Eşin rahata alısmıs net !
İşe ordan mı gıdıp geliyor..
Neden kv evındesınız 3 aydır
Ben gidiyorum geliyorsan gel gelmiyorsan da kal annenle de.[/QUOTE
Esim yeni memur oldu gecim sikintimiz vardi ilki buyizden ikincisi evde hastalari vardi simdi herseseyy yoluna girdi..eve gidecrz dedigi halde ayak surtuyorr
DediginiDen bisey anlamadim
DediginiDen bisey anlamadim
Bir de Türkçe'yi doğru kullansanız.
Sikintiliyken insan cumle kuramiyor yazamiyorr
neden o evde yasamak zorundasiniz, aciklar misiniz?
Leonelaa bosver sen olurmu ..cok alakaNe alaka?
Bir derdim var demiş, derdini anlatamamış!Konunun buraya açılmış olmasına bakın nasıl anlatıldığına değil. Bana Türkçe dersi verin dememiş. Bir derdim var demiş.
Yanlış konuya cevap vermişsiniz muhtemelenBiraz kırıcı olacağım ama bu şekilde gördüğüm üçüncü konu bu. 50 yaş üstü kadınları tenzih ederek (dönem farkı ve eğitimin yaygın olmaması sebebiyle) söylüyorum. Allah aşkına ana dilinizi doğru düzgün konuşamıyor ve yazamıyor iseniz öncelikli derdiniz bu olsun. Bu nedir arkadaş ya. Bir dönüp baktınız mı yazdığınıza? Çok zor değil öğrenmek inanın. Kadınlar kulübüne giriş yapıp konu açmayı bilecek seviyede iseniz, arama motoruna yazarak, Türkçe'nin doğru kullanımı ile ilgili bilgilere de ulaşabilirsiniz.
Konunuza da cevap vermiyorum. Üç çocuklu bir annenin öncelikli derdi kendini doğru ifade edebilme isteği olmalı, kocanın eski karısı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?