• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bolemiydi hayalim

Ahdunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
47
18
8
34
:kızgın: nerden baslasamki... Hayalperest biriyim sevdigim insanla severk evlendik cok badereler atlattik... Evliligimm hic hayal ettigim gibi gitmiyor acmiyim aciktamiuim degilim esim is sahibi oldu sukur ama innsanin bazi dogrulari dudunxrleri beklentileri hayaleri oluyorr... 26 yasindayim 7 aylikkizim 3 yildirda evliyim.. esim ve ben farki karakterlerdeyiz hemde cokkk buyuzdrn cok kiridimmm incindimmm agladimm icime kapandimguclu ve mutlu gorunmeye calissiyorumm.esim ailesine cok duskun krndi ozel yasantimiza onem vwrmiyorr zaman ayirmiyorr imkan tanimiyo..evimizden yarimsaat uzaklikta esimin ailesioturuyor....suanda ordayizz uc aya yakindir burda kaliyoruz bazi sebeblerdn dolayi..evimi yuvami cok ozledimm yatagimii her seyimii esime neredyse her aksam hidelimm diyorim cok bunaldimm ama beni hicc tinlamiyoor binaldim ne ozel yasantimiz kaldi nede baska bisey esimin ailesi iyi insanlar onlarla ayni cati altinda yaasmk bana agir geliyo ..yapamiycam seydi istemedig8m seydiii ama esim ne var burda kaliyoruz da ne vR burda yasiyoruz da acmiisinn her isted8gin oluyor .. bana bu aciklamaalarlaa gelmesi benii delirtiyorr patliyorummm boguluyorummmmm .. evlilikte bosanmak aklimiza gepmiycekk istir cekilen sikintilarr duzeltilmeye calisilir ..esimi cok seviyorumm evet ama bole evlilik hayal etmedimmm ben esimin ailesiyle dip dibe yasamak sureklii sureklii surekliii yeterrr yaaa pamukda olsa melek de olsa insan uzagimda olsun istiyor.. esimi hicbisekilde ikna edemiyorumm beni hic anlamiyor ne yapmaliyimm sizce:KK61::ruh:

Neden orada kalıyorsunuz ? Maddiyatla ilgiliyse belki eşinin beklediği birşeyler vardır. (borcun bitmesi, alacağını almak gibi)

Peki sebep ne ? Yani ne zamana kadar kalacaksınız herhangi birşey söylemiyor mu ?
Siz çalışıyor musunuz?

Peki sebep ne ? Yani ne zamana kadar kalacaksınız herhangi birşey söylemiyor mu ?
Siz çalışıyor musunuz?

Bir hafta daha burdayiz dedii konustuk sebebide babasi izine ayrilacak arabayi aliriz babamdan olengideriz eve dedii.. beni bununla yumusatamaz uc aydir sabir tasi oldum bunaldim

Bir hafta daha burdayiz dedii konustuk sebebide babasi izine ayrilacak arabayi aliriz babamdan olengideriz eve dedii.. beni bununla yumusatamaz uc aydir sabir tasi oldum bunaldim
Bir hafta daha sabret hala gitmezse al eşyalarını kendin git evine. Burnu sürtsün biraz.

Sevgiinin oonune cok sey geciyor beklentiler karsilik gormeyince bilmiylrum siz nasilsinizz bu konuda.. nankor insan olmak istemem ama cok agir geliyor ruhuma ..anlayis cok onemli onemsenmek cok onemlii sevgii tek basina olmuyor

cok seviyorum demişsiniz...yapacak birşey varmı...ınsanlar ne desin.

Çoook haklısınız bunalmakta. K.bakmayın ama eşiniz sizi takmıyor onemsemiyor.
Bi öküze aşıksınız.
Allah bozmasın aşkınızı ne diyim.
Kv ile konuşup anlatsanız sizi bi kovsa.
Belki kadın da gidin diye bakıyordur.

Çoook haklısınız bunalmakta. K.bakmayın ama eşiniz sizi takmıyor onemsemiyor.
Bi öküze aşıksınız.
Allah bozmasın aşkınızı ne diyim.
Kv ile konuşup anlatsanız sizi bi kovsa.
Belki kadın da gidin diye bakıyordur.
Aynen

sizi esinize karsi doldurmak, yangina korukle gitmek kolay. ortada bir evlilik var ve bizim buradaki gorevimiz yapici olmak.

ben acikcasi esinizin verdigi bu bir haftalik sureyi sakince ve kimseye-ozellikle de ona malzeme vermeden gecirmenizi oneririm. 1 hafta sonunda eve donerseniz zaten konu kapanir, yasadiginiz da size bir tecrube olur. bir daha evinizden asla ayrilmazsiniz.

yok eger esiniz 1 hafta sonunda sozunu tutmazsa, siz esyalarinizi alir ve eve donersiniz. ona da aksam evde bekliyorum diye mesaj atar; sofrayi kurar beklersiniz. A Ahdunya

sizi esinize karsi doldurmak, yangina korukle gitmek kolay. ortada bir evlilik var ve bizim buradaki gorevimiz yapici olmak.

ben acikcasi esinizin verdigi bu bir haftalik sureyi sakince ve kimseye-ozellikle de ona malzeme vermeden gecirmenizi oneririm. 1 hafta sonunda eve donerseniz zaten konu kapanir, yasadiginiz da size bir tecrube olur. bir daha evinizden asla ayrilmazsiniz.

yok eger esiniz 1 hafta sonunda sozunu tutmazsa, siz esyalarinizi alir ve eve donersiniz. ona da aksam evde bekliyorum diye mesaj atar; sofrayi kurar beklersiniz. A Ahdunya [/QUOTe
Bir hafta gecmezzz stresten kasiniyorummm

Back