bommba itiraflar :):)

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
53
34
şuçılgıntürkkız, Kadın , 30 , Ankara

Anneler karıştı
On gün kadar bizde kalan annemin (yani kayınvalidem) giderken yaptığı yorum: "Aman kızım Allah sana sabır versin, senin bu kocan çekilecek dert değil!" Bu duruma benim annemin yaptığı yorum ise: "Bırak dünür, o abilerine ettiğini çekiyor." Sanırım anneler karıştı.

SeviyorumLanSeni, Erkek , 32 , İstanbul 4 gün 7 saat önce gönderdi.

Psikopat anne ile hain evlat
Birkaç ay önce birlikte olduğum ve köpek gibi sevdiğim kız arkadaşımla evlilik planları yapıyorduk ve artık iş kız isteme safhasına yaklaşıyordu. Ama annem, "Ben bu kızı gelin olarak istemem!" diye tutturdu. Kıza evlenme teklif etmişim, seviyormuşum hiç umursamadı. Sonuçta iş bozuldu ve ayrılmak zorunda kaldık. Geçen ay artık yaşımın da ilerlemesinden gocunmuş olacak, baktım akrabalarla oturup bana bir kız bulmuş. Ben de bozmadım falan derken işi ciddiye bindirdi, kız isteyecek bana. Hazırlanıldı, süslenildi, çikolataydı çiçekti evden çıkarken, ben pijamaları giyip televizyon başına kurulmuştum bile. "Hadi oğlum, insanlar bekliyor!" diyen anneme cevabım, "Yolunuz açık olsun, ben o kızı gelin istemem." oldu. Anam da olsa aşkıma saygı, tercihime anlayış beklerim! Yoksa son dakikada çakarım kontrayı…

idrakyolları, Kadın , 32 , İstanbul 14 gün 3 saat önce gönderdi.

Al sana
"Giyimime kuşamıma, saçıma makyajıma, hareketlerime konuşmalarıma karışacak erkek daha anasından doğmadı!" derdim. Bizzat kendim doğurmuşum...

whoisthat, Kadın , 29 , Ankara 9 gün 4 saat önce gönderdi.

Süper kahraman
Siz o başvuru formunda "İnsanüstü bir yeteneğiniz var mı?" diye sorarsanız; ben de "Evet, uçabiliyorum. Ayrıca gözlerimden ışın çıkıyor." diye yazarım sayın yetkili. Hiç bana öyle gözlerinizi devire devire bakmayın. O ne biçim soru yahu! İşe mi giriyoruz süper kahramanlar kulübüne mi?

çoookçaresizim, Kadın , 28 , Bursa 29 gün 6 saat önce gönderdi.

Evlilik-özgürlük
Salona girdiğimde kocamı pilotlar ve uçaklarla ilgili bir program izlerken buluyorum. Yanına uzanıp, sarılıyorum, programı seyretmeye başlıyorum. Bir ara "Kimbilir ne kadar özgür hissediyorlardır kendilerini..." diyorum, kocacığımdan cevap gecikmiyor: "Yoo, hepsi evli barklı adamlar..." Susuyorum, susuyorum, susuyorum.

PötürgeliTornavidaTevfik, Kadın , 25 , İstanbul 17 gün 6 saat önce gönderdi.

Kapanırız
Geçen sene bir görücü gelmişti bana, ben istemediğim halde. Bizimkileri kırmamak için kabul ettim. Kaynana adayım, sanki ben yalvarmışım da çağırmışım gibi giyimime, kuşamıma, makyajıma varana kadar laf soktu. En sonunda da "Kızım evlenince kapanırsın değil mi?" dedi. Yanındaki, benden 2 yaş küçük ve açık kızını gösterip "Kızınızla beraber kapanırız artık!" dedim. Geliş o geliş oldu.

keklikEFEM, Kadın , 34 , İzmir 27 gün 12 saat önce gönderdi.

Hareket
Oldukça kel olan kocam, en son "hareketli bukleler" sağlayan şampuan almış, kullanıyor. Artık neyi hareketlendirecekse...

