Bolemiydi hayalim

Tabi ki kadın evlendikten sonra kendi annesine sık sık gitmemeli ne münasebet. Ama erkeğin ailesi öyle mi? Evinden çıkmaması gerekir. Neden çünkü kadının adı ne ki ailesi ne olsun? Hem siz ne hakla esinizin buraya yazdığı özelini izinsiz okuyup bir de onun hesabından yazı yazıyorsunuz? Çok ayıp bir şey bu. Hem madem is yok para yok ev yok neyinize güvenip kız kaciriyorsunuz? Ayrıca çocuğu eşiniz sık sık annesine gitmesin diye mi yaptınız gerçekten? Amacınız dizini kırıp evinde otursun. Beni birakmaya cesareti olmasın mı? Buraya yazma amacınız takdir edilmekse bilakis. Eşinizin fazlasıyla haklı olduğunu gösterdiniz size çok çok kızdım. Kimse eşi de olsa başkasının özel hayatına bu şekilde müdahil olmamalı.

Yasama zorunlululumuz yokk ki ama esim ha bizim ev ha annemin evi diyorr ozel hayat dusuncesinden yoksunn
Sizde açık açık söyleyin ben rahat cinsel hayat istiyorum evimde gecelikle dolaşmak istiyorum diye hastalık falan yoksa ne diye 3 ay kalıyorsunuz

Kendinizle celismissiniz
Esiniz ailesiyle gorusmesin hayatina karistirmasin ama sizin ailenizle beraber yasanilsin , ne guzel dunya
Gerekirse kuru ekmek sogan yiyin ama kendi evinizde oturun
Atalarimiz bile demis ev ev ustune olmaz diye

Yasama zorunlululumuz yokk ki ama esim ha bizim ev ha annemin evi diyorr ozel hayat dusuncesinden yoksunn
siz de oyle olun bazen patavatsizliklar yapin her konuda olabilir esiniz uyarirsada arada duvarlar olmayinca mahremiyette kalmiyor naparsin dersiniz bakti ki olmayacak ailesine karsi mahcup olup evinize gecersiniz belki

Burası "Kadınlar Kulübü" her koca karısının açtığı konuya yazarsa olmaz değil mi beyefendi? Eşinizle meselenizi evinizde konuşup sonuca bağlayın lütfen.

Üyelik iptal edilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…