- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
ablam borç istiyor. nafaka alıyor bin tl gibi az bir rakam da bir haftaya kalmadan bitiriyor. geçen fazladan iki aylık göndermişler o da bir haftada bitti. yani para harcama konusunda iyi değil. ayrı evde kalıyor ama kirası faturası yok. yemeğini annemde yiyor. annem babamdan istiyor vermiyorlar. ufak rakamlar aslında sigara alıcam diye ama ben çalışmıyorum. ufak tefek 2. el ürün satıyorum hatta kendime harçlık olsun diye. tamam dokunmaz da eşimden gizli niye para veriyim. eşime de söyleyemem ailem öyle muhtaç birisi değil. tamamen öyle gösteren benim ablam. babamın cimri olduğunu falan söyler. geçen ayda ilk kez 50 tl verdim onu ödeyecem diye başladı şimdi istiyor yok dediğim halde veririm ben sana sonra diyor. eşimin kazancını falan soruyor ne kadar alıyor diye.
bi de ben evliyken sana sürekli veriyodum demesin mi. verdiği şey bir iki kez zorla verdi ben o zaman öğrenciydim. elime tutuşturmuştu. eşinin durumu da baya iyiydi.
şimdi bizim hem durum o kadar iyi değil. iyi olsa da bu şekilde sigara için resmen yalvararak zorlayarak para istemesi çok itici. biz sigara içmiyoruz mesela ona verilen parayı boşuna görürüz.
hergün işim yok diye yakınır. bizim ve ailemin suçuymuş gibi anlatır. bende git bul çalış derim. öyle diyince de özgüvenim bitik psikolojim bozuk gibi nedenlerle çalışamam diyor. eğer ki iş olsa kesinlikle çalışacağını düşünmüyorum. paranın kıymeti yok çünkü onda o bedavayı sever her zaman.
bi de ben evliyken sana sürekli veriyodum demesin mi. verdiği şey bir iki kez zorla verdi ben o zaman öğrenciydim. elime tutuşturmuştu. eşinin durumu da baya iyiydi.
şimdi bizim hem durum o kadar iyi değil. iyi olsa da bu şekilde sigara için resmen yalvararak zorlayarak para istemesi çok itici. biz sigara içmiyoruz mesela ona verilen parayı boşuna görürüz.
hergün işim yok diye yakınır. bizim ve ailemin suçuymuş gibi anlatır. bende git bul çalış derim. öyle diyince de özgüvenim bitik psikolojim bozuk gibi nedenlerle çalışamam diyor. eğer ki iş olsa kesinlikle çalışacağını düşünmüyorum. paranın kıymeti yok çünkü onda o bedavayı sever her zaman.
Son düzenleyen: Moderatör: