Borç verdim ama biraz huzursuzum

1 ay müsade edin canım

Etmeyecekseniz zaten bende de yok diyip konuyu kapatmalıydınız
Açıkçası ilk başta düşündüm ki kredi kartının asgarisini falan ödeyemedi, dönemi döndürüp bana geri atacak. Neden ihtiyacı olduğunu söylemedi zaten geçiştirdi. Haklısınız 1 ay beklerim zaten, yoksa hiç vermemem gerekirdi. Evham işte.

Yaa kötü olmuş sizin durum. Ama gerçek yüzünü görmüşsünüz. Ben de borç almam hiç Allah muhtaç etmesin hiçbirimizi tabiki büyük konuşmamak lazım. Borç verme işini de bu para geri dönünce rafa kaldıracağım tamamen.

Eşinden habersiz aldıysa şaşırırım çünkü bağları epey kuvvetli diye biliyorum. Ha eşi için aldıysa ona da şaşırırım çünkü onun eşi benim eşimi arayabilirdi arkadaş oldukları için. Bakalım işte herkesin de yazdığı gibi şimdiden evham yapmaya gerek yok.

Yorumları okudukça şaşırıyorum, biz ne zaman böyle hesapçı,iyilikten uzak,menfaatperest insanlar olduk ,inanamıyorum.
Konu sahibi bir güzellik yapmış,ihtiyacı olan birine yardım etmişsiniz ,ne güzel. Çok zorda kalmasa istemezdi eminim,ilk diyorsunuz çünkü.3000 değil,300 euroymuş,çok abartmamış mısınız?
Kur farkına üzülmek ,ne zaman vereceğini tekrar sormak yaptığınız iyiliği başa kakar hale getirmiş,kusura bakmayın.
Buradakilerin gazına gelip lütfen sonunu kötü etmeyin,siz kalbinizin güzelliğine bakın.

Ya darda kalmistir ekstra paranizla sıkıntısıni gidermissiniz..darda kalana yardim edeni darda koymaz..derler bizde..icinizi biraz bu yönde rahatlatin boyle konularda olumlu dusunmek daha iyi hissettirir bilemezsiniz ki bi gun sizinde ona ihtiyacınız olabilir

Ay bilmiyorum aramız bozulacak diye gerildim galiba. En iyisi bu evhama son vermek.

300 € suan 11 bin yapiyor .. bence esimden gizli verdim lutfen vaktinde verin yerine koymam lazim de. Bence bu devirde kimseye borc vermemelisin. Pahaliliktan insanlar gecim saglayamiyor ve borc alindigi zaman insan borcuna sadik kalmali.. yani umarim geri alirsin akrabanin hanimina söyle bence.

Ben geri gelmediğinde beni etkilemeyecek bir tutarı veririm büyük miktar paralar borc olarak. Kardeşe bile verilmez

Borç isteme nedenini açıkça söyleyemedigine göre başkasından alıp ödeyemediği borcu ödemek için mi istedi acaba diye düşündüm ben.
Bekleyin,15 gün sonra ne yapacak bakalım,bir ay olup hala vermezse hatirlatirsiniz kendinizi.Ben hiç borc hatırlatamayan biriyim malesef,o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…