Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚
- Konu Sahibi Efser
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Aralık 2011
- 44.976
- 160.244
- 798
Bugün yaptığım en iyi şey galiba 10 sayfa kitap okumak oldu kitabımı bulamadım bu ara evede tadilat boya var onda bir yere sıkıştırdım galiba bende elime gecen ilk kitapı okudum dini bir kitap bu sene fuardan yazarırın ellinden aldım bizi yaratıćımızı hatirlatan ve ondan dilemeyi ögreten bir kitap
"EY RABBİM DUALARIMI KABUL EYLE "
Mehmet Ali Bulut
İçeriği duanın amacı,nasıl yapılması gerektigi,geçmiş dinlerdeki önemi ve şekileri ve benim en sevdiğim Türkçeye cevrilmiş her şey için yazılmış dualar insana kendi diliyle dua etmeyi manalarına verdiği anlam sanki dahada büyüklük katığını ve derinleştigini düşünüyorum
"EY RABBİM DUALARIMI KABUL EYLE "
Mehmet Ali Bulut
İçeriği duanın amacı,nasıl yapılması gerektigi,geçmiş dinlerdeki önemi ve şekileri ve benim en sevdiğim Türkçeye cevrilmiş her şey için yazılmış dualar insana kendi diliyle dua etmeyi manalarına verdiği anlam sanki dahada büyüklük katığını ve derinleştigini düşünüyorum
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Bir kitabın okuyucusuna hitap etmesi verdiği keyif falan önemli detaylar.Keyif almadığın bir kitap elinde uzuyorda uzuyor ne başka bir kitap okuyabiliyorsun ne de o kitabı okumak içinden geliyor.En azından benim için öyle.Keyif almadığım bir kitabı bırakamıyorumda ama zar zor bitirmeye çalışıyorum.İşkence gibi resmen.
Bir arkadaşımın önerisi ile başlamıştım eflatun kurdeleye ama bu nasıl kötü bir kitap ya.Yazarın benimde bir kitabım olsun diye yazmış olduğu hissini veriyor bana.Konu desen saçma sapan anlatım desen sakız gibi uzattıkça uzatmış.Dünya kitap aldım okumak için bunu bitiremedikçe başlayamıyorum da..Bunlar okumayı bekleyen kitaplarımın bir kısmı
Bir arkadaşımın önerisi ile başlamıştım eflatun kurdeleye ama bu nasıl kötü bir kitap ya.Yazarın benimde bir kitabım olsun diye yazmış olduğu hissini veriyor bana.Konu desen saçma sapan anlatım desen sakız gibi uzattıkça uzatmış.Dünya kitap aldım okumak için bunu bitiremedikçe başlayamıyorum da..Bunlar okumayı bekleyen kitaplarımın bir kısmı
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
- 8 Aralık 2011
- 44.976
- 160.244
- 798
- 8 Aralık 2011
- 44.976
- 160.244
- 798
Kapımız herkese açık kitapların ve önerilerinle bekliyoruzbeni de aranıza alır mısınız?
- 8 Aralık 2011
- 44.976
- 160.244
- 798
Bazı kitaplar insanı kitap okumaktan bezdiriyor çok haklısın bitanemBir kitabın okuyucusuna hitap etmesi verdiği keyif falan önemli detaylar.Keyif almadığın bir kitap elinde uzuyorda uzuyor ne başka bir kitap okuyabiliyorsun ne de o kitabı okumak içinden geliyor.En azından benim için öyle.Keyif almadığım bir kitabı bırakamıyorumda ama zar zor bitirmeye çalışıyorum.İşkence gibi resmen.
- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.273
- 448
çok çok teşekkür ederim. 1 çocuk annesiyim 2 yaşına az kaldı. okuduğum kitap sibel eraslan çöz deniz... akşama bitirmek hedefimKapımız herkese açık kitapların ve önerilerinle bekliyoruz
- 9 Ocak 2015
- 19.382
- 80.600
- 798
Lis kürk Mantolu Madonna'yı okudun mu?Bir kitabın okuyucusuna hitap etmesi verdiği keyif falan önemli detaylar.Keyif almadığın bir kitap elinde uzuyorda uzuyor ne başka bir kitap okuyabiliyorsun ne de o kitabı okumak içinden geliyor.En azından benim için öyle.Keyif almadığım bir kitabı bırakamıyorumda ama zar zor bitirmeye çalışıyorum.İşkence gibi resmen.
Birde Orhan Pamuk-Kırmızılı Saçlı Kadını okumanı öneririm.
- 9 Ocak 2015
- 19.382
- 80.600
- 798
Herkese Merhaba bahadır buraya yazmadım çünkü Efser cadısı yok benimde yazmadım gelmedi
Şuan Okuduğum kitap Nurettin Yıldız-Arşın Gölgesindeki Genç(ama resmen kitap rlimde sürünüyor bir daha o hatayı yapıp Nurettin Yıldız Kitabı almam çünkü hiç mi hiç akıcı deil)
Ek olarak 3-4 tane abimin kitabı olan Rasim Özdenören kitaplarım var hangisiyle başlasam bilemediniz
Şimdi abişkoma kitap listemi göndereyimdenbana yeni ciciler getirsin gelirken Hangi birini yazıcağımı planladıktan sonra buraya da yazarm
Şuan Okuduğum kitap Nurettin Yıldız-Arşın Gölgesindeki Genç(ama resmen kitap rlimde sürünüyor bir daha o hatayı yapıp Nurettin Yıldız Kitabı almam çünkü hiç mi hiç akıcı deil)
Ek olarak 3-4 tane abimin kitabı olan Rasim Özdenören kitaplarım var hangisiyle başlasam bilemediniz
Şimdi abişkoma kitap listemi göndereyimdenbana yeni ciciler getirsin gelirken Hangi birini yazıcağımı planladıktan sonra buraya da yazarm
- 9 Ocak 2015
- 19.382
- 80.600
- 798
Herkese Merhaba bayadır buraya yazmadım çünkü Efser cadısı yok benimde yazasım gelmedi
Şuan Okuduğum kitap Nurettin Yıldız-Arşın Gölgesindeki Genç(ama resmen kitap elimde sürünüyor bir daha o hatayı yapıp Nurettin Yıldız Kitabı almam çünkü hiç mi hiç akıcı deil)
Ek olarak 3-4 tane abimin kitabı olan Rasim Özdenören kitaplarım var hangisiyle başlasam bilemedim
Şimdi abişkoma kitap listemi göndereyimde bana yeni ciciler getirsin gelirken Hangi birini yazıcağımı planladıktan sonra buraya da yazarm
Şuan Okuduğum kitap Nurettin Yıldız-Arşın Gölgesindeki Genç(ama resmen kitap elimde sürünüyor bir daha o hatayı yapıp Nurettin Yıldız Kitabı almam çünkü hiç mi hiç akıcı deil)
Ek olarak 3-4 tane abimin kitabı olan Rasim Özdenören kitaplarım var hangisiyle başlasam bilemedim
Şimdi abişkoma kitap listemi göndereyimde bana yeni ciciler getirsin gelirken Hangi birini yazıcağımı planladıktan sonra buraya da yazarm
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Lis kürk Mantolu Madonna'yı okudun mu?
Birde Orhan Pamuk-Kırmızılı Saçlı Kadını okumanı öneririm.
Henüz okumadım canım okunmayı bekleyenlerden .Kırmızı saçlı kadını okuyayım .Alınacaklar listeme ekledim
- 9 Ocak 2015
- 19.382
- 80.600
- 798
Beğeniceğine eminim ikisinideHenüz okumadım canım okunmayı bekleyenlerden .Kırmızı saçlı kadını okuyayım .Alınacaklar listeme ekledim
- 9 Ocak 2015
- 19.382
- 80.600
- 798
Parkta bahçede vs. De okuyabilirsiniz..Ben her yerde okurum misalpi yi okuyorum güya çocuk bırakmaz olduu cekiştirip duruyor. yaben kitaba cok dalıyorum ondan yada cocukta kapalı havadan dolayı evde atamadıqı bir enerji var
Otobüs,Bank,Park,bahçe,çimen,araba
- 9 Ocak 2015
- 19.382
- 80.600
- 798
Hoşgeldi,Sefa geldiVe Bir gün çıka geldi
- 8 Aralık 2011
- 44.976
- 160.244
- 798
SendeHoşgeldi,Sefa geldi