Böğürtlen kışı (sarah jio)

çok merak ediyorum bende okunucaklar listemde mart menekşeleri ve böğürtlen kışı da var önce hangisinden başlasam

çok merak ediyorum bende okunucaklar listemde mart menekşeleri ve böğürtlen kışı da var önce hangisinden başlasam

Ben yağmur sonrasını da okudum yazarın üç kitabıda çok güzel zaten birini okursan anlatım o kadar güzel
ve akıcı ki diğer kitaplarını da okumak isteyeceksin dilimize çevreilmemiş bir kitabı daha var sabırsızlıkla bekliyorum.

bir sitede 3bir arada kapmanya yapmışlar alırsam üçünü birden alırım zaten

şuan elimde duruyor.ilk sayfada türklere teşekkür etmiş.mart menekşelerini okumustum aynı yazarın cok sevmiştim.inş beğenirim

kızlar ben bu kıtapların üçünüde aldım...(böğürtlen kışı,mart menekşeleri,yagmur sonrası) başlayacagım ama bunlar sıralı üçleme degıl dimi?hangisinden başlasam diye karar veremedim :26:

böğürtlen kışını ben de okudum çok güzeldi. herkese de tavsiye ederim.

aslında okurken ben birçok şeyi tahmin ettim ve doğru çıktılar. okumayanlar için ayrıntıya girmiyim

çok ilginç bir kitap değildi aslında ama kurgusu akışı anlatımı içtenliğiyle çok kolay okunan insanı bağlayan meraklandıran bir kitaptı. hemen bitirdim.

bir sırası olduğunu sanmıyorum. ben böğürtlen kışını almıştım onu okudum. şimdi de mart menekşelerini almayı düşünüyorum.

hangisinin konusu daha çok ilgini çekiyorsa ondan başla bence.

3 unu de okudum. Belli bir sirasi yok. Saface yazarin kitabi cikardigi siraya takirsaniz yagmur sonrasi sonra mart menekseleri en sonda bogurtlen kisi ki 1 mayis itibariyle bi kitabi daha cikti. Adini hatirlayamadigim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son Kamelya 1 mayıs'ta çıkan kitabı bende uzun zamandır listelerde 1. sırada olmasına rağmen henüz alabildim Böğürtlen Kışı'nı... harikaymış cidden, devam ediyorum heyecanla... hepsinde konular benzer değil değil mi ?:44:

Son düzenleme:
Best Seller olunca (sürü psikolojisiyle) aldım. Aldığıma pişmanım. Ne kadar basit bir anlatım. Abartmaya hiç ama hiç gerek yokmuş. Hiç beğenmedim. Kitabı yarım bırakmak huyum olmadığından bitirmek için resmen zorladım kendimi. yalnız kitabın bana bir artısı oldu. Best seller oldu diye gidip hemen çok iyi bir kitaptır diye almamak gerekiyormuş. Yağmur sonrası da berbattı. Peeeehhh.

değil :) ama akıcılık, bağlayıcılık aynı :) eline alıyorsun ve okuyup sonucu öğrenmek için can atarken, bitmesin istiyorsun

son kamelya'yı aldım ama henüz başlamadım. elimde ki kitap bitsin sıra onda

mart menekşeleri ve yağmur sonrasında yaşanamamış, yarım kalmış aşk var. tek benzerlik bu aslında.

ki bunu da konu alan sayısız yazar var

Mart menekseleri yagmur sonrasi ve bogurtlen kisini okudum. Hepsinin konulari ve anlatimi cok guzeldi. En kisa zamanda Son kamelyayi almak istiyorum. Aranizda okuyan varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

böğürtlen kışını 1 günde bitircem nerdeyse. harika bi kitap. tüylerimi diken diken etti. film tadında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…