şhulem, Kadın , 26 , İzmir 10 gün 12 saat önce gönderdi.

Heyecanlı damat
Düğünün yapılacağı salona giderken, kendisi çok heyecanlı olduğu için gelin arabasını geline kullandıran damat, en hasından benim kuzenim olur.

scary-angel, Kadın , 24 , Kocaeli 7 gün 8 saat önce gönderdi.

Mutlaka
İlişkimizin yeni başladığı sevgilimle konuşuyoruz. Acaba ciddi mi gidiyor anlamak için "Sence evlenir miyiz?" diyorum. Canım cevabıyla "eski" sıfatına hak kazanıyor: "Birbirimizle olması şart değil ya, mutlaka evleniriz."

Şeytanınpatiği, Kadın , 29 , Ankara 11 gün 16 saat önce gönderdi.

Yukarı tükürsem mi
"Kimse lafımı dinlemiyor, bu gidişle sakal bırakacağım!" şeklindeki haykırışıma, babamın aksisedası çok koydu be... "Bıyıkların da mı kar etmiyor?" Bitirdin beni baba!

pass_ion, Erkek , 34 , Kayseri 28 gün 10 saat önce gönderdi.

Fanteziler
Karımla fanteziler üzerine konuşuyoruz. Yapmayı en çok istediğim fantezimi soruyor. "Aynı anda iki kadınla birlikte olmak istiyorum, tabii biri sen olacaksın." diyorum. Gözlerimin içine anlam veremediğim bir ifadeyle bakıyor ve ekliyor, "Tabii aşkım, iki erkekle birlikte denedikten sonra onu da yaparız, birisi sen olacaksın elbette". Birden değiştiriyorum konuyu. Yok fantezi falan!

şöfer, Erkek , 25 , İstanbul 17 gün 23 saat önce gönderdi.

Şöfeeeer şöfeer
Söz kesmek istediğim kızın babası ''Ben şoföre moföre kız vermem!'' demiş, ve kız istemeye gelmemizi reddetmiş. İşim mi? Profesyonel ralliciyim! Acaba yılda kaç para kazandığımı duysa fikri değişir mi bu adamın? Tabii belki o zaman da ben istemem!

mavipalio, Kadın , 34 , İstanbul 20 gün 2 saat önce gönderdi.

Çilekli süt
Malum oyunu oynarken "Baaak pembe ineklerden çilekli süt sağıyorum." diye müjde verdiğim annemin cevabı ile kendime geliyorum: "Kızkardeşin kendi sütünü sağıyor, bebeğine içiriyor. Bilgisayarın başından kalk da bir torun da sen doğur. Varsın sütün çileksiz olsun!"

arcadia06, Erkek , 32 , Ankara 8 gün 10 saat önce gönderdi.

Ayrılık
Ayrıldığım sevgilimin cep telefonunda kayıtlı resmine bakıp ağlarken bir yandan da diğer telefonumdan o arıyormuş gibi kendi telefonumu çaldırıp sonra da meşgule alıyorum. Ağlamaya devam.

serçekonşimento, Kadın , 27 , İstanbul 16 gün 13 saat önce gönderdi.

Şatafat
Yeni aldığım şatafatlı yatak örtüsünü gören kocamın yorumu: ”Ne o, Bülent Ersoy’un kıyafetini mi serdin?”

Birkaç ay önce birlikte olduğum ve köpek gibi sevdiğim kız arkadaşımla evlilik planları yapıyorduk ve artık iş kız isteme safhasına yaklaşıyordu. Ama annem, "Ben bu kızı gelin olarak istemem!" diye tutturdu. Kıza evlenme teklif etmişim, seviyormuşum hiç umursamadı. Sonuçta iş bozuldu ve ayrılmak zorunda kaldık. Geçen ay artık yaşımın da ilerlemesinden gocunmuş olacak, baktım akrabalarla oturup bana bir kız bulmuş. Ben de bozmadım falan derken işi ciddiye bindirdi, kız isteyecek bana. Hazırlanıldı, süslenildi, çikolataydı çiçekti evden çıkarken, ben pijamaları giyip televizyon başına kurulmuştum bile. "Hadi oğlum, insanlar bekliyor!" diyen anneme cevabım, "Yolunuz açık olsun, ben o kızı gelin istemem." oldu. Anam da olsa aşkıma saygı, tercihime anlayış beklerim! Yoksa son dakikada çakarım kontrayı…
süperrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol:

