Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opuyorumnanaktan
![]()
![]()
Aminnnn amin Meleğim benim :asigim::1hug:Allahım nerde varsa herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin..
Ya bu sünnet işinden çok korkuyordum bende takkiiiii başıma gelene kadar Allahım canı yanıyor şöyle böyle içim içimi yiyordu..Tekrar yazmak istedim aklınızda bulunsun sünnet olduda bitti maşallah diyelim...Emla!!Emla kremi canım aradan hemen 1 saat geçtiğinde sürüyorsunuz bunu yaklaşık 4 yada çocuğun azıcık durumunada bağlı 3 saat gibi aralıklarla sürün inanın ne yanma ne bir ağrı ne başka birşey şimdi yaz olmasıda güzel hiç bir örtüye gerek yok buda oğluşun şansı..Birde yanında Calpol ağrı kesici nolur nolmaz çıkarken 1 kaşık hemen içirin:)
Yeğenimde bunları bilmiyorduk ablam ben sabahı sabah ettik çocuğun başında ağlaya ağlaya Oğluşta tık yoktu yine bekledim ama öylesine Şükür dedim .Yatakta playstation oynuyorduopuyorumnanaktan
Canımsınnn Bonusum Canımm Allahım yardımcınız olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşşallahçok yakışıklı oğlunuz varmış
şimdiden gözünüz aydın rabbim daha mutlu günlerini mezuniyetini askerliğini ve damatlığını görmeyi nasip etsin:Saruboceq:
Çok tatlı maşallah sorunsuz acısız bir şekilde kalkar inşallah darısı benım oğluşuma
canım hiiçç korkma.allah kolaylık verir inş.
damatlığınıda,askerliğinide ve torunlarınıda göreceksin inşallah,kolay gelsin canım.
maşallahdelikanlımızda yakışıklıymış.allah bağışlasın tatlım
hayırlı olsun allah damatlıklarını da göstersim oglum da 5 aylıkken oldu...
Ne desem az kalır..
ALLAH esirgesin.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı olsun rabbım damatlıklarınıda gostersın :)..
hayırlı olsun, allah başka mürüvvetlerini de görmeyi nasip etsin, evladınızı size bağışlasın...ne mutlu size...
Canım benim çoook tatlı..
Sağ salim atlatın ,güzel güzel eğlenin..
Allah düğününede göstersin..:)
Canım arkadaşımŞeniz
Allah damatlıklarınıda nasip etsin oğluşunun inşallah
Kocaman kocaman öpüyorum yeğenimi ve seniŞeniz
ay suan dıslerımı sıkıyorum ya yerım benn onu allah nazardan saklasınn masallahh
inş askerlıgı evlılıgı baba olusunuda gorursun cnm ne guzel bı duyguu tbrk edıyorum senı cnmm kk da bı sunnet dugunu ısterız artıkın buda benden:)
![]()
Nice mutlu haberlerini, hep birlikte duyarız inşallah...
6 aylıktı oğlum sünnet olduğunda.
Biraz korku, biraz gerekeni yerine getirmenin rahatlığı vardı bende...
O günlere gittim şimdi... Şeniz