Yanımda olsan şu anAralık okunanlar listesi
1.Kızım Olmadan Asla
2.Fareler ve İnsanlar
3.Yalnızlığın Kıyısında
Şimdi Günebakan Üçlemesi'ne başlıyorum.
Üçlemenin ilk kitabı Siyah Nefes
Çok teşekkür ederim canım.Yanımda olsan şu an
Ağzımı dodura doldura maşallah derdim kuzum
Bu gün güzel bir mesaj geldi halk eğtimde osmanlıca için kontejyan dolmuş ve açılıyoröz türçemizi öğremek bana heyacan veriyor
Benimde aklımda ders var bugün biraz calıştım heycanda yapamadım desemSelam bağyanlaaasınavım var ocak 3 te deli gibi stres yapt ders çalışmam gerek ama kitap okumayıda bırakamıyorum artık telefonu bırakıp boraz ders viraz kitap okucam
Bende ilk defa bu kadar isteksizim ömcede 2-3 ay kala deli gibi çalışırdım çok az kaldıBenimde aklımda ders var bugün biraz calıştım heycanda yapamadım desem
Bu sene bana kolay diyolarda korkuyorum yinedeBende ilk defa bu kadar isteksizim ömcede 2-3 ay kala deli gibi çalışırdım çok az kaldı24 gün asılalım derslere Kredim gene süşük olursa 6 sende anca biter
Bilmem bakmadımSenin belli oldu mu sınav yerinFeraceli
İnanma palavra hep onlarBu sene bana kolay diyolarda korkuyorum yinede
Sana sorayım o siteyi acamadim postayla gelir diye hergün bakıyorumBilmem bakmadımson 1 haftada belli olmuyor muydu? Senin belli oldumu?
Bizim sitede sofun yok sen ara sık sık 47 yiSana sorayım o siteyi acamadim postayla gelir diye hergün bakıyorum
BakayımBizim sitede sofun yok sen ara sık sık 47 yi
Dost acı söylerYüreğime su serbtinölem ben
Dostumum söylediği acı olsunDost acı söyler
Ahh ahh bendeDostumum söylediği acı olsun
Yüzüne gülüp arakamdan iş cevireninden korkarım
Neden tatlım ısınamadın mı kitaba
Canım kitap güzelde bu aralar benim düzenim bozuldu toparlayacağım inşaallah.
Sizler ne güzel okuyosunuz Maşallah
Olur öyle arada sıkma canıni bende bu ara çok düzeli okuyamadım gececek diye bakıyorum
Canım kitap güzelde bu aralar benim düzenim bozuldu toparlayacağım inşaallah.
Sizler ne güzel okuyosunuz Maşallah
Olur öyle arada sıkma canıni bende bu ara çok düzeli okuyamadım gececek diye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?