Şatafat
Yeni aldığım şatafatlı yatak örtüsünü gören kocamın yorumu: ”Ne o, Bülent Ersoy’un kıyafetini mi serdin?”

kaydirigubbakcemile3

Evlilik-özgürlük
Salona girdiğimde kocamı pilotlar ve uçaklarla ilgili bir program izlerken buluyorum. Yanına uzanıp, sarılıyorum, programı seyretmeye başlıyorum. Bir ara "Kimbilir ne kadar özgür hissediyorlardır kendilerini..." diyorum, kocacığımdan cevap gecikmiyor: "Yoo, hepsi evli barklı adamlar..." Susuyorum, susuyorum, susuyorum.

Oldukça kel olan kocam, en son "hareketli bukleler" sağlayan şampuan almış, kullanıyor. Artık neyi hareketlendirecekse...

bu ikisine yarıldım yaaaaa.. çok feci yarıldım

geçen gün anneme alacağı hediyeyi unutan babam,aynı gün her nedense arabasının pamuklu cam bezini ve boya parlatıcı şampuanını almayı unutmamışşakkıdı

süperdii ya uzun süredir bu kadar gülmemistim saoluun hepside resmen bomba gibi hahaha sırnaşık şey

**keklikEFEM, Kadın , 34 , İzmir 27 gün 12 saat önce gönderdi.

Hareket
Oldukça kel olan kocam, en son "hareketli bukleler" sağlayan şampuan almış, kullanıyor.
Artık neyi hareketlendirecekse...

:roflol: :roflol: ayy super yaaa yas geldı gozumden gulerkenn hahahahahahahahahaah :roflol:

**SeviyorumLanSeni, Erkek , 32 , İstanbul 4 gün 7 saat önce gönderdi.

Birkaç ay önce birlikte olduğum ve köpek gibi sevdiğim kız arkadaşımla evlilik planları yapıyorduk
ve artık iş kız isteme safhasına yaklaşıyordu. Ama annem, "Ben bu kızı gelin olarak istemem!" diye tutturdu.
Kıza evlenme teklif etmişim, seviyormuşum hiç umursamadı. Sonuçta iş bozuldu ve ayrılmak zorunda kaldık.
Geçen ay artık yaşımın da ilerlemesinden gocunmuş olacak, baktım akrabalarla oturup bana bir kız bulmuş.
Ben de bozmadım falan derken işi ciddiye bindirdi, kız isteyecek bana.
Hazırlanıldı, süslenildi, çikolataydı çiçekti evden çıkarken, ben pijamaları giyip televizyon başına kurulmuştum bile.
"Hadi oğlum, insanlar bekliyor!" diyen anneme cevabım, "Yolunuz açık olsun, ben o kızı gelin istemem." oldu.
Anam da olsa aşkıma saygı, tercihime anlayış beklerim! Yoksa son dakikada çakarım kontrayı…

helalll sana beeee harıkasınnn:):) v:roflol:

**arcadia06, Erkek , 32 , Ankara 8 gün 10 saat önce gönderdi.

Ayrılık
Ayrıldığım sevgilimin cep telefonunda kayıtlı resmine bakıp ağlarken bir
yandan da diğer telefonumdan o arıyormuş gibi kendi telefonumu çaldırıp
sonra da meşgule alıyorum. Ağlamaya devam.

buna uzuldumm ya bide bi erkegin yapmasi sasirtti acikcasii benı vay bee...

Mutlaka
ılişkimizin yeni başladığı sevgilimle konuşuyoruz. Acaba ciddi mi gidiyor anlamak için "Sence evlenir miyiz?" diyorum. Canım cevabıyla "eski" sıfatına hak kazanıyor: "Birbirimizle olması şart değil ya, mutlaka evleniriz."

bayıldım :KK70:

getfame28 | 25 yaşında | Erkek |

teknolojinin zararları...
köyden antalyaya çalışmaya gittimiştim bi tatil köyünde çalışırken wc ye gidim dedim gitmez olaydım sensörlü muslukların yeni çıktığı sıralaraydı musluğu bulana kadar tam yarım saat elim sabunlu kaldı ogün bu gündür musluğu garantilemeden elimi yıkamam...

Fanteziler
Karımla fanteziler üzerine konuşuyoruz. Yapmayı en çok istediğim fantezimi soruyor. "Aynı anda iki kadınla birlikte olmak istiyorum, tabii biri sen olacaksın." diyorum. Gözlerimin içine anlam veremediğim bir ifadeyle bakıyor ve ekliyor, "Tabii aşkım, iki erkekle birlikte denedikten sonra onu da yaparız, birisi sen olacaksın elbette". Birden değiştiriyorum konuyu. Yok fantezi falan!

koptum buna yaa hahahahaha:roflol:

garson; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 23; Ülke: İngiltere
Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi: "Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz." Geliyoruz anacım, sen öyle kal!
---------------------------------------------------------------------------
içısıtan; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 39; İl: Ankara
Benzin istasyonunda arabamın deposunu doldurdum. Kredi kartımla ödeme
yapmak için arabamın yanından ayrılmıştım ki bir kadının arabama bindiğini gördüm. Ben şaşkın bir şekilde arabama doğru koştururken kadın hızla istasyondan ayrıldı. Ne olduğunu anlayamadan tekrar geri döndü. Özür dileyerek "Arabaları karıştırmışım." dedi. Arabalarımız benziyor muydu diye merak edenler için sadece şunu söylemek istiyorum: Arabalardan biri beyaz, diğeri siyahtı

Rumuz: silkyrose333; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 24; İl: Eskişehir
Pazar günü bir magazin programında Nükhet Duru´nun engelleliler için vereceği konser ile ilgili kısmı seyrediyorum, muhabir Duru´yla röportaj yapıyor. Nükhet Hanım kendisinin topluma karşı ne kadar duyarlı olduğunu, sanat camiasında daha ´ekmeğin kilosunun´ kaç lira olduğunu bilmeyen insanların olduğunu anlatıyor. Tüh be ben de kendimi duyarlı sanırdım, bak ekmek kiloyla satılıyormuş ondan bile haberin yok. Hadi kalk hadi doğru magmaya, orada bir taş fırın açalım da milletin karnı doysun.

Rumuz: afyok34; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 33; İl: Urfa
Kocamın sevgilisi beni arayıp “Ne kadar gurursuzsun, benden haberdarsın ama boşanmıyorsun” dedi. Bre melun, senin benden haberin yok muydu? Sen ne oluyorsun bu durumda? Biri beni sakinleştirsin lütfeeeeeeeeeeeen!

garson; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 23; Ülke: ıngiltere
Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi: "Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz." Geliyoruz anacım, sen öyle kal!
---------------------------------------------------------------------------

Fanteziler

Bunlara gülmekten bayılcamm

annem evde herkes yatıınca modemi kapar.bi gece kız kardeşim notebookunuda alıp bize kalmaya gelince zavallı annem bütün gece modemi kapatamamış bizi internete girerler diye sabah 4'e kadar yatmamış.(benim ev ile annemlerin evinin arasında 10 km var bu arada) :))

keklikEFEM, Kadın , 34 , İzmir 27 gün 12 saat önce gönderdi.

Hareket

buna çok güldüm yaa... hepsi de harika, paylaşım için teşekkürler. zemuszemus

Siz o başvuru formunda "ınsanüstü bir yeteneğiniz var mı?" diye sorarsanız; ben de "Evet, uçabiliyorum. Ayrıca gözlerimden ışın çıkıyor." diye yazarım sayın yetkili. Hiç bana öyle gözlerinizi devire devire bakmayın. O ne biçim soru yahu! ışe mi giriyoruz süper kahramanlar kulübüne mi?

X