Bolu Yedigöller ve Düzce Yaylaları

CASMXIXN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
1.736
1
116
44
İstanbul
fotoğraf sözkonusu olunca fazla söze ne gerek işte kucağımda bebişimle zor zahmet fotoğrafladığım bayram tatilim=)

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
lütfen mesaj yazmayın henüz bitmedi=)

Son düzenleme:
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]:lepi:

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

rabbim sağlık verdiği sürece yeni yerler görmeye güzel anıları beynimize kazımaya devam=)

delikafadulden

Müthiş ya.Ülkemizde ne güzel yerler var.Paylaşımın için teşekkürler..kaydirigubbakcemile3

aynen öyle dünyanın parasını harcayıp dünya yerlerini görmek için çatlayan bir sürüde yurdunu bir karış gezmemiş arkadaşım var maalesef=(

canım iyikide resimleri koymuşsun geçen sene gittik zar zor bulduk biz bayağı kaybolmuşuz ama gittiğimizde gördüğümüz manzara bizi adeta büyüledi.biz ailece her fırsatını bulduğumuzda doğal yerlere gitmeye çalışıyoruz.Beni denize gidip akşama kadar yatmaktansa doğal güzellikleri keşfetmek daha iyi geliyor.çok güzeller ellerine sağlık.

buralarda yaşamak var, betonlar arasında kaldık.hayat buralarda.aaah ahhh,yaşayanlar ne şanslı.oradaki insanalrın yanakalrı pespembe,sağlık fışkırıyor

balayına gidilir mi buraya acaba tam istedigim gibi yer.:)bizim köye benzıyor

güzel fotoğraflar bolu yedi göller görmeyi isterimmm....

oralara gidemedim bu sene.. iyi geldi görmek :) elinize sağlık gayet güzel çekimler kucağınızda da çocuğunuz olduğunu düşünürsek :)

memleketiminn güzelliklerini çok güzel yansıtmışsın valla çook teşekkürlerr herkes gelip görmeli :))

yarn bizde erkek arkadaşımla nereye gitsk diye düşünürken yedigöller geldi aklımıza harika manzara karşısında nutkum tutuldu çok seviyorum doğayı yarn gezip görcez o muhteşem güzelliği inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…