Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Boncuk saç istiyorum kullananlar var mi?

canım onu kuafor yapıyor. ayrıca ben yaptırdım hıc memnun kalmadım. çıt çıt ı şiddetle tavsiye ederim

ama benim saçlarım çok az çıt çıt görünür sanıyorum..kararsız kaldım saçlarım çok az ve kıvırcık..

canım onu kuafor yapıyor. ayrıca ben yaptırdım hıc memnun kalmadım. çıt çıt ı şiddetle tavsiye ederim

aynen katılıyorum sana..
bende saclarımın arasına golge gıbı kırmızı attırmıstım.
bı kezde sadece gur gozuksun dıye yaklasık 20 tane falan kendı sac rengımden yaptırmıstım
ama memnun kalmamıstım
gecen sene tanesını 4 ytl ye taktırmıstım yanı 80 ytlye falan cıkmıstı 1 hafta zor dayandım

cıt cıt en ıyısı ıstedıın zaman tak cıkar
8 senedır cıt cıt kullanıyorum cok memnunum
bıde halka kaynaklar cok bellı senteteık karısımlı

arkadaşlar ben kaynak yaptırdım 100 tanesini takmasıyla berabr 250 ye mal oldu bana...sadece saçı almak 200 idi..tanesi 2 ytl idi.yaklaşık 3 ay kullandım ama çok memnun kaldım..açıkcası o kadar fazla eleştiri almıştımki yaptırmadan ve yaptırınca bile sen görürsün o saçlar uzayınca da bu kadar mutlu olabilecekmisin gibisinden....biraz korkuttu ama inanın çok memenun kaldım kendi adıma ve 3 ayda ne bir dolaşıklık ne de bir düşme dökülme kopma asla olmadı..2 gün öncede çıkarrttırdım ve çıkaran bayan saçları çok temiz kullandığımı söyledi ilkkez böyle görüdm dedi..bazı müşteriler saçlarını karmakarışık ve düzensiz kullanıyorlar dedi kaynakta...demekki kullanmasını bilmöek gerekiyor..tek sorun şu oldu..3 ay boyunca saçlarımı diplerden tarayamadığım için çıkartınca akşam duşta o tarayamadığım ve dökülen saçlara çok fena halde çokça çıktı aralardan..bu da çok normal 3 ay gibi bir sürede normal bencebunun dışında hiçbi sorunla karşılaşmadım...şimdi kendimi saçsız hiddeyorum hemen taktıracağım saçlarımı :)))
ben şuna inandım ve gördüm taktırdığınız yer ve duyduğunuz güven çok önemli bu işi kuaförlerde yapırıpta memnun kalmayan çok bayan gördüm üstelik çok fahiş fiyat istiyorlar..çünkü müşteriyi değil fiyatı düşünüyorlar ne yazıkki..ben çok uygun saç satan bir yerden aldım ve taktırdım ama çok memnun kaldım çünkü ilk defa bu kadar dürüst çalışan bir işyeri gördüm müşteri memnunuiyeti çok güzel..sadece bana özel değil tüm müşterileri ile arkadaş gibiler..umarım herkes bu konuda memnun kalır..

merabalar benım esım kuafor suana kadar taktıgı kaynaklardan herkez cok memnun takmak onemlı ılk suyla dus almak fazla fon cektırmemek onemlı dıkkat edınce bı problem olmaz.

selam kızlarrr... ben yaklaşık 5 senedir kaynak kullanıyorum,ilk kaynagım slıkondu we hep döküldü, daha sonra 4 sene boyunca keratin kaynak kullandım, sacı boyattıgınızda, keratın de aynı rengı aldıgı ıcın bellı olmuyor, ama sonucta slıkon gıbı yapıskan bır madde oldugundan cıkartırken cok can yakabılıyor.Su an boncuk kaynak kullanıyorum we cok memnunum, 2.kez yaptırdım gecen hafta....Yanlız sunu sölemem gerekır kı; kaynak kullanımı zordur, bakım ıster...bırcok arkadasımı göturdum özenen; ama dayanamayıp cıkarttıranlar oldu...sacınızı egıp yıkayamazsınız, yatarken bırbırıne dolasmasın dıe toplarsınız, kendı taragı wardır onla tararsınız, ve asla sac kremını temas ettırmemenız gerekir...tabı karar sizin...

