• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bonusun Kuu Snnet oluyor... :)

Bonus

Ben okunası kitap dolu eski sahaf 🎶
Pro Üye
11 Nisan 2007
86.701
508.282
1.223
Zaman ne çabuk geçmiş...6 yaşına girdi kuşum nasip bugüneymiş...

Yarın sabah hastaneye gidicez..Allahım kolaylıkla olmasını nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Pazar günü kıyafetlerini aldık 2 gündür evde ayakakbılarıyla dolaşıyo gamyoncuiremsu

Sen bilmiyosun kuşum ama annen çok heyecanlı...Sana ve kimseye belli etmiyo ama acuk korkuyo :utangac:

Allahım kolayca olsun bir sorun çıkmasın nolur....:Saruboceq:

opuyorumnanaktan

resim111d.jpg
gezi009.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi hayırlısı bakalım,
Allah damatlığını da göstersin sizlere...
tıp çok ilerledi,acısız,sancısız yapıyorlar artık...
inşallah başarılı ve ağrısız birşekilde erkekliğe adımını atar küçükbey...
sevgiler...

Hadi hayırlısı bakalım,
Allah damatlığını da göstersin sizlere...
tıp çok ilerledi,acısız,sancısız yapıyorlar artık...
inşallah başarılı ve ağrısız birşekilde erkekliğe adımını atar küçükbey...
sevgiler...

Aminn ablam sağolasın opuyorumnanaktan

Bizde seneye yaptırcaz bakalım.

İnşallah sorunsuz halledersiniz.:teselli:

Artist Emreye bakın, gözlüklede hava atıyor heopuyorumnanaktan

hayırlı olsun
allah damatlığını görmeyide nasip etsin sizlere :asigim:

allah damatlığınıda göstersin inşallah kolay geçer maşallah pekde yakışıklı kendileri opuyorumnanaktan

:emir_bebek: tebrikler cicişim :)oğluşada şimdiden geçmiş olsun kaydirigubbakcemile5

Zaman ne çabuk geçmiş...6 yaşına girdi kuşum nasip bugüneymiş...

Yarın sabah hastaneye gidicez..Allahım kolaylıkla olmasını nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Pazar günü kıyafetlerini aldık 2 gündür evde ayakakbılarıyla dolaşıyo gamyoncuiremsu

Sen bilmiyosun kuşum ama annen çok heyecanlı...Sana ve kimseye belli etmiyo ama acuk korkuyo :utangac:

Allahım kolayca olsun bir sorun çıkmasın nolur....:Saruboceq:

allahın izniyl bi çabuk olur geçer inşallah sen bile anlamazsın.güzel bacım rabbim damatlığını da göstersin inşallah.allaha emanet olun sen ve kuzucuk...öptm çokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çok tatlı canım yaa :nazar:

Demek sünnet olacak hiç korkmayın iyi bir doktor bu işi ustalıkla hallediyor..Oğluşumda gram ağrı bile yaşamadık Allaha çok Şükür..

Hayırlı uğurlu olsun birtanemç..Rabbim damatlıklarınıda göstersin...Çok öperim canım a.s. a.s.

maşşallah :nazar::nazar::nazar: çok yakışıklı oğlunuz varmış:nazar: şimdiden gözünüz aydın rabbim daha mutlu günlerini mezuniyetini askerliğini ve damatlığını görmeyi nasip etsin:Saruboceq:

hayırlı olsun
allah damatlığını görmeyide nasip etsin sizlere :asigim:

allah damatlığınıda göstersin inşallah kolay geçer maşallah pekde yakışıklı kendileri opuyorumnanaktan

:emir_bebek: tebrikler cicişim :)oğluşada şimdiden geçmiş olsun kaydirigubbakcemile5

allahın izniyl bi çabuk olur geçer inşallah sen bile anlamazsın.güzel bacım rabbim damatlığını da göstersin inşallah.allaha emanet olun sen ve kuzucuk...öptm çokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çok tatlı canım yaa :nazar:

Demek sünnet olacak hiç korkmayın iyi bir doktor bu işi ustalıkla hallediyor..Oğluşumda gram ağrı bile yaşamadık Allaha çok Şükür..

Hayırlı uğurlu olsun birtanemç..Rabbim damatlıklarınıda göstersin...Çok öperim canım a.s. a.s.

Ay çok teşekkür ederim ya çok sağolun :asigim:
Nazlı ablam çok sağolasın çizelgeni gördüm gülümsedim demek kız olucak :asigim: çok şahane bir isim seçmişsiniz :nazar:

Allahım sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

canım hiiçç korkma.allah kolaylık verir inş.
damatlığınıda,askerliğinide ve torunlarınıda göreceksin inşallah,kolay gelsin canım.
maşallah :nazar: delikanlımızda yakışıklıymış.allah bağışlasın tatlım

hayırlı olsun allah damatlıklarını da göstersim oglum da 5 aylıkken oldu...

Ay çok teşekkür ederim ya çok sağolun :asigim:
Nazlı ablam çok sağolasın çizelgeni gördüm gülümsedim demek kız olucak :asigim: çok şahane bir isim seçmişsiniz :nazar:

Allahım sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

Aminnnn amin Meleğim benim :asigim::1hug:Allahım nerde varsa herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin..

Ya bu sünnet işinden çok korkuyordum bende takkiiiii başıma gelene kadar Allahım canı yanıyor şöyle böyle içim içimi yiyordu..Tekrar yazmak istedim aklınızda bulunsun sünnet olduda bitti maşallah diyelim...Emla!!Emla kremi canım aradan hemen 1 saat geçtiğinde sürüyorsunuz bunu yaklaşık 4 yada çocuğun azıcık durumunada bağlı 3 saat gibi aralıklarla sürün inanın ne yanma ne bir ağrı ne başka birşey şimdi yaz olmasıda güzel hiç bir örtüye gerek yok buda oğluşun şansı..Birde yanında Calpol ağrı kesici nolur nolmaz çıkarken 1 kaşık hemen içirin:)
Yeğenimde bunları bilmiyorduk ablam ben sabahı sabah ettik çocuğun başında ağlaya ağlaya Oğluşta tık yoktu yine bekledim ama öylesine Şükür dedim .Yatakta playstation oynuyorduopuyorumnanaktan

Canımsınnn Bonusum Canımm Allahım yardımcınız olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X