• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bol taşlı alyansım:))

akdnz07

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.028
555
323
kızlaaaar ben geldim yeni geldim :) uzun süredir takip ediyorum gelinliğimi düğününmü bebişimi de burda paylaşmak nasip olur inş :) ilk mutluluğumu paylaşayımm nişan yüzüklerimiz takıldı kızlar bakın bakalım beğencekmisiniz

:nazar::nazar::nazar:

$02112011083.jpg $02112011082.jpg

Allah tamamına erdirsin mutlu mesut etsin ben bayılıyorum taşlı şeylere... çok güzel bişeye benziyo ama resimden pek seçemedim net değil parmağına takıp çeksen belki daha iyi anlaşılırdı..

Tbkler canım Allah yüzünüzü kara cıkartmasın inşallah. Benımde ılk alyansım boyle kalındı bıraz senınkınede benzıyor sonra sonra cok rahatsız ettı ozellıkle yazın parmagımı terletıyordu rahat olmuyordu cok kalın oldugu ıcın sonra sattım sımdı ınce bişi var.

tatlımm biraz flu duruyo ewet ama ancak bukadar net çekebildim parmağımda hiç net durmuyo.normalde ışıl ışıl bişey cok seviyorumm sanırım alıştım ona bir parçam gibi olduu :D hep hayalimdeki kokoş alyans:21:

Tam net görünmese de çok hoş duruyor canım ışıl ışıl...Allah tamamına erdirsin darısı da hayırlısıyla bana olsun...:34:

güzel dualarınız için çok teşekkürler tatlılarımm darısı öteki aşıkların başına :)

Çok beğendim ama keske az daha net olsaydı.Böyle abartılı taşlı seylere bayılıyorum mutluluklar:)

teşekkür ederim tatlılarımm:)daha başındayım ama ileriye güzel dileklerimi gönderiyorumm beni ve sizleri karşılasınn allah hepimize sevdiğiyle birlikte mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin inşallah amiiinn:) :nazar:

Back