selam,
bende yaptırmak istiyorum, nereden aldın sacları ve kuaforunun ismini adresını alabilir miyim acaba?
birde neden 3 ay?, ben arastırdıgımda 6 ay demişlerdi.
tesekkurler

ben çok görüyorum bizim okulda boncuk kaynak olan kızlar..
o kadar belli oluyor ki anlatamam..
bence başka bi yol bul canım..
a.s.

bende düşünmüştüm hatta bi ara 4 tane falan renkli taktırmıstım ama 100 tane taktırmam gerekiyor biraz pahalı bence krem kullanınca kayıyomus falan

bende düşünmüştüm hatta bi ara 4 tane falan renkli taktırmıstım ama 100 tane taktırmam gerekiyor biraz pahalı bence krem kullanınca kayıyomus falankafamçokkarıştı

cnnm ben saçlarımda çok az, kuaföre gittim çıt çıt almak için taktığında saçlarım peruk gibi duruodu boncuk yptı ve çok doğal duruyor ama bazen aralardan görünebilio =) 3oo ytl ye taktırdım memnunum 4 ay geçti haala kullanıyorum aama 3-4 ayda bir gidip çıkartıp dibine takılıyorlar boncukları oda 1oo 15o ytl civarı bişey

bende düşünmüştüm hatta bi ara 4 tane falan renkli taktırmıstım ama 100 tane taktırmam gerekiyor biraz pahalı bence krem kullanınca kayıyomus falankafamçokkarıştı

ya bnde yapdrmak isdyorum yanlzca enseye saclarm ztn cok ince ve 15 tne yeterli olur dendi. yanlz bi cok kişi memnun değil ama bende yapdrmak isdiyorum cokda harcama yapmak isdemyrm b yzden heveslik... tanesi 2-4 tl den fakat sac rengine uydrmak için takılıcak olan saçların boyanması ek bir ücret mi

yasakkelime
ya bnde yapdrmak isdyorum yanlzca enseye saclarm ztn cok ince ve 15 tne yeterli olur dendi. yanlz bi cok kişi memnun değil ama bende yapdrmak isdiyorum cokda harcama yapmak isdemyrm b yzden heveslik... tanesi 2-4 tl den fakat sac rengine uydrmak için takılıcak olan saçların boyanması ek bir ücret mi :kedi:

bana ist da taktirdigin yerin adresini verir misin?tskler

ben boncuk ta kullandım keratin de. ben tavsiye etmem boncuk kaynak yaptırmanızı, hiç de kullanışlı olmadı. ayrıca ist. un en ünlü salonlarında yapılmıştı. işim gereği saçlarım bakımlı uzun olmalı, kaynaklar görünmemeli, ama boncukta hem kaynaklar görünüyor arkadan, aralardan, hem kafama batıyor, rahatsız ediyor sürekli. keratin ona göre biraz daha iyi ama o da büyük. boncuk kullananların çoğu bilir kaynaklar çıkartıldıktan sonra seyrelmiş olur. ben şimdi micro saç kaynak yaptırıyorum, tavsiye de ederim, ne görünme derdi var, nede rahatsızlık veriyor. gayet rahat ve kullanışlı...

valla arkadaşlar hani şöyle söyleyim ne iyi ne de kötü size bağlı herşey ben yaptırdım 5 ay kullandım ama gerçekten ne olursa olsun kim ne derse desin doğal duruyor falan bir yere kadar çünkü illaki görünüyor. benimki hoştu gerçekten ama o ilk hafta kaşıntılara sıkıntılara değmez bence ben pişman oldum giden parama . illa her gördüğümden göz kirası işte yaptırcaam :) gece kalkıp ağladığımı bilirim istemiyorum bunları diye . sonra alıştım yazı öyle geçirdim .

sonra aldım elime karga burnunu gecenin bi yarıısı tek tek çıkardım hepsini çıkarana kadar herşey normali banyoya girdim allahım ya anlatamam öyle böyle değil ama deli gibi inanılmaz bir saç çıkıyor burda okumuştum saç çok çıkar korkmayın diye. tamam da çıkarda bu kdrmı çıkar diorum kendi kendime gerçekten baya korktum o gecede. saçım çok az kaldı gibi geldi. şimdi çok şükür uzadı gür ve tertemiz ve tabiki doğal.

bence heycana maceraya gerek yok arkadaşlar. çok uzun istiyorsanızda çıtçıt alın gitsin en temizi

keratin ve micro saç kaynağı hakkında bilgi verirmisin canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…