- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.637
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
çok çok teşekkür ederimFikrim yok ama konu öne ciksin diye yazdim
bence en kullanışlı ağda çeşidi. granül halde oluyor siz ısıtıp çubukla sürüp çekiyorsunuz beze gerek duymadanBoncuk ağda nedir? Kullanışlı mi?
kırılma oluyor bende, çok ufalanıyor bir de. trendyolda 900 gramı 50 lira olan ağdalar kullanan var mı diye merak ettim bir de. bir paket bir şeye yetmiyor üçlü alınca da şu anki durumumuza göre pahalı benim içinBen de sesu boncuk kullanıyorum, her rengi var evde. Neden memnun kalmadın ki?
Biliyor musun ben ısıtip ısıtıp ikinci defa kullanıyorum. Gayet de sıfır ağda gibi oluyor:)))kırılma oluyor bende, çok ufalanıyor bir de. trendyolda 900 gramı 50 lira olan ağdalar kullanan var mı diye merak ettim bir de. bir paket bir şeye yetmiyor üçlü alınca da şu anki durumumuza göre pahalı benim için
çok duydum da yapana denk gelmemiştim, iyi oldu bunu dediğin :) zaten gittim 4lü setini sipariş verdim aylarca gider artıkBiliyor musun ben ısıtip ısıtıp ikinci defa kullanıyorum. Gayet de sıfır ağda gibi oluyor:)))
Tavsiye ederim. Ben mesela bir bacağı bitiriyorum, kullanilanlari makinaya atıyorum tekrar ısınıyor, diğer bacağımı da öyle bitiriyorum. Sonra atıyorum
Hiç de problem olmuyor,yapışması vs vs gayet güzel ikinci seferde
iyi sonuç aldınız sanırım :)Ağda ile işim yok lazerliyim. Konu yukarı dursun diye yorum yapıyorum
6 yıldır hiç çıkmadıiyi sonuç aldınız sanırım :)
Boncuk ağdalar daha temiz pratik onlara benzer kaliplarda guzel eriyince ayni oluyo boncuk daha pratik pembe boncuklar guzel kullanimdan sonrada karinca yağı mutlaka tavsiye ederim ciddi azalma oluyorben normalde sesu kömürlü boncuk ağda kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. ne önerirsiniz?
tüyleriniz kalın mıydı peki?6 yıldır hiç çıkmadı
Orta kalınlıktaydıtüyleriniz kalın mıydı peki?
kokusu nasıl acaba karınca yağının?Boncuk ağdalar daha temiz pratik onlara benzer kaliplarda guzel eriyince ayni oluyo boncuk daha pratik pembe boncuklar guzel kullanimdan sonrada karinca yağı mutlaka tavsiye ederim ciddi azalma oluyor
ben de yaptırmak istiyorum ama kışın yaptırmak daha mantıklı olur sanırımOrta kalınlıktaydı
Kokusunu almadim ben kokmuyor bildigin yağ gibi ağda olduktan sonra 3gün sürülüyorkokusu nasıl acaba karınca yağının?
Güneş gören yerlere yaptırmadığım için sorun olmamıştıben de yaptırmak istiyorum ama kışın yaptırmak daha mantıklı olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?