boncuk ağda kullananlar bi bakın

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.637
63
34
ben normalde sesu kömürlü boncuk ağda kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. ne önerirsiniz?

Ben de sesu boncuk kullanıyorum, her rengi var evde. Neden memnun kalmadın ki?

Ben de sesu boncuk kullanıyorum, her rengi var evde. Neden memnun kalmadın ki?
kırılma oluyor bende, çok ufalanıyor bir de. trendyolda 900 gramı 50 lira olan ağdalar kullanan var mı diye merak ettim bir de. bir paket bir şeye yetmiyor üçlü alınca da şu anki durumumuza göre pahalı benim için

Biliyor musun ben ısıtip ısıtıp ikinci defa kullanıyorum. Gayet de sıfır ağda gibi oluyor:)))
Tavsiye ederim. Ben mesela bir bacağı bitiriyorum, kullanilanlari makinaya atıyorum tekrar ısınıyor, diğer bacağımı da öyle bitiriyorum. Sonra atıyorum
Hiç de problem olmuyor,yapışması vs vs gayet güzel ikinci seferde

çok duydum da yapana denk gelmemiştim, iyi oldu bunu dediğin :) zaten gittim 4lü setini sipariş verdim aylarca gider artık

ben normalde sesu kömürlü boncuk ağda kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. ne önerirsiniz?
Boncuk ağdalar daha temiz pratik onlara benzer kaliplarda guzel eriyince ayni oluyo boncuk daha pratik pembe boncuklar guzel kullanimdan sonrada karinca yağı mutlaka tavsiye ederim ciddi azalma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…