• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bonusun Kuu Snnet oluyor... :)

Zaman ne çabuk geçmiş...6 yaşına girdi kuşum nasip bugüneymiş...

Yarın sabah hastaneye gidicez..Allahım kolaylıkla olmasını nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Pazar günü kıyafetlerini aldık 2 gündür evde ayakakbılarıyla dolaşıyo gamyoncuiremsu

Sen bilmiyosun kuşum ama annen çok heyecanlı...Sana ve kimseye belli etmiyo ama acuk korkuyo :utangac:

Allahım kolayca olsun bir sorun çıkmasın nolur....:Saruboceq:

bınısım canım Allah damatlıgınıda gostersın canım..Allahım kolaylık versın darısı benımkilere artık:utangac:

Canım benim, Erkekliğe ilk adım derler...Hayırlısı olsun inşallah Allah nazarlardan sakınsın..
Büyüsün her güzellikleri burada paylaşalım Annesi. Çok öptüm

Canımın içi Allah damatlığınıda göstersin, maşallah çok tatlı oğluşun. Bende 6 aylıkken yaptırdım 4-5 ay önce 1 haftada iyileşir merak etme.Öpüldün kocaman muckkkk

Sağolasın teyzesi teyze sayılırsınız bütün topic kaydirigubbakcemile3

maşalllah yaa sanki hiç değişmemiş meleğimm:asigim: yaa üç aylıkken bebek ama halaa bebeklik halini koruyor maşallahhh yüz aynı ifade aynı kurban olurummmm:nazar:Allah hayırlısıyla tamamını erdirsin bu tatlı yükte başından kalksın biran önce canım arkadaşımmmm:1hug:

Canım sağol datlum benim darısı seninkine inşallah opuyorumnanaktan

Şimdiden geçmiş olsun...........
:nazar: değmesin çok tatlı maşallah...........
zaman çok çabuk geçiyor onlar o kadar çabuk büyüyorlar ki ........
damatlığını da görürsünüz inş.a.s.

canimmm cok seker massallah:nazar:
tam isirmalikk:nazar:
mezunuyetlerini,damatliginida gör insallahhh

Tebrik Ediyorum Cnm Allah Düğününü Görmeyide Nasip Etsin..:Saruboceq:

maşallah emreye :nazar:
allah mürüvetini de göstersin insallah

Ayy çok teşekkür ederim ya çok mutlu oldum güzel dileklerinize :eek: opuyorumnanaktan

Oy oy Oy...Kuşum'un bebişleri erkek oluyo he..Yahu sen ne zaman hamileydin ne zaman doğum yaptın, valla kafam karıştı he..Maaşallah evlatlarına..Allah nazarlardan saklasın, kolaylıkla olmasını nasip etsin..Dualarımız sizinle canım arkadaşım..

Nan yumaklar senin kafayı sardı herhal bi tane oğlum var -tatlicadiarzu- renk olsun diye hem ufaklığını hem şimdiki halini koymuştum -tatlicadiarzu- :roflol:

güzel yüzlü, güzel bakışlı

hep o kıyafetleri, ayakkabıları giydiğinde mutlu olduğun gibi mutlu ol

inşallah.:nazar:. güzel ve iyi yürekli anneni hep mutlu et inşallah... sağlıcakla geçsin

inşallah operasyon Bonusum:1hug:a.s....tebri kediyorummm:teytey:

Güzel ve iyi yürekli canım arkadaşım inşallah dilediğin bu mutlulukların kat kat fazlasını yaşarsın Şeniz opuyorumnanaktan :1hug:

bonus um allah daha da güzel mürvetlerini görmeni nasip etsin.
senin adına çok ama çok sevindim, canım kardeşim.
ben o konuda rahatım biz 7 aylıkken kestirdik,allah nasip ederse,
seneye düğününü yaparız...
inşallah emre kusumda bir an önce atlatır bir hafta sabret yeter hemen ileşir.
ama bir tavsiyede bulunayım, fazla ödüllendirme bu bir haftada,
sonra alışkanlık yapıyor....:
gamyoncuiremsu:icecream::nazar::nazar:

Ablacımm sağolasın bak sen nurdan önce yazmışsın opuyorumnanaktan

ay yerim ben onu yaaaa.

allah damatlığınıda görmeyi nasip eder umarım:)

kolaycada sünnetini olur inşallah..

Hayırlı uğurlu olsun annesi...
Ellerinle evlendirdiğin günüde görürsün inşalllah..
:Saruboceq:

hayırlı olsun canım :1hug:
hiç heyecan yapma tıp çok ilerledi hemen hallediyorlar çocuklar koşuyor bile hemen olduktn sonraalkisalkisalkis inşallah düğün haberlerinide alırız a.s.
delikanlımız ne kadar yakışıklı :nazar:
şansı ve bahtıda çok güzel olsun inşallah:Saruboceq:

yazını okuyunca bende heyecanlandım çünkü sünnet aklımdan hiç çıkmıyor.oğlum 5 yaşında ben şimdiden heyecanlanıyorum.canım dilerim hiç bir sorun çıkmadan halledersiniz.iinşallah çarçabuk iyileşir.allah damatlığını göstersin sağlıkla sıhhatle inşallah..

Aminn inşallah :Saruboceq: Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
bınısım canım Allah damatlıgınıda gostersın canım..Allahım kolaylık versın darısı benımkilere artık:utangac:

:1shok: seninkilere derken?

Canım benim, Erkekliğe ilk adım derler...Hayırlısı olsun inşallah Allah nazarlardan sakınsın..
Büyüsün her güzellikleri burada paylaşalım Annesi. Çok öptüm

Amin inşallah ablacım vakit geçtikçe heyecan yapıyoruz o bizden daha rahat bahçede oynuyo gamyoncuiremsu

tebrik ederim hayırlı olsun allah damat o:nazar::nazar:lduğunu da göstersin inşallah

ya kafam yerınde değil bugün...kafamçokkarıştı
hiç kuş sünnet edilirmi bunlar kafayımı yemiş diyorum?kaydirigubbakcemile3

mezuniyetini düğününüde görürüz inşallah geçmiş olsun...
zemuszemus

oyoyy zaman böle giçiyoda bilemiyoruzz daha sancısı dün gibi aklımda benim ogluşumunn
gözün aydın cnmm

ya kafam yerınde değil bugün...kafamçokkarıştı
hiç kuş sünnet edilirmi bunlar kafayımı yemiş diyorum?kaydirigubbakcemile3

mezuniyetini düğününüde görürüz inşallah geçmiş olsun...
zemuszemus

allah ne istiyorsan onu (iyiliğini yani)versiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hayırlı olsun canım,Allah damatlıklarını da görmeyide nasip etsin...
12.gif
nazar.png

Oyy oyy ne gündü :))

Şükürler olsun Rabbime bi sorun çıkamadn gitti fazlalığımız :utangac:

Ama ben öldüm öldüm dirildim desem yeridir kafamçokkarıştı

Ameliyathaneye almadan önce uyuşturmak için emreye verdikleri ilaç beni çok kötü yaptı

Sonuçta sağlık için oluyo şükür ama ne bilim öyle baygın gibi görünce içim tuhaf oldu...bi de sedyede görünce...

Çıkınca çooook ağladı o kadar çok ağladı ki dr hastanede bekletemedi eve gidin dedi mafoldumben

Eve geldikten sonrada bahçeye inicem dedi ya kaydirigubbakcemile3

Şu an iyi arada mızıldanıyo o kadar da olucak dimi Allahım sana şükürler olsun..

Ameliyathaneye almadan önce uyuşturmak için emreye verdikleri ilaç beni çok kötü yaptı

Sonuçta sağlık için oluyo şükür ama ne bilim öyle baygın gibi görünce içim tuhaf oldu...bi de sedyede görünce...

Çıkınca çooook ağladı o kadar çok ağladı ki dr hastanede bekletemedi eve gidin dedi mafoldumben

Şu an iyi arada mızıldanıyo o kadar da olucak dimi Allahım sana şükürler olsun..

Vayyyyyyy demek ablam benden önce davranmış. sor bakim pc de kaç dk durabiliyom acepmafoldumbenmafoldumben

Allahım inşallah daha güzel günlerini birlikte görmeyi nasip eder bitanem. Umarım her anında yanında olurum. Benim için çok değerlisin :1hug:

Bonus kafa hayırlı olsun canım allah damatlığınıda göstersin inşallah çabucak ileşir merak etme.

Hadi geçmiş olsun ,artık o kadarcık naz yapmasına da izin verin

annesi.....bu bir haftayı atlatınca zaten geçti gitti emrecik artık kocaman oldu demektir :))....arada fırsat

blulup haber verdiğin için de teşekkürler...

sen kendine de dikkat et güzel bonusum :))

cnm allaha çok şükür atlatmışsınız..kuzucuğu tebrik ederim..allah bütün mürüvvetlerini de birlikte yaşamayı nasip etsin inşallah cnm bnm.opuyorumnanaktan

hayırlı olsun..allah damatlığınıda göstersin...
gerçektençokyakışıklı bi küçük adam.allah nazardan saklasın......

bonusum hayırlı uğurlu olsun :nazar: opuyorumnanaktan. Allah damatlığınıda göstersin de bizde burdan tebrik mesajları yazalım a.s.
analı babalı hayırlı evlatlardan olsun inşallah :Saruboceq: a.s...

maşallah ne kadarda yakışıklıymış kocaman adam oldu artık .. Allah nazarlardan korusun hepimize nasip etsin rabbim evlatlarımızı büyütmeyi.. darısı düğününe artık bonusum :nazar:

Çok teşekkür ediyorum hepinize opuyorumnanaktan

Çocuk hareketli olunca yatması zor oluyo tabi kafamçokkarıştı tamam bende hep yatsın demiyorum da bu da hiç durmuyo ya mafoldumben

Hem acıyo diyo hemde oynamak istiyo...gamyoncuiremsu

Damatlığını da görürüz inşallah. nazar:

benim kuşum da sünnet olucak elbet birgün.. çok korkuyorum canı çok yanacak diye :(

Back
X