evet canım ben de maddiyat yüzünden aralar gerilsin istemiyorum zaten babamın kafasında hala soru işaretleri var. üzülmesinler istiyorum evlenince ikimizde çalışıp kendimizi döndürürüz zaten borcumuz yok yani çok şükür bir de bohça sanki yük olurdu bize. çok sağolEn iyisini yapmışsınız vazgeçmekle.
Muhtemelen bundan sonraki konun biz sunu koyduk, onlar şunu koydu çok kızgınım falan olurdu
iki konuda danışmak istedim bir başlıkta sormak yasaksa kusura bakmayın bilmiyordumBohça mı soruyorsun salon mu arıyorsun karar ver
yanlış bi karar vermemişiz yani çok sevindim böyle deyince :)öyle adetler bana sevimli geliyor ama maddiyat çok yoksa zorlamamak gerekir. amacından sapıyor, tartışmalar,gerginlikler çıkıyor. o yüzden kredi ile yapılacaksa bu evlilik extra masraflara lüzum yok zannımca
Yoo niye yasak olsuniki konuda danışmak istedim bir başlıkta sormak yasaksa kusura bakmayın bilmiyordum
Özenle hazırladığım bohçamı bile kaynanam gelen misafirine verince, ne kadar aptal olduğumu anlamıştım. Hele onun bana getirdiğini görünce çifte kavrulmuş oldum. Bohça işi yaş işevet canım ben de maddiyat yüzünden aralar gerilsin istemiyorum zaten babamın kafasında hala soru işaretleri var. üzülmesinler istiyorum evlenince ikimizde çalışıp kendimizi döndürürüz zaten borcumuz yok yani çok şükür bir de bohça sanki yük olurdu bize. çok sağol
Bohca sart degil.kızlar merhaba,
bunun yeri burası değil muhtemelen ama nişan başlığında kimseler yardım etmiyor.
şubat ayında nişanım var bohça yapılacaktı ama ben ve sözlüm pek istemiyorduk zaten. şimdi ailelerde vazgeçti. ama şart mıdır bu yani acaba düğünden önce yapsak mı ki. onlarında durumu çok iyi değil kredi çekeceklerdi masraflar için bizde çektik zaten salon için falan yani kendimizi yormaya gerek görmedik ama yanlış mı yaptık ki bilemedimayrıca bahçelievlerde de uygun mekan bilen varsa yardımcı olabilir mi?
siz üstünüze düşeni yapmışssınız sonuçta o değer bilmeyenlerin ayıbı bence, bende zaten yaparım sonradan beğenilmez ya da başka sorunlar yaşanır diye istemiyorum. sözlümde çok gereksiz olduğunu onun yerine bütçe yapıp normal eksiklerimizi alalım diyor düğüne yakın bakalım hayırlısı :)yapıp benim değerim bu kadar mıymış diye ağlayacağınıza yapmamak daha iyidir
ne gereksiz bir şey zaten kimse de memnun kalmıyor gibi
mümkün olduğunca karşılıklı beklentiye girmeden geçerse bu süreç herkes daha rahat atlatır diye düşünüyorum ben
haha şahanesinizbohça ne?
bence resmi nikah dışındaki hiçbir şey şart değil zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?