- Konu Sahibi _Elifceee_
Kızlar sonunda bende hallettim bohça alışverişimi çok yorucu ama çok güzel telaşlar.Bende aldıkalrımı yazıyımda belki başkalrına yardımcı olurum.
GELİN BOHÇASINA;
- 6'lı saten gecelik takımı(Normalde almayı düşünmüyodum ama pembe olanını çok beğendim aldım)
- 2 Pijama Takımı ( Biri kısa kollu yazlık, biri uzun kollu)
- 2 penye cicili bicili gecelik ( fiyatı uygun olduğu için 2 tane aldım)
- 4 adet zıbın
- 2 dantelli penye atlet külot takımı
- 2 sütyen külot takımı
- 1 dantelli pierde cardin atlet şort takımı
- 2 adet kısa, 2 adet külotluçorap
- Sandık
Canlarım bunların hepsine toplam 530 lira verdik.Ben almadan önce cok baktım falano yüzdenyazıyım ki arkadaşlarada yardımcı olayım dedim sormak istediğiniz varsada her zmn seve seve yardımcı olabilirim.Bende çok sıkıntı çektim çünkü bu süreçte:2:
DAMAT BOHÇASI İÇİN;
- 3 boxer, 3 Atlet, pijama Takımı, Eşotman Takımı, 3 Uzun,3 kısa çorap,Gömlek(Biri uzun biri kısa kollu), Kemer,Terlik, Takım Elbise
Bunların hepsinede toplam 450-500 arası bir ücret vardik tatlılarım.
Hepinize çok kolay gelsinnn:))
GELİN BOHÇASINA;
- 6'lı saten gecelik takımı(Normalde almayı düşünmüyodum ama pembe olanını çok beğendim aldım)
- 2 Pijama Takımı ( Biri kısa kollu yazlık, biri uzun kollu)
- 2 penye cicili bicili gecelik ( fiyatı uygun olduğu için 2 tane aldım)
- 4 adet zıbın
- 2 dantelli penye atlet külot takımı
- 2 sütyen külot takımı
- 1 dantelli pierde cardin atlet şort takımı
- 2 adet kısa, 2 adet külotluçorap
- Sandık
Canlarım bunların hepsine toplam 530 lira verdik.Ben almadan önce cok baktım falano yüzdenyazıyım ki arkadaşlarada yardımcı olayım dedim sormak istediğiniz varsada her zmn seve seve yardımcı olabilirim.Bende çok sıkıntı çektim çünkü bu süreçte:2:
DAMAT BOHÇASI İÇİN;
- 3 boxer, 3 Atlet, pijama Takımı, Eşotman Takımı, 3 Uzun,3 kısa çorap,Gömlek(Biri uzun biri kısa kollu), Kemer,Terlik, Takım Elbise
Bunların hepsinede toplam 450-500 arası bir ücret vardik tatlılarım.
Hepinize çok kolay gelsinnn:))