• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Efser Efser ne okuyorsun ya okuyamıyorsun mu demelyim :-) baktım feraceli burda peine takılıp geldim :KK70:
Keçilerden fırsatım olursa okuyorum :KK53:şu anda küçük mücizeler dünkanın 2. Kitabındayım çok güzel bir seri tavsiye ederim :KK66:herkese açık kimseyi sıkmıyoruz baskı yok diretmek yok :KK70:tek şartımız hegün 10 sayfa :KK30:hoşgeldin birtanem:KK60:

Keçilerden fırsatım olursa okuyorum :KK53:şu anda küçük mücizeler dünkanın 2. Kitabındayım çok güzel bir seri tavsiye ederim :KK66:herkese açık kimseyi sıkmıyoruz baskı yok diretmek yok :KK70:tek şartımız hegün 10 sayfa :KK30:hoşgeldin birtanem:KK60:
aa bende ona başlayacağım yani 1. kitabına;) bende bugün sabah böğürtlen kışına başladım ve akşama bitirdim okursam bitene kadar duramıyorum ben :D bu ay 5. kitabım bitti ama geçen ay hiiiç okumadım kafama göre takılıyorum :KK30::KK30:

Kız yiteeer cok ta alma ters teper :KK70:
Sinirim bozuldu :KK53:bugün boyu dışardaydım sersem sersem dolaştım yolda sarhoş gibi yürüyordum ağrıdan :KK70:

aa bende ona başlayacağım yani 1. kitabına:KK66: bende bugün sabah böğürtlen kışına başladım ve akşama bitirdim okursam bitene kadar duramıyorum ben :KK70: bu ay 5. kitabım bitti ama geçen ay hiiiç okumadım kafama göre takılıyorum :KK30::KK30:
Wuuuwww aradığımız kişi sensin :KK52::nazar:

Siyah Nefes'in bitmesine az kaldı.
Bu gece bitmesi gereken kitabım,dizilerim var.Bir de üstüne dolap toplaması var.
Hangisine yetişeceksem artık :-)

Back