nerden baslasamki... Hayalperest biriyim sevdigim insanla severk evlendik cok badereler atlattik... Evliligimm hic hayal ettigim gibi gitmiyor acmiyim aciktamiuim degilim esim is sahibi oldu sukur ama innsanin bazi dogrulari dudunxrleri beklentileri hayaleri oluyorr... 26 yasindayim 7 aylikkizim 3 yildirda evliyim.. esim ve ben farki karakterlerdeyiz hemde cokkk buyuzdrn cok kiridimmm incindimmm agladimm icime kapandimguclu ve mutlu gorunmeye calissiyorumm.esim ailesine cok duskun krndi ozel yasantimiza onem vwrmiyorr zaman ayirmiyorr imkan tanimiyo..evimizden yarimsaat uzaklikta esimin ailesioturuyor....suanda ordayizz uc aya yakindir burda kaliyoruz bazi sebeblerdn dolayi..evimi yuvami cok ozledimm yatagimii her seyimii esime neredyse her aksam hidelimm diyorim cok bunaldimm ama beni hicc tinlamiyoor binaldim ne ozel yasantimiz kaldi nede baska bisey esimin ailesi iyi insanlar onlarla ayni cati altinda yaasmk bana agir geliyo ..yapamiycam seydi istemedig8m seydiii ama esim ne var burda kaliyoruz da ne vR burda yasiyoruz da acmiisinn her isted8gin oluyor .. bana bu aciklamaalarlaa gelmesi benii delirtiyorr patliyorummm boguluyorummmmm .. evlilikte bosanmak aklimiza gepmiycekk istir cekilen sikintilarr duzeltilmeye calisilir ..esimi cok seviyorumm evet ama bole evlilik hayal etmedimmm ben esimin ailesiyle dip dibe yasamak sureklii sureklii surekliii yeterrr yaaa pamukda olsa melek de olsa insan uzagimda olsun istiyor.. esimi hicbisekilde ikna edemiyorumm beni hic anlamiyor ne yapmaliyimm sizce