Bohça adetini hiç anlamamışımdır kendi eksiklerimizimi alalım dayıya halaya kayınvalıdeye eksikmi tamamlayalım gereksiz bir adetkızlar merhaba,
bunun yeri burası değil muhtemelen ama nişan başlığında kimseler yardım etmiyor.
şubat ayında nişanım var bohça yapılacaktı ama ben ve sözlüm pek istemiyorduk zaten. şimdi ailelerde vazgeçti. ama şart mıdır bu yani acaba düğünden önce yapsak mı ki. onlarında durumu çok iyi değil kredi çekeceklerdi masraflar için bizde çektik zaten salon için falan yani kendimizi yormaya gerek görmedik ama yanlış mı yaptık ki bilemedimayrıca bahçelievlerde de uygun mekan bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Oncelikle hayirli olsun. Simdiden mutluluklar dilerim. Bohca sart degil hatta gereksiz masraftan kacindiginiz icin super olmus. Ama benden sana tavsiye kayinvalidenlerin gercekten gonullu bi sekilde razi olmadigindan emin ol. Nasil insanlar bilmiyorum ama kv tayfasi genelde is isten gectikten sonra laf soyleyiverir bi ortamda. Sen de diyemezsin hani istememistin diye. Sinirinden catlarsin iki bez parcasi icin. Zira bende o modelden var. Bende catlicak yer kalmadi artik.kızlar merhaba,
bunun yeri burası değil muhtemelen ama nişan başlığında kimseler yardım etmiyor.
şubat ayında nişanım var bohça yapılacaktı ama ben ve sözlüm pek istemiyorduk zaten. şimdi ailelerde vazgeçti. ama şart mıdır bu yani acaba düğünden önce yapsak mı ki. onlarında durumu çok iyi değil kredi çekeceklerdi masraflar için bizde çektik zaten salon için falan yani kendimizi yormaya gerek görmedik ama yanlış mı yaptık ki bilemedimayrıca bahçelievlerde de uygun mekan bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Oncelikle hayirli olsun. Simdiden mutluluklar dilerim. Bohca sart degil hatta gereksiz masraftan kacindiginiz icin super olmus. Ama benden sana tavsiye kayinvalidenlerin gercekten gonullu bi sekilde razi olmadigindan emin ol. Nasil insanlar bilmiyorum ama kv tayfasi genelde is isten gectikten sonra laf soyleyiverir bi ortamda. Sen de diyemezsin hani istememistin diye. Sinirinden catlarsin iki bez parcasi icin. Zira bende o modelden var. Bende catlicak yer kalmadi artik.
Çok terbiyesizlermiş..Dunya para harcadigim en iyi markalarla hazirladiim bohcamin kaynanamlar tarafından fırlatılarak bakildigi,igne oyasi esaplari baslarina baglayarak aaaaay bu ne be kasindiriyo bunlar denildiği,valize ozenle koydugun suslerin alinip kulluge atildigi,kayinpedere,kaynima aldigim kiyafetlerin bunları giymezler onlar diye asagilandigim o harika bohcam geldi aklima.birde annemin ordan çıktığımizda kaldirima oturup aglamasi.degmez arkadasim gönlünden geceni yap.hic bisey zorla veya gerekli degil.ben icimde kalmasin demiştim keske içimde kalsaydi...
Dunya para harcadigim en iyi markalarla hazirladiim bohcamin kaynanamlar tarafından fırlatılarak bakildigi,igne oyasi esaplari baslarina baglayarak aaaaay bu ne be kasindiriyo bunlar denildiği,valize ozenle koydugun suslerin alinip kulluge atildigi,kayinpedere,kaynima aldigim kiyafetlerin bunları giymezler onlar diye asagilandigim o harika bohcam geldi aklima.birde annemin ordan çıktığımizda kaldirima oturup aglamasi.degmez arkadasim gönlünden geceni yap.hic bisey zorla veya gerekli degil.ben icimde kalmasin demiştim keske içimde kalsaydi...
Dunya para harcadigim en iyi markalarla hazirladiim bohcamin kaynanamlar tarafından fırlatılarak bakildigi,igne oyasi esaplari baslarina baglayarak aaaaay bu ne be kasindiriyo bunlar denildiği,valize ozenle koydugun suslerin alinip kulluge atildigi,kayinpedere,kaynima aldigim kiyafetlerin bunları giymezler onlar diye asagilandigim o harika bohcam geldi aklima.birde annemin ordan çıktığımizda kaldirima oturup aglamasi.degmez arkadasim gönlünden geceni yap.hic bisey zorla veya gerekli degil.ben icimde kalmasin demiştim keske içimde kalsaydi...
size de mutluluklar dilerim :) olabilir belki düğüne yakın öyle de yapabiliriz :) ikimizde cidden çok yoğun çalışıyoruz ve ailelerde bohça alışverişi için hiç zamanımız yok o da bütçemizi yapar ikimiz alırız ihtiyaçlarımızı demişti bakalım :)Benimde 21 gün sonra düğünüm var öncelikle hayırli olsun :) Biz de bohça yapmayacaktık ama bohçasız olmaz dediler erkek tarafı sadece bana, biz de sadece nişanlıma bohça yaptık. Sadece iç camasiri, atlet, pantolon, gomlek, kemer, ayakkabi, seccade, corap koyduk. Onlarda bana elbise, ayakkabi, ev babeti, gecelik, ic camasiri, seccade, tülbent, şal falan koymuslar. Bide nevresimlik kucuk bi bohca daha yapmislar. Bu şekilde fazla kapsamlı olmayan ufak bir bohca da yapabilirsiniz, hic yapmayadabilirsiniz.. Mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?