• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bolemiydi hayalim

Ahdunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
47
18
8
34
:kızgın: nerden baslasamki... Hayalperest biriyim sevdigim insanla severk evlendik cok badereler atlattik... Evliligimm hic hayal ettigim gibi gitmiyor acmiyim aciktamiuim degilim esim is sahibi oldu sukur ama innsanin bazi dogrulari dudunxrleri beklentileri hayaleri oluyorr... 26 yasindayim 7 aylikkizim 3 yildirda evliyim.. esim ve ben farki karakterlerdeyiz hemde cokkk buyuzdrn cok kiridimmm incindimmm agladimm icime kapandimguclu ve mutlu gorunmeye calissiyorumm.esim ailesine cok duskun krndi ozel yasantimiza onem vwrmiyorr zaman ayirmiyorr imkan tanimiyo..evimizden yarimsaat uzaklikta esimin ailesioturuyor....suanda ordayizz uc aya yakindir burda kaliyoruz bazi sebeblerdn dolayi..evimi yuvami cok ozledimm yatagimii her seyimii esime neredyse her aksam hidelimm diyorim cok bunaldimm ama beni hicc tinlamiyoor binaldim ne ozel yasantimiz kaldi nede baska bisey esimin ailesi iyi insanlar onlarla ayni cati altinda yaasmk bana agir geliyo ..yapamiycam seydi istemedig8m seydiii ama esim ne var burda kaliyoruz da ne vR burda yasiyoruz da acmiisinn her isted8gin oluyor .. bana bu aciklamaalarlaa gelmesi benii delirtiyorr patliyorummm boguluyorummmmm .. evlilikte bosanmak aklimiza gepmiycekk istir cekilen sikintilarr duzeltilmeye calisilir ..esimi cok seviyorumm evet ama bole evlilik hayal etmedimmm ben esimin ailesiyle dip dibe yasamak sureklii sureklii surekliii yeterrr yaaa pamukda olsa melek de olsa insan uzagimda olsun istiyor.. esimi hicbisekilde ikna edemiyorumm beni hic anlamiyor ne yapmaliyimm sizce:KK61::ruh:

Eşin rahata alısmıs net !
İşe ordan mı gıdıp geliyor..
Neden kv evındesınız 3 aydır
Ben gidiyorum geliyorsan gel gelmiyorsan da kal annenle de.

baska bir konuda ornek vermistim, tekrar etmek isterim;

150 boyda 40 kilo ile 170 boyda 40 kilonun durusu ayni degildir.

neden kayyum valide evinde olmaniz gerektigine dair bir bilgi paylasilinda bulunmazsaniz kimileri 150 boydaki gorunume odaklanacak, digerleri 170...

A Ahdunya

Eşin rahata alısmıs net !
İşe ordan mı gıdıp geliyor..
Neden kv evındesınız 3 aydır
Ben gidiyorum geliyorsan gel gelmiyorsan da kal annenle de.[/QUOTE
Esim yeni memur oldu gecim sikintimiz vardi ilki buyizden ikincisi evde hastalari vardi simdi herseseyy yoluna girdi..eve gidecrz dedigi halde ayak surtuyorr

baska bir konuda ornek vermistim, tekrar etmek isterim;

150 boyda 40 kilo ile 170 boyda 40 kilonun durusu ayni degildir.

neden kayyum valide evinde olmaniz gerektigine dair bir bilgi paylasilinda bulunmazsaniz kimileri 150 boydaki gorunume odaklanacak, digerleri 170...

A Ahdunya
DediginiDen bisey anlamadim

Kayınvalıdenle konus anlat anne yapamıyorum herkesin kendi evı. Sizle sorunum yok ama cocuk da rahat edemiyor Kendı duzenım başka deseniz. Kayınvalıde ogluyla konussun madem sızı dinlemiyor

Biraz kırıcı olacağım ama bu şekilde gördüğüm üçüncü konu bu. 50 yaş üstü kadınları tenzih ederek (dönem farkı ve eğitimin yaygın olmaması sebebiyle) söylüyorum. Allah aşkına ana dilinizi doğru düzgün konuşamıyor ve yazamıyor iseniz öncelikli derdiniz bu olsun. Bu nedir arkadaş ya. Bir dönüp baktınız mı yazdığınıza? Çok zor değil öğrenmek inanın. Kadınlar kulübüne giriş yapıp konu açmayı bilecek seviyede iseniz, arama motoruna yazarak, Türkçe'nin doğru kullanımı ile ilgili bilgilere de ulaşabilirsiniz.

Konunuza da cevap vermiyorum. Üç çocuklu bir annenin öncelikli derdi kendini doğru ifade edebilme isteği olmalı, kocanın eski karısı değil.

Ben kendimi hep yumuşak uyumlu ağzı var dili yok sanırdım ta ki burda bazı konuları okuyana kadar
Şimdi anladım ki ben resmen bir pantermişim ya :-)

Eşim beni kalmak istemediğim bir yerde hemde 3 ay tutacak öyle mi!

Gitmeye karar verip söylediğim anda onunda kabul etmediği anda sen bilirsin derim eşyalarımı çocuğumu alır evime geçerim
Böyle saçmalık olur mu ya
Ha sonra da ne olacaksa olsun yani
Evimde yaşamak istiyorum diye boşayacak mı?

Biraz kırıcı olacağım ama bu şekilde gördüğüm üçüncü konu bu. 50 yaş üstü kadınları tenzih ederek (dönem farkı ve eğitimin yaygın olmaması sebebiyle) söylüyorum. Allah aşkına ana dilinizi doğru düzgün konuşamıyor ve yazamıyor iseniz öncelikli derdiniz bu olsun. Bu nedir arkadaş ya. Bir dönüp baktınız mı yazdığınıza? Çok zor değil öğrenmek inanın. Kadınlar kulübüne giriş yapıp konu açmayı bilecek seviyede iseniz, arama motoruna yazarak, Türkçe'nin doğru kullanımı ile ilgili bilgilere de ulaşabilirsiniz.

Konunuza da cevap vermiyorum. Üç çocuklu bir annenin öncelikli derdi kendini doğru ifade edebilme isteği olmalı, kocanın eski karısı değil.
Yanlış konuya cevap vermişsiniz muhtemelen
Kontrol edin

Bolemiydi hayalim?
Ne demek acaba diye bir müddet düşündüm.
Ne nokta var ne virgül, imla hakgetire.
Eşinizle de buraya yazdığınız gibi konuşuyursanız iletişim kuramamanız normal.
Konunuza gelirsek ne demek evime gidemiyorum?
Anahtarınız yok mu? Alın çocuklarınızı,
-ben evime gidiyorum, sen akşama ister evimize gel,istersen buraya, keyfin bilir.
Der çıkarım. Biraz cesaretli olun.
Siz kendinize saygı duyup özgüvenli olmazsanız adam da sizi takmaz tabii.

Back