• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bolemiydi hayalim

Cocuk için acele etmemizin sebebi eşimin annesi idi. Eşime çok karışıyordu gel-git, orda ol, şeklinde emir vererek ben sanki yokmuşum evimin yöneticisi olmuştu. Bu yüzden çocuk düşündük. Eşimin annesiyle görüsmesine hic karşı gelmedim sadece sürekli gel git demesine bir sınır koymasını istedim o kadar.
Tabi ki kadın evlendikten sonra kendi annesine sık sık gitmemeli ne münasebet. Ama erkeğin ailesi öyle mi? Evinden çıkmaması gerekir. Neden çünkü kadının adı ne ki ailesi ne olsun? Hem siz ne hakla esinizin buraya yazdığı özelini izinsiz okuyup bir de onun hesabından yazı yazıyorsunuz? Çok ayıp bir şey bu. Hem madem is yok para yok ev yok neyinize güvenip kız kaciriyorsunuz? Ayrıca çocuğu eşiniz sık sık annesine gitmesin diye mi yaptınız gerçekten? Amacınız dizini kırıp evinde otursun. Beni birakmaya cesareti olmasın mı? Buraya yazma amacınız takdir edilmekse bilakis. Eşinizin fazlasıyla haklı olduğunu gösterdiniz size çok çok kızdım. Kimse eşi de olsa başkasının özel hayatına bu şekilde müdahil olmamalı.

Yasama zorunlululumuz yokk ki ama esim ha bizim ev ha annemin evi diyorr ozel hayat dusuncesinden yoksunn
Sizde açık açık söyleyin ben rahat cinsel hayat istiyorum evimde gecelikle dolaşmak istiyorum diye hastalık falan yoksa ne diye 3 ay kalıyorsunuz

Hanımefendiler öncelikle sizlere saygılarımı sunuyorum. Belki buradan sizlere cevap vermek yanlış olacak ama eşimin burada açmış olduğu konulara bugün telefonuna gelen bildirim sayesinde haberdar oldum. Bu durum beni çok şaşırttı. Eşim bazı şeyler yazmış doğru ama eksik ve yanlış. Hemcinsiniz olarak tabi ki de sahip çıkacaksınız. Ben Orman Mühendisiyim ancak atanamadım. Eşimle 30.10.2007 tarihinden beri birlikteyiz. Birbirimizi çok sevdik nişan yaptik 19.01.2016 tarihinde. Atanamadığım gibi askerlik sorunum ortaya cıktı 05.07.2016 tarihinde askere gitme hazırlığı yaparken eşimin ailesi nişan attı ve ben de askere gitmeden eşimle anlaşarak kaçıp evlendik ve sonra askere gittim. Düğün dernek, yapılması gereken ne varsa hepsini yaptık gönlü kırılmasın diye düğünden önce ailesiyle bile konuşup gönüllerini aldık. Hicbir zaman ailesine sırt dönmesini istemedim zorlamadım da ancak annesi her şeyimize karışmaya ben askerdeyken bana olsun eşime olsun demediğini etmediğini bırakmadı. Ben kötü bir insan değilim ama insan ister ki eşi ilk önce kendi kurmuş olduğu yuvayı ayakta tutsun. Konusacak o kadar çok şey var ki yazma ile bitmez. Eşimi kötülemek niyetinde değilim çok seviyorum onu ama bazı şeylerden sıyrılıp kendi yuvasını yapmalı. Annesiyle olan hayatı eskide kaldı onun kendi yavrusuyla ve eşiyle ilgilenmesi gerek. Kendi evimize gitmemiz konusuna gelince, ben gece bekçisiyim işe gece gidiyorum fırsat buldukça gündüz gezmeye çalışıyorum eşimle, eğer ben gidemezsem annem babam sağolsun canı sıkılmasın diye sahile çay bahçelerine götürürler onu. Ekonomik durumumuz memur olunca düzelmiyor hemen. Onca zamanın borcu var,düğünden kalan olsun evlilikten önce ev yapmaya başlamıştım onun borcu olsun. Yani hemen eve gitmek olmuyor. Amacım bir an önce evimizi bitirip taşınmak sonra herşey daha güzel olacak diyorum sabret diyorum zor evet biliyorum diyorum ama anlasılmamak oluyor benim yaptığım hanımlar. Gece güvendiğim bir yerde biricik kızım ve eşim içim rahat bir şekilde işe gidip geliyorum içinizden bana hak vermeyen olacaktır tabi ki de saygı duyarım ancak benim tarafımdan da düşünmenizi rica ediyorum. Bende herkes gibi güzel şeyler yaşamak isterim. Soruyorum size hanginizin eşi düğününüzün ertesi sabahı borç ödemek için sabahın 5'inde minibüs üstüne çıktı ? (Sigortalı bir işte çalışamıyordum yoklama kaçağı olduğum icin ) Bir kaç ay çalıştım ve ta ki polis çevirmesine takılana kadar küçük bir ceza yedim ve askere gönderildim. Dediğim gibi anlatılacak çok şey var ama çok uzun bir metin oldu zaten kusuruma bakmayın saygılar sunuyorum tekrar eşimi eleştirmişşiniz yazım hataları yüzünden ona da onun gibi yazan kişilere de saygı duyup daha duyarlı bir şekilde cevap vermenizi rica ediyorum. Kalın sağlıcakla
Kendinizle celismissiniz
Esiniz ailesiyle gorusmesin hayatina karistirmasin ama sizin ailenizle beraber yasanilsin , ne guzel dunya
Gerekirse kuru ekmek sogan yiyin ama kendi evinizde oturun
Atalarimiz bile demis ev ev ustune olmaz diye

Yasama zorunlululumuz yokk ki ama esim ha bizim ev ha annemin evi diyorr ozel hayat dusuncesinden yoksunn
siz de oyle olun bazen patavatsizliklar yapin her konuda olabilir esiniz uyarirsada arada duvarlar olmayinca mahremiyette kalmiyor naparsin dersiniz bakti ki olmayacak ailesine karsi mahcup olup evinize gecersiniz belki:KK48:

Hersey düzelsin düzene girsin kendi evimiz olsun istiyorum elimden geleni yapıyorum uğraşıyorum. Eşimi çok geri planda bıraktım farkındayım. Daha çok zaman ayırmaya ve evde bulunmaya önem göstereceğim. Burda ki yazılanlar onun düşünceleri bazı şeyleri değiştirmem gerektiğini gösterdi bana. Eşimi çok sevdiğimi bir kez daha sizlerle paylaşıyorum ve değerli düşünceleriniz için teşekkür ediyorum

Burası "Kadınlar Kulübü" her koca karısının açtığı konuya yazarsa olmaz değil mi beyefendi? Eşinizle meselenizi evinizde konuşup sonuca bağlayın lütfen.

Üyelik iptal edilmiştir.

Back