- 8 Aralık 2011
- 45.404
- 163.847
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çok güzeelKüçük bir şey çok büyük değilEki Görüntüle 1745939
Senonu güzelce yaparsün hamarat efserim hep merak etmisimdir senin osmin efser mi ciddenilk defa duydum bu ismiTamamlanınca olacak sankiböyle kalırsa kötü
![]()
Efser "baş taçı,taç"demek fasca bir isim ilerde kızın olursa benim ismimi koyarsınSenonu güzelce yaparsün hamarat efserim hep merak etmisimdir senin osmin efser mi ciddenilk defa duydum bu ismi![]()
İsmin efser yani gerçek hayatta olmaz fahriye yada ferode koyuzaaamEfser "baş taçı,taç"demek fasca bir isim ilerde kızın olursa benim ismimi koyarsın![]()
![]()
Yok Sadece burda Efser'im ama ismimi Efser ile değiştirmek isterimİsmin efser yani gerçek hayatta olmaz fahriye yada ferode koyuzaaam![]()
Az meşfur evet ama güzel isimYok Sadece burda Efser'im ama ismimi Efser ile değiştirmek isterimEfser'in nesi var
az meşhur sadece
![]()
Bende seviyorumAz meşfur evet ama güzel isim
Hoşgeldin geçmiş olsunSelam kızlar.
Hastalıktı bilmem neydi derken epeydir okuyamadım.
Sabah sıkıntıdan okudum biraz.
Beni Bulun sayfa 77'deyim.
Hoşgeldin geçmiş olsuncanım bende başlıyorum dururumuma uygun bir zayıflama kitabı okumayı düşünüyorum
![]()
Hoşgeldin geçmiş olsuncanım bende başlıyorum dururumuma uygun bir zayıflama kitabı okumayı düşünüyorum
![]()