Bölmeli kızlık zarı

semplefree

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2018
9
10
27
Herkese merhaba. Benim kızlık zarım "bölmeli" diye isimlendirilen türden. Anlaşılması için görsel ekliyorum. Araştırdığıma göre bu tür olanların cinsel ilişkiye girmeleri çok zor oluyormuş, bazen de operasyonla alınması gerekiyormuş. Sorum şu ki; zarı böyle olan var mıydı? Ne kadar zorlanma yaşadınız, operasyona ihtiyaç oldu mu?

https://images.app.goo.gl/xZrxPvvWJKSrNFbw7

Herkese merhaba. Benim kızlık zarım "bölmeli" diye isimlendirilen türden. Anlaşılması için görsel ekliyorum. Araştırdığıma göre bu tür olanların cinsel ilişkiye girmeleri çok zor oluyormuş, bazen de operasyonla alınması gerekiyormuş. Sorum şu ki; zarı böyle olan var mıydı? Ne kadar zorlanma yaşadınız, operasyona ihtiyaç oldu mu?

Yeniden Yönlendirme Bildirimi
Doktor mu söyledi böyle olduğunu? Hiç duymamıştım. Kapalı dediği ne oluyor, ilişkide kanayan mi? Daha doğrusu normal olan hangisiymis?

Yeniden Yönlendirme Bildirimi
benim öyle değil ama bence ilişkiye girmeden operasyon gerekiyorsa yaptırsanız ya da doktora görünseniz iyi olur. bu sefer kanarsa falan panik yaparsınız. gidince doktor anlatır zaten nasıl bir durumla karışacağınız neye dikkat etmeniz gerektiğini vs.

Nasıl baktınız merak ediyorum? Eğer uzanıp aynadan baktıysanız delik gözükmez. Deliği görmek için alaturka tuvaletine oturur pozisyonda yere oturup alttan ön kamerayı açıp bakmayı deneyin. Zar çeşidi bu şekilde belli oluyor. Yatarak veya uzanarak baktıysanız görünmez delik.

Benim normaldi.

Nasıl baktınız merak ediyorum? Eğer uzanıp aynadan baktıysanız delik gözükmez. Deliği görmek için alaturka tuvaletine oturur pozisyonda yere oturup alttan ön kamerayı açıp bakmayı deneyin. Zar çeşidi bu şekilde belli oluyor. Yatarak veya uzanarak baktıysanız görünmez delik.

Benim normaldi.
Nasıl yani bakınca belli mi oluyor? Ta içerde değil mi o ya?

Belli olmaz normalde olur mu ki:)

Son düzenleme:
Doktora görünmelisin eğer gitmediysen, kendi bakışınla buna karar vermen çok zor, buradan edineceğin bilginin yeteceğini hiç sanmıyorum

Buda sizin düşünceniz ama zaten gorunmeyen bi yer icin bu kadar ugrasa bi gerek yok bence kizlik zarinin seklini bilmedigi icin kimseye bisey olmaz 🥰
Olur, gece acilde bitebilir mesela, ilk gece bir erkeğin içinden canavar çıkmayacağının garantisini kimse veremez, ya da az bir acı olsa da ciddi kanama oluşabilir, hiçbir şey olmayacak olsa bile bunu bilmek bence gayet iyi bir fikir. Şehir efsaneleri yüzünden o gece pek çok kadın yatağa korkuyla giriyor ya çok kalınsa yırtılmazsa, ya esnekse kanamazsa, ya çok kanamam olursa diye. Karşımıza çıkacak olan hediye paketi değil, bunu bir kadın anlayamıyorsa bir erkeğerin vurdum duymazlığına şaşmamak lazım demek ki

Eger bi insanla beraberse icinden canavar cikmaz kadin olarak korktugunuda belirtebilir karsisindaki kisiyle konusup cozebilir benim ablalarimda evlendi korkusu da olsa adam bekledi bunda bisey yok ama hicbiri sekil falan sormadi kimseye

Eger bi insanla beraberse icinden canavar cikmaz kadin olarak korktugunuda belirtebilir karsisindaki kisiyle konusup cozebilir benim ablalarimda evlendi korkusu da olsa adam bekledi bunda bisey yok ama hicbiri sekil falan sormadi kimseye
Yani bu sorulmasının incelenmesinin saçma olduğu anlamına mı geliyor. Siz bakmayın incelemeyin sormayın o zaman, soranı eleştirmek çok anlamsız. Herkes sizin kadar rahat ve geleneksel değil demek ki.

Yani dogru ben incelemiyorum ama burda herkes herseyi birakmis inceleme yapiyo galiba herkese kolay gelsin diyelim artik 😂 ama dikkatli olun incelerken o zarar vermeyin üzülürsünüz ben ondan diyorum ☺️

Yani dogru ben incelemiyorum ama burda herkes herseyi birakmis inceleme yapiyo galiba herkese kolay gelsin diyelim artik 😂 ama dikkatli olun incelerken o zarar vermeyin üzülürsünüz ben ondan diyorum ☺️
Cinsellik bölümündesiniz burada açılacak konuların çerçevesi belli, siz merak etmeyin öyle kolay zarar görmüyor o merak eden tedbirini de almıştır mutlaka.

X