Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süperanne sende bi gelişme varmı?
var canım ben gayet memnunum dolgunlaşma var.önce bol gelen sütyenlerim dolmaya başladı.ama kalıcımı olur ilacı bırakınca etki geçermi bilemiyorum.
ne kadardır kullanıyorsun canım
arkadaşlar uzun bir aradan sonra gelebildim herkesin bayramını şimdiden mübarek olsun
bontavi ilk başta çok iyi sonuçlar veriyordu fakat ara verince sonuç hüsran oldu.kimse kendini kandırmasın bizim göğüs küçüklüğümüz yapısal bünyemizden kayneklanıyor. ben şuan kilo almış durumdayım tabi kendi çabalarımla ve adet dönemim olmamasına rağmen 1 haftadır göğüslerimde acı ve dolgunlaşma var gözle görünecek derecede hap kullanmayalım arkadaşlar çünkü hiç birşekilde işe yaramıyor malesefonlara paza kazandırmaktan ve bizim umutlarımızın yok olmasından başka bir işe yaramıyor çünkü
![]()
Selam
Ben bontavi 3. kutuya dün başladım ilk kutuda baya etkisi olmuştu sürekli sızlama vardı ama 2. kutuda pek bir değişiklik olmadı ben yine belki olur diye 3. kutuyu aldım zaten 3 aylık kullanımı önerdiler. Müşteri hizmetleri kullanımın düzenli olmasını ve yemekten sonra en fazla 10dk içinde içilmesinin faydalı olacağını söyledi bilmiyorum ne etkisi olur bunun.
ben 2.kutunun sonlarında yani bayramdan sonra içmemeye başladım neden bilmiyorum hevesim kaçtı birden umutsuzluğa düştüm.tekrar başlayıp 3.kutuyu sipariş etsemmi?
cm olarak pek fark etmedi ama göğsü toparladı ve dolgunlaştırdı.
evet bontaviydi :44: