• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BONDING ÖNDİŞ KAPATMA UYGUN FIYAT TAVSIYE LUTFEN

Cilekcetiner

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
367
86
318
38
Bayalanlar merhaba. istanbulda uygun fiyatla ondis kapatma ariyorum. bonding oluyor sanirim. daha once yaptiranlar veya bilenler fiyatlariyla yer tavsiyr edermisiniz. simdiden cokcok tesekkurler

Ben İstanbul-Bakırköyde yaptırdım.Ön tek diş 500 tl verdım.çok güzel oldu kendi dişimden hiç farkı yok.

Sanırım sizin yaptırmak istedığinız farklı birşey, benım kaplama oldu.Yanlış anladım galıba

Canım bulabildin mi güzel bir yer ? Ben de düşünüyorum da.

henuz yaptirmadim ama hala arastiriyorum. en uygun bahcelievlerde iki yerde sordum. 300ze yapiyorlar. bi arkadasim karsida 200e yaptirdim demisti sonra sorunca emindegilim bikacislemlentoplam falan dedi bilemedim. simdilik 300 ler buldum sana uugunmu? ben olmadi oyle yaptiricam ama 250 fln bulurdam ariyorum.. senin bilgin varmi. sen nekadarlik buldun veya. sende daha uygun bulursan yaz bana paslasalim olurmu ;)

arkadasım uygun bır yer bulabıldın mı bende avr yakasındayım, arıyorum.. 200-250 falan olan bır yer olsa..
anadolu yakasında nereye yaptırmıs arkadasın 200 e?
yazabılırsen sevırınım

izmirde bonding lamine uygulaması önerisi olanlar varmı
birkaç arkadaşıma sordum istanbulda 2dr önerdiler ama kararsızım çok

Back