- 13 Şubat 2013
- 660
- 1.000
ilgine çok teşekkür ederim canım.
amin canım sağolasın.ah güzelim bana ortak iş deme.bizim ağzımız yandı.umarım sizin yanmaz.
canım eşimin ailesinin durumu yok.ki zaten ellerinden geleni yapıyorlar sağolsunlar. ben kv yakın taşınıcam çocuklara da bakacak.kira borcumu ödersem taşınacağım. çok şükür mesleğim var, iş bulurum ama kızların bakımı şuan problem.o da taşınırsam çözülecek gibi.
kendi annem babamla bana gelip kızlara baksa dakika durmam iş bakarım ama bakmaya yanaşmıyorlar. babam son günlerde bir tarla sattı.hisseli idi 3000 tl aldı. babam emekli ve abimlerle kalıyorlar.o paradan bana düşen birşey de olmadı. ki durumumu biliyorlar...
kaymakamlığa gittim.eşimin üğzerine şirket göründüğü için yardım alamadık.şirket kapandı.şimdi gidip tekrar soracağim.
evden çıkmam öyle zorki... kızları kucağıma alıp aşağı indirmem, bebek arabasını açmam bu sırada kızları zapdetmem, vs nerdeyse imkansız.anneler falanda öyle sık gelmiyor.eve kapandığımdan iyice darlanıyorum.
böyle işte canım. ilgine çok teşekkür ederim
Anladım canım en azından kafanda bir şeyler şekillenmiş. Bizimde ağzımız yanıyor inşallah kurtulacağız. Rica ederim canım inş bundan sonra her şey istediğin gibi olur