• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bonusun Kuu Snnet oluyor... :)

hayırlı olsun, allah başka mürüvvetlerini de görmeyi nasip etsin, evladınızı size bağışlasın...ne mutlu size...

Canım arkadaşımŞeniz
Allah damatlıklarınıda nasip etsin oğluşunun inşallah
Kocaman kocaman öpüyorum yeğenimi ve seniŞeniz

opuyorumnanaktan

resim111d.jpg
gezi009.jpg

ay suan dıslerımı sıkıyorum ya yerım benn onu allah nazardan saklasınn masallahh
inş askerlıgı evlılıgı baba olusunuda gorursun cnm ne guzel bı duyguu tbrk edıyorum senı cnmm kk da bı sunnet dugunu ısterız artıkın buda benden:)
1_235817sunnetco.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim çoook tatlı..
Sağ salim atlatın ,güzel güzel eğlenin..
Allah düğününede göstersin..:)

Nice mutlu haberlerini, hep birlikte duyarız inşallah...

6 aylıktı oğlum sünnet olduğunda.
Biraz korku, biraz gerekeni yerine getirmenin rahatlığı vardı bende...

O günlere gittim şimdi... Şeniz​

Aminnnn amin Meleğim benim :asigim::1hug:Allahım nerde varsa herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin..

Ya bu sünnet işinden çok korkuyordum bende takkiiiii başıma gelene kadar Allahım canı yanıyor şöyle böyle içim içimi yiyordu..Tekrar yazmak istedim aklınızda bulunsun sünnet olduda bitti maşallah diyelim...Emla!!Emla kremi canım aradan hemen 1 saat geçtiğinde sürüyorsunuz bunu yaklaşık 4 yada çocuğun azıcık durumunada bağlı 3 saat gibi aralıklarla sürün inanın ne yanma ne bir ağrı ne başka birşey şimdi yaz olmasıda güzel hiç bir örtüye gerek yok buda oğluşun şansı..Birde yanında Calpol ağrı kesici nolur nolmaz çıkarken 1 kaşık hemen içirin:)
Yeğenimde bunları bilmiyorduk ablam ben sabahı sabah ettik çocuğun başında ağlaya ağlaya Oğluşta tık yoktu yine bekledim ama öylesine Şükür dedim .Yatakta playstation oynuyorduopuyorumnanaktan

Canımsınnn Bonusum Canımm Allahım yardımcınız olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:)) Sağolasın ablacım dr umuz çok iyi çok güvenilir birisi bakıcaz artık ne gibi tavsiyeleri olucak...ama Emla aklımda :)) Ağrı kesicimiz var zaten hali hazırda ayy heyecan yaptım iyice :asigim:

maşşallah :nazar::nazar::nazar: çok yakışıklı oğlunuz varmış:nazar: şimdiden gözünüz aydın rabbim daha mutlu günlerini mezuniyetini askerliğini ve damatlığını görmeyi nasip etsin:Saruboceq:

Çok tatlı maşallah sorunsuz acısız bir şekilde kalkar inşallah darısı benım oğluşuma

canım hiiçç korkma.allah kolaylık verir inş.
damatlığınıda,askerliğinide ve torunlarınıda göreceksin inşallah,kolay gelsin canım.
maşallah :nazar: delikanlımızda yakışıklıymış.allah bağışlasın tatlım

hayırlı olsun allah damatlıklarını da göstersim oglum da 5 aylıkken oldu...

Ne desem az kalır.. :nazar::nazar::nazar::nazar:
ALLAH esirgesin.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun rabbım damatlıklarınıda gostersın :)..

hayırlı olsun, allah başka mürüvvetlerini de görmeyi nasip etsin, evladınızı size bağışlasın...ne mutlu size...

Canım benim çoook tatlı..
Sağ salim atlatın ,güzel güzel eğlenin..
Allah düğününede göstersin..:)

Çok teşekkür ederim hepinize a.s.

Canım arkadaşımŞeniz
Allah damatlıklarınıda nasip etsin oğluşunun inşallah
Kocaman kocaman öpüyorum yeğenimi ve seniŞeniz

Yavruşum benim Şeniz Aminn inşallah yarını bi atrlatalım daha damatlığa var -tatlicadiarzu-

ay suan dıslerımı sıkıyorum ya yerım benn onu allah nazardan saklasınn masallahh
inş askerlıgı evlılıgı baba olusunuda gorursun cnm ne guzel bı duyguu tbrk edıyorum senı cnmm kk da bı sunnet dugunu ısterız artıkın buda benden:)
1_235817sunnetco.JPG

zemuszemus Aynısı değil ama rengi benziyo he :jeyyar: inşallah buraya koycam resimlerini

Nice mutlu haberlerini, hep birlikte duyarız inşallah...

6 aylıktı oğlum sünnet olduğunda.
Biraz korku, biraz gerekeni yerine getirmenin rahatlığı vardı bende...

O günlere gittim şimdi... Şeniz​

Şeniz opuyorumnanaktan

Canımın içi Allah damatlığınıda göstersin, maşallah çok tatlı oğluşun. Bende 6 aylıkken yaptırdım 4-5 ay önce 1 haftada iyileşir merak etme.Öpüldün kocaman muckkkk

Tebrik Ediyorum Cnm Allah Düğününü Görmeyide Nasip Etsin..:Saruboceq:

maşalllah yaa sanki hiç değişmemiş meleğimm:asigim: yaa üç aylıkken bebek ama halaa bebeklik halini koruyor maşallahhh yüz aynı ifade aynı kurban olurummmm:nazar:Allah hayırlısıyla tamamını erdirsin bu tatlı yükte başından kalksın biran önce canım arkadaşımmmm:1hug:

Şimdiden geçmiş olsun...........
:nazar: değmesin çok tatlı maşallah...........
zaman çok çabuk geçiyor onlar o kadar çabuk büyüyorlar ki ........
damatlığını da görürsünüz inş.a.s.

Oy oy Oy...Kuşum'un bebişleri erkek oluyo he..Yahu sen ne zaman hamileydin ne zaman doğum yaptın, valla kafam karıştı he..Maaşallah evlatlarına..Allah nazarlardan saklasın, kolaylıkla olmasını nasip etsin..Dualarımız sizinle canım arkadaşım..

güzel yüzlü, güzel bakışlı

hep o kıyafetleri, ayakkabıları giydiğinde mutlu olduğun gibi mutlu ol

inşallah.:nazar:. güzel ve iyi yürekli anneni hep mutlu et inşallah... sağlıcakla geçsin

inşallah operasyon Bonusum:1hug:a.s....tebri kediyorummm:teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:
bonus um allah daha da güzel mürvetlerini görmeni nasip etsin.
senin adına çok ama çok sevindim, canım kardeşim.
ben o konuda rahatım biz 7 aylıkken kestirdik,allah nasip ederse,
seneye düğününü yaparız...
inşallah emre kusumda bir an önce atlatır bir hafta sabret yeter hemen ileşir.
ama bir tavsiyede bulunayım, fazla ödüllendirme bu bir haftada,
sonra alışkanlık yapıyor....:
gamyoncuiremsu:icecream::nazar::nazar:

ay yerim ben onu yaaaa.

allah damatlığınıda görmeyi nasip eder umarım:)

kolaycada sünnetini olur inşallah..

Hayırlı uğurlu olsun annesi...
Ellerinle evlendirdiğin günüde görürsün inşalllah..
:Saruboceq:

hayırlı olsun canım :1hug:
hiç heyecan yapma tıp çok ilerledi hemen hallediyorlar çocuklar koşuyor bile hemen olduktn sonraalkisalkisalkis inşallah düğün haberlerinide alırız a.s.
delikanlımız ne kadar yakışıklı :nazar:
şansı ve bahtıda çok güzel olsun inşallah:Saruboceq:

yazını okuyunca bende heyecanlandım çünkü sünnet aklımdan hiç çıkmıyor.oğlum 5 yaşında ben şimdiden heyecanlanıyorum.canım dilerim hiç bir sorun çıkmadan halledersiniz.iinşallah çarçabuk iyileşir.allah damatlığını göstersin sağlıkla sıhhatle inşallah..

Back
X