• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bontavi gögüs geliştirici hap

anladım canım kilom norma evet hatta ben 1-2 kilo vermek istiyorum 55 felan olsam daha ii olur aslında..
inşaallah öyledir canım ya kilodan değilde haptandır inşaallah.. :a015:

kzlar benim arkadaşım kullanıyordu 1 ayda sertleşme ve sarkmaları toparlamış brzda büyümüş 1 beden di galiba etkisi var yani

ürün geldi üzerinde keçiboynuzlu bitkisel karışım yazıyor.bu çok iyi ne içtiğini kimse anlamaz.ama içeriğinde de keçiboynuzu var tabi. keçi boynuzunun faydaları arasında göğüsle ilgili bir fayda blamadım.ama ilacın sitesinde içeriğinden bahsederken Keçiboynuzu, Ana içerik maddesi olan keçi boynuzu meyvesi, deri altı yağ tabakasını genişletici özelliğe sahiptir. Bu özelliğiyle de kadınlarda özellikle göğüs ve basen bölgesinde oluşan yağ birikmelerine eklenerek göğüs çapını genişletir. böyle yazmış.sizin bir fikriniz varmı?

Touch me göğüs sıkılaştırıcı salyangoz özlü krem sabun hediyeli aldım 80 gram kullanıyorum toparlama özelliği kazndı fakat en az 2 aylık süre geçmesi gerkiyormuş arkadşlar
benim bugun 28 gün baya etkili sarkmalar için özwellikle tavsiye ederim hemde çok uygun fiyata aldım gülünç bir rakama 25 tl ye sabunu ile birlikte barkodlu bandrollü ama teşekkürler

bontavi müşteri hizmetlerini aradım,hormon salgılamasını sağlarmiş ama web sitesinde öyle yazmıyor göğüs yağ dokusunu geliştirir dedim, onunda etkisi var dedi. genelde 1 ay bitiminde belli olmaya başlarmış vücut alışana kadar.östrojen etkisi varsa diğer haplar gibi geçici şişlik verir ozaman. bontavide mi yalan oldu yoksa=) bontavi kullanan arkadaşlar sizin herhangi bir bilginiz var mı? ben 10 gündür kullanıyorum hafif dolgunluk var gibi psikoloijte olabilir =)

selam kızlar ,ben pek yorum yazmak istemedim doğrusu.şöyleki bontaviye başladıktan sonra 2 hafta sonra bir şişlik olmuştu.adet döneminden sonra bu şişlikte gitti .ben 2.kutuya umutla devam ediyorum ama belli bir gelişme yok.belki yaşımla ilgilidir (37)diye düşündüm.bu nedenle sizleri etkilemek istemiyorum.kullanan diğer arkadaşlarda yorumlarını eklerse daha aydınlatıcı olur.

benim 2.haftam değişiklik var gibi.ben üzüm çekirdeği yağıylada masaj yapıyorum.bide tibetin 5 hareketini yapıyorum.bakalım umudum 2.kutudan sonra ama şimdi bile kıpırtılar sızlamalar var.

kızlar bu masaj yağ felan hikaye yaa yalan oldu en azından bende.hiç bi işe yaramadı.ben daha önce 3 kutu da breast gain kullandım hiç bişe olmadı.bu bontavi nasıl.kullananlar sonuç aldı mı.....

benim bontavi 1 kutu bitmek üzere. 2. kutuyu alacağım. faydası oldu cm olarak ölçmedim ama dolmaya başladı, sürekli sızlıyor. umarım eski haline dönmez. daha önce 2-3 ay çörek otu yağıyla masaj yaparak büyümüştü bırakınca eski haline döndü. bontavinin yanında arada çörek otu yağıyla masaj yapıyorum bazende 1 kaşık çörek otu yiyorum. gelişmeleri yazarım

Arkadaşlar neden yorum yazmıyorsunuz? benim artık umudum kalmadı.2.kutu bitti başlangıçta olan dolgunlukta gitti.yağlarla masaj daha etkiliydi.hapa başlayınca yağları bıraktım .şimdi elimde bir kutu bontavi var onuda kullanacam.ancak başlamayan arkadaşlar iyi düşünsün benim hiç umudum yok.yinede yaşla ilgili olabilir.fayda gören varsa yazsın lütfen .ben yanlış yönlendirmiş olmayayım.

1.kutu bitmek üzere bende gözle görülür bir değişme var gibi cm olarak ölçmüyorum çünkü nefes alıp vermekle alakalı galiba her seferinde farklı bir sonuç çıkıyor.dolgunlaşma var 2.kutunun sonunda kesin yorum yaparım.daha sonrasında bu doldunluk kaybolurmu geçicimi zamanla görücem...

Ben 2. kutuya başladım bontavide. cm olarak aynı gibi ama dolgunlaşma var ben memnun kaldım şimdilik. daha önce çörek otu kullanmıştım bırakınca eski haline dönmüştü.bakalım bu kutu bittikten sonra neler olacak.

Back
X