- Konu Sahibi RAAPUUNNZEELL
-
katılıyorum...en güzel kitabı bence...Arkadaşlar mutlaka okuyun çok güzel bir kitap annelik,kayıp,çaresizlik,evlilik,sefalet bunların hepsi
ancak bu kