Bölgesel zayıflama deneyimi olanlar

Rosewitch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2019
71
51
28
Kızlar merhaba. Göbeğimden çok rahatsızım. Diğer taraflarımda pek bişey yok. Yani var ama o kadar rahatsız değilim. İnsülin dirence ve pko ya da bağlı olduğunu düşünüyorum. Bölgesel zayıflama yaptıran ve memnun kalan yada tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz?

Bölgesel zayıflama yöntemleriyle 30 kilo vermiş biriyim.Soğuk Lipoliz spashape aqualyx gibi uygulamalar yaptrıdım.Bu süreçte diyette yaptım yürüyüşte.İnsülin direncim olduğu için normal diyetle kilo veremiyordum bu şekilde sorunlarımdan kurtuldum.İşlemlerimi Mehmet Akgün e yaptırdım memnun kaldım.Şuan biraz kilo aldım ama son dönem beslenme alışkanlıklarımı değiştirdim midemi büyüttüm sanırım.Sürecin fotoğrafını eke bırakıyorum canım

Eklentiler

• 16402152_1519749418053224_1025530295_n.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 958
Merhaba bende malesef 100 kiloya ulaştım sınavlar için evde geçirdiğim süre çok çok arttı.Benim de insülin direncim var ve artık bıktım ilaç kullanamıyorum vücudum başka bir hastalıktan dolayı tepki veriyor(alerji olmuş gibi kaşınıyorum).Sizde bilirsiniz ki ilaç kullanmadan ne kadar diyet ve spor yaparsanız yapın kilo veremezsiniz yada sağlıklı vücudun verdiği kilonun 3/1ini anca verirsiniz. Mehmet Akgün e gitmek istesem kan değerlerimi ölçtürmem gerekli mi? Diyetisyen desteği aldınız mı cihazlara girerken vs.Mehmet Bey'i takip ediyorum canlı yayında bile işlem yapıyor.Zayıflamada ne kadar başarılı? Siz Kilo verirken destekleyici çay ilaç vs kullandınız mı?

Çay falan kullanmadım Kalıcı bir hastalığın varsa onu bilmen yeterli.Diyet olarak soğuk lipolizden sonra şoklama diyetine benzer bir diyet uyguluyorsunuz.Mehmet bey çok yardımcı oldu diğer cihazlar içinde diyet hazırladık.
Yeşil çay kayısı çayı harici bişey içmedim.Metabolizmam yavaş çalıştığı için kendim tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…