Bonus / Kendi iirleri

Bazen böyle olur zaten aşk sarar elini kolunu... Yapacak tek şey bulursun ölene kadar sevmek ölür gibi sevmek...

Sana bir mektup yazmayi istedim.

Benim geç bulduğum ömrümün tek yağmuru sevdiğim...
Günlerini, aylarını, yıllarını özledim. Gözlerine bir can, gülüşüne ömür gizledim.

Bütün hallerimi sor bana, hepsine biraz sen derim.
Kıymet nedir onuda sen bilirim.

Hayalleri hayat yapmayı seninle öğrendim. Boş kağıtlara seni yazmayı, kalplerin icini boyamayı, evlerin kenarına çit yapmayı...

Hani binlerce kere seviyorum dedim ya iste onlar yalnız itiraftı. Ben sana sevdiğimi henüz söyleyemedim...

Şimdi tek derdim özlemdir, tek yaram sensizlik.

Böyle olur işte aşk sarar elimi kolumu...

Hayatımın en güzel en deli hissi...

Bugün sana farklı şekilde seslenim desem aklıma ne gelirdiki..? Benim icin ne demektinki..?

Aşkın adı sanı, soyu sopu, gelmişi geçmişi ve ta kendisisin...

Ömrümün baharları, yıllarım, aylarım, günlerim, gecelerim, saatlerim, hatıralarımsın..

Varlığım, yokluğum, yılgınlığım, kırgınlığım, sıcaklığım, soğukluğum, dört bir yanım, gittiğim yolum, sığındığım limanımsın..

Işığım, güneşim, yağmurum, sevincim, gözyaşım, solgun yüzüm, umutla dolu gönlümsün...
Kalemim, kagidim, yazdiklarim, kelimelerimsin...

Her köşe başı yağmurlu pencere kenarı, ıslak bir sokak lambası, yağan kar tanesi, yalnız bir bank, birbirine dolanmış eller, verilmiş sozler, nemli gözler ve aşkın olduğu her şeysin...

Ama işte aşkta başka bir şey arkadaş... Dağ tepe arasan, sokak sokak dolaşsan ne fayda...
Aramakla kim bulmuş... O gelip başının üstüne konar.. gönlünün baş köşesine oturur.. canının taa içine kurulur...

Ve sen en iyi bildiğin şekilde seslenirsin yine.
Bir ton şükürle.

Bugün sana farklı şekilde seslenim desem aklıma ne gelirdiki..? Benim icin ne demektinki..?

Ömrümün baharları, yıllarım, aylarım, günlerim, gecelerim, saatlerim, hatıralarımsın..

Varlığım, yokluğum, yılgınlığım, kırgınlığım, sıcaklığım, soğukluğum, dört bir yanım, gittiğim yolum, sığındığım limanımsın..

Işığım, güneşim, yağmurum, sevincim, gözyaşım, solgun yüzüm, umutla dolu gönlümsün...

Her köşe başı yağmurlu pencere kenarı, ıslak bir sokak lambası, yağan kar tanesi, yalnız bir bank, birbirine dolanmış eller, verilmiş sozler, nemli gözler ve aşkın olduğu her şeysin...

Ama işte aşkta başka bir şey arkadaş... Dağ tepe arasan, sokak sokak dolaşsan ne fayda...
Aramakla kim bulmuş... O gelip başının üstüne konar.. gönlünün baş köşesine oturur.. canının taa içine kurulur...

Bir ton şükürle.
Bayildim ama ben..kalemine saglik...
Ahhh Aşk...

Bir ton şükürle.

Bonus'cum harikasin,cok cok beyendim..
Kalemin cok iyi,duygularini cok iyi ifade etmissin...
Kesinlikle bu konuda kendini ilerletmelisin, birseyler yapiyor musun?

Aşk dendimi durup bir düşüneceksin...
Sonra söze başlıyacaksın.
Hatta hiç konuşmasan en iyisi.
Öyle her söze her fikrede gelemez kendisi.

Herkes aşkını başka sanar,
Kalp hep aynı şekilde yanar.

Gözleridir kalbindeki ağırlığın sebebi
Olur olmaz bir sözüdür yüzünü güldüren
Bir bakışıdır kalbini titreten
Sırtında hissettigin nefesidir huzurun

Ardına bakmadan koştugun ufukların
En dik yamaçların, en çetin yolundur

Mutlu bir ağacın dallarıdır elleri
Zaman geçse ne ki?
Aşıksındır ve birazda saf.

X