Borç

2015 yılında 3 tane cumhuriyeti 1900 civarı paraya almıştım hatırlıyorum. Şimdi bir cumhuriyet 2000 civarı. Altın her zaman değerlenir ama kısa vadede bozdurmamak şartı ile. Alın ve en az 2 yıl elinizde tutun

Borsayi takip edip en guvendigine yatirmalisin
Ama altin aldi basini gitti keske bi kac hafta oncesi alsaydin.
Dolarda malum iran amerika durumlari ne olacak belli degil celiskili duruyor..

Yatırım tavsiyesi isteme bence çünkü yatırım tavsiyesi vermek yasak değil. Kendin takip edip makul gelene yatırabilirsin.

Altın çok yükseldi. Ons fiyatı 1577 fln. Dolar da şuanda yüksek olduğu için gram qltin sirvelerini yaşıyor. Kısa vadede bozucam dersen düşme ihtimali de var mantıklı olmayabilir. Ama uzun vade en iyisi altın. Aldığın maliyete bakmayip her ay kenara atmalisin ama

Taksit ödeyip sonradan bir ayd ahepsşnş ödeyebilirsiniz.
Eşim de kyk borçlu.
İlk etapta taksit ödeyip elimiz nollaşınca hepsini ödemek niyetindeyim. Zaten bize de öyle yapabilirsiniz demişti orada çalışan kadın

Altın yaza kadar biraz düşüş gösterebilir sanırım.
2-3 hafta bekleyin bakalım.

kyk borcunu çok fazla kafaya takmayın aradan 5-6 sene de geçse işe girmeden devlet icra-haciz yoluna gitmiyor zaten. yani anadan babadan tahsil etme, eve icra koyma gibi bi durum yok. zaten sıklıkla da faize af geliyor. siz kişisel birikiminize devam edin. yine de bankada tutmak yerine(peşine düşmez ama banka hesabına haciz koyabilir devlet) çeyrek altın alıp saklayın bir yerde.
altını kısa süreli yatırımda değil de uzun vadeli düşünürseniz ancak karlı olur.

Uzun vade de altın herzaman kazandırır. 4 gün önce altının en yüksek oldugu zamanlarda yaptım çünkü bozdurmaya niyetım yok nasılsa kazanıcam.

Evet bankaya haciz konan var şuan bankada tutmamak daha mantıklı olacak. Bazıları hiç umursamiyor kyk yi ben yapamıyorum.

Benim çok bir sürem yok malesef. 7 ay içinde kâr ettim ettim. Ama bu ara biraz bekleyeyim bakalim kimi daha da çıkacak diyor ama
Su bir iki ay daha almayin derim tabi siz bilirsiniz evet yukselicek diyorlar ama daha ne kadar yukselir bilemiyorum aniden dususe geçiyor zaten bir iki ay daha beklemek sizin icin iyi olabilir

Borsayi takip edip en guvendigine yatirmalisin
Ama altin aldi basini gitti keske bi kac hafta oncesi alsaydin.
Dolarda malum iran amerika durumlari ne olacak belli degil celiskili duruyor..
Keşke alsaydım o zamanlar cevreme sordum yüksek alma dediler düşer almadım. Geleceği yokmuş demek ki paranın.
Borsadan hiç anlamam.

Yatırım tavsiyesi isteme bence çünkü yatırım tavsiyesi vermek yasak değil. Kendin takip edip makul gelene yatırabilirsin.
Anlayamadım ? Yatırım tavsiyesi istemek yasak değil ise neden istemeyeyim?
Kendim pek anlamadığım için makul gelen de yok ama şuan daha çok fikir edinmiş oldum.

Anlayamadım ? Yatırım tavsiyesi istemek yasak değil ise neden istemeyeyim?
Kendim pek anlamadığım için makul gelen de yok ama şuan daha çok fikir edinmiş oldum.
Yasal değil demek istedim yasak değil yazmışım :) siz isteyebilirsiniz ama bir arkadaşın burada yatırım tavsiyesi vermesi suç oluşturuyor.

Yasal değil demek istedim yasak değil yazmışım :) siz isteyebilirsiniz ama bir arkadaşın burada yatırım tavsiyesi vermesi suç oluşturuyor.
Yani altın değer kaybeder veya borsaya gir ya da döviz şöyle gibi söylemler yasal olmasaydı bununla ilgili siteler var ve forumlar var onlar olmazdı diye düşünüyorum. Ya da tv ye çıkıp konuşanlar var. Ben o sitelerden de okudum ama onlar sürekli yüksek ya da borcsuz uzun vadeli yatırımlardan bahsettiği için kadın kadını anlar diyerek sordum.
Para karşılığı yaparsan ve lisansin yok ise olabilir o da belki. Zaten burada kimse şu su kadar değerlenecek demiyor. Herkes muallakta kesin cümleler bile yok hicbir yorumda. .
Para karşılığı da yapmıyorlar insanlık bu sadece bir şey olmaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…