunumuz ekonomisinde gercekten herseyin iyisi olsun dediyse iki pahali marka canta alsa iki altin alsa iyisinden benzer sekilde harcadiysa olmustur olan ki anladigim okadar degil harcadigi paranin vadesi dolmadan harcadigi icin banka faizi vermemis onuda sayiyor 700 un icinde

Son zamanların en fantastik konusu. Arada böyle bomba konular oluyor, merakla takip ediyorum.
Harcanan miktar bana fazla gelmedi. Yani 3 yılda 700 bin, ayda 20 bin falan ediyor. Harcanabilir. Benim merak ettiğim şu, kadın sürekli alışveriş yapıyor, eve bir şeyler geliyor, çocuğa bir şeyler alınıyor falan ama, koca hiç farkında değil. Ne alkşverişten haberi var, ne kredi kartı borcundan. İnsan bi merak eder sorar, çocuğa oyuncak almışsın hangi parayla aldın diye, 3 yıldır sürekli alışveriş yapılıyor ve adamın dünyadan haberi yok.
Kocan sorarsa açık açık de, sürekli alışveriş yapıyorum ya hayatım, bu paradan ödüyordum işte de, adamında gözü açılsın.
700 bin borç istemeyi de nasıl düşünürsünüz? Bu devirde kim kime verir o parayı?

Oara yerinde saydı benim de harcadıklarım var tabi 700 bini harcamadım tek başıma
Yani ne desem bilemedim, hesabını bilen biri olsanız bu şekilde olmazdı diye düşünüyorum.
Eşiniz sorduğunda söylemeniz gerekirdi şunlara harcadım diye. En başında söyleseydiniz eşinize belki oradan harcama diyip kartla taksitle vs alacaktınız ihtiyaçlarınızı.
700 bin lira bu,kredi çekerim diye düşündüm diyorsunuz da,o da gizli kalmazdı ki,battıkça bakacaksınız sonunda.
Konuşun eşinizle ,anlatın durumu,saklama imkanınız kalmamış zaten artık,daha uzatmanın anlamı yok.

Yine de yüksek bir meblağ çıkar. Çocuğuna harcamış güya. Bana çok saçma geldi. Bir kere adamın bu zamana kadar sorgulamaması imkansız.

Ailesinde de olmadigini soylemisti ilk basta muhtemelen alkolik, kumarbaz falan bir abi / baba var ona yedirdi. Yoksa bi eve 700 binlik esya girip cikacak, borclar odenecek vs. dikkat ceker bu illaki.

Yalniz her halukarda cok degisik bi evlilik.
Hiç biri yok, faiz yatmadı dolayısıyla faizden gelecek para yok, kendime ve eve alışveriş yaptım sorduğunda kızacak diye biriktirmiştim dedim var param dedim nereden diye sormadı harcadım.

Hiç biri yok, faiz yatmadı dolayısıyla faizden gelecek para yok, kendime ve eve alışveriş yaptım sorduğunda kızacak diye biriktirmiştim dedim var param dedim nereden diye sormadı harcadım.
Aferin. Gerçekten 22 yaşında mısın ? Çalışıyorum demişsin ne iş yapıyorsun ? Krediyle nasıl yerine koyma planın var anlat belki mantıklı bir yol çıkar.

Bu paraları harcarken eşiniz hiç sormadı mi nereden geliyor bu derenin suyu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…