Sandviç - Kanepeler Bohca krep (resimli)

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre
ailecek cok seviyoruz
haffif ve lezziz
kahvaltida
yemekde
ve misafir geldiginde cayin yaninda ikram edilebilir

yumurta ve sütü kaba bosaltin tuzla karabiberide ekleyin sonra yavas yavas unu ilave ederek cirpin siviyagda ekleyin göz karari oda hem kuru olmamasi hemde yapismamasi icin
bu karisim aslinda birgün önceden yapilip buzdolabinda beklerse daha iyi sonuc alinir ama olmazsa 3 saat en az bekletilsede olur

1kg un
4yumurta
1kg süt
biraz tuz ve karabiber
durultmak icin su
sivi yag
tost peyniri yada ince ve kare kesilmis kasar peyniri

yapma islemine baslamadan önce tekrar cirpin karisimi ve ne cok duru nede cok koyu bi kivam olsun yani onuda suyla durultabilirsiniz kizlar
daha sonra tavayi iyice kizdirin bir kepce karisimdan bosaltin icine arkali önlü küzelce kizartin ve tabaga alin
daha sonra bütün hamur bitdikden sonra ortasina tost peyniri yada kare kesilmis kasari koyun ve paket yapar gibi iki kenarini icine katlayin sonra diger iki kenarinida
en son servise yakin cok azicik siviyagda tekrar arkali önlü kizartin
tavsiyem kisik atesde peynir iyice eridimi islem tamamdir
ve sicakken servis yapin
affiyet bal seker olsun kizlarrrrrrrrr

img5239.jpg

w640.png

img5240ki6.jpg

w640.png

img5242.jpg

w640.png

elin kolun ağrımasın canım... şahane gözüküyorlar... çay içiyorum gönderirsen bir tane yiyebilirim... cokacimcoook Şeniz

canim benim cok saol elelrine saglik grcekten güzel bir tarf bende yaparim ama ben birde yesil soganla agzina kurdela yaparim görünüm gzl oluyor öyle paylasimin icin saol canummm...

ayy iannamıyorum kızz bıde yanmışoalnın en uste koymusn ayy hıçde güzel değdil :)))
canım ayuy canım cektı inankı çok lezzetlı görunuyor benım kociş krepi sevmıyokı sevde pazr kahvaltıısna yapsam bnde ama o yemeyıncede sırf kendımede yapmk zor gelıyor

eline sağlık cnm cok sewerim ben güsel görünüyo ee o yanıkda okadar olur yani olsun
görmedik farzet kalksam yapsam mmı ne?acıktırdın heee:))))

elin kolun ağrımasın canım... şahane gözüküyorlar... çay içiyorum gönderirsen bir tane yiyebilirim... cokacimcoook Şeniz

tatlim sen iste hemen paket yapip yollim begenmene sevindim
nedense bunlari yaparken yorulmuyorum becerebildigim tek sey olsa gerek-tatlicadiarzu-
begenmene sevindima.s.

ayy iannamıyorum kızz bıde yanmışoalnın en uste koymusn ayy hıçde güzel değdil :)))
canım ayuy canım cektı inankı çok lezzetlı görunuyor benım kociş krepi sevmıyokı sevde pazr kahvaltıısna yapsam bnde ama o yemeyıncede sırf kendımede yapmk zor gelıyor

sorma tatlim rezil oldugumun resmidir valla:utangac:mazur görün
tatlim sende misafirin geliceginde yap bence
denemeni tavsiye ederim inankia.s.

eline sağlık cnm cok sewerim ben güsel görünüyo ee o yanıkda okadar olur yani olsun
görmedik farzet kalksam yapsam mmı ne?acıktırdın heee:))))

ay canim saolasin dimi ya okadarlik yanikda nazarlik olsunsengözlerimebaksanabbeceriksizim demiyorumda:utangac:
begenmene sevindim canima.s.
yap yap tavsiye ederim vallaa.s.

ellerine sağlıık cnmm çok güzel gözüküoo...bunları kızartma yerine fırında da yapabilirsin sanırım daha ağır olmazlarr hem...;)

tatlim firindada yaptim yapmadim diil ama daha kuru oluyo yagsiz olunca tavaya okadar hafif yag koyuyorumki hani asiri yagda kizartmiyorum tavsiye ederim tatlim

ayy yaptım canım bnde elıne sağlık pazr kahvaltıısnda ayptım kardeşimde vardı onunla yedık artık

Back
X