• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bontavi gögüs geliştirici hap

2 kutu canım ya benim amacım heves kaçırmak değil ama bence dağişmeyecek gerçekler var piyasa o kadar kötü duruma gelmiş ki bvizim umutlarımız başkalarının ekmek kapısı olmuş ama hiç bir işe yaramayan hapları bize içiriyorlar.bontavinin tek yararı solunum yollarımı açtı balgam söktürücü özelliği oldu :53:kullanan arkadaşlara başarılar inş gelişme olur inş bu büyüme kalıcı olur :34:

Forumdaki yorumları uzun süre okuduktan sonra geçen ay hekimzade kullanmaya başladım. Satıcı bayan ilk ayda hiçbir gelişme beklemeyin, 3-5 ay kullanmak gerek demişti. Ben de en az üç kutu kullanmaya karar verdim. Şu an ikinci kutuya başladım. Hiçbir değişiklik yok. Yaşım 32 bu nedenle dördüncü kutuyu bile kullanmam gerekebilir diye düşünüyorum. Arkadaşlar İbrahim Saraçoğlunun göğüs büyütme kürü bile 1 yıl sürüyor. O nedenle bir iki ay içerisinde bir gelişme beklemeyin; hatta bence bu kadar kısa sürede büyüme tehlikelidir. Sabır diyorum...

bence hiç bir ürün 3 ay da kesin ve kalıcı sonuç veremez. vücuda yabancı bi maddeyi 3 ay gibi kısa sürede vermek direk kesmek ve kalıcılık beklemek mantıklı değil... mesela ilk ay ağrı yapar sonra yavaş yavaş büyür. işe yaramayan da olabilir ama mucize beklemeyin arkadaşlar. ben olsam en azından 6-9 ay kullanırım. 1-2 beden dediğimz 10 cm kadar bir şey. ben de sizler gibiyim. aynaya çıplak bakamam bile. küçüklüğümden beri sevemedim vucudumu sırf bu sebeple. para olsa 1 yıl akadr bi ürün kullanırım. yok olmadı silikon. Allah başka dert vermesin ne diyeyim :59:

Merhaba.. Bu tarz ilaçlara bel bağlamayın lütfen. Bir dönem ben de bayağı takmıştım bu konuya. O zamanda bir sürü bu tarz haplar vardı. Arkadaşımın annesi dahiliye uzmanı. Çok kızmıştı bana bunları kullanıcam dediğimde. Bir süre sonra bunlar böbreküstü bezlerinde birikim yapıp çok ciddi hastalıklara sebep oluyormuş. O zamandan beri mucize vadeden ve bitkisel olduğu söylenen bütün ilaçlarda uzak dururum. Sağlıklı olun ama göğüsleriniz küçük olsun.

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Back
X