- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.637
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
teşekkürler deneyeceğim mutlakaKokusunu almadim ben kokmuyor bildigin yağ gibi ağda olduktan sonra 3gün sürülüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler deneyeceğim mutlakaKokusunu almadim ben kokmuyor bildigin yağ gibi ağda olduktan sonra 3gün sürülüyor
can yakıyor mu? bikini bölgesi mesela iç taraflarıGüneş gören yerlere yaptırmadığım için sorun olmamıştı
Benim acı eşiğim yüksek o yüzden sıkıntı yaşamadım ama acıttığını söyleyen varcan yakıyor mu? bikini bölgesi mesela iç tarafları
teşekkürler bilgi verdiğiniz içinBenim acı eşiğim yüksek o yüzden sıkıntı yaşamadım ama acıttığını söyleyen var
Rica ederimteşekkürler bilgi verdiğiniz için
Karınca yumurtası yağı seneler önce sağlık bakanlığı tarafından kurallara uygun bir şekilde üretilmediği ve sağlık açısından tehlike barındırdığı gerekçesiyle yasaklanmış. Titck - Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumukokusu nasıl acaba karınca yağının?
çok çok teşekkür ederim bilgilendirme için, alacaktım vallahi.Karınca yumurtası yağı seneler önce sağlık bakanlığı tarafından kurallara uygun bir şekilde üretilmediği ve sağlık açısından tehlike barındırdığı gerekçesiyle yasaklanmış. Titck - Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu
Ben etkisinin olduğuna hiç inanmıyorum. Zaten düzenli olarak ağda yapınca kıllarda azalma oluyor. Bu azalma yağ kullanınca da aynı kullanmayınca da aynı.
Geçenlerde bir doktorun videosuna rastladım, bu yağı kullanan birçok kişinin cildi tahriş olmuş. Herkes uzak dursun.
Merhaba hangi makineyi kullandilar sizdeBenim acı eşiğim yüksek o yüzden sıkıntı yaşamadım ama acıttığını söyleyen var
IPL di benimkiMerhaba hangi makineyi kullandilar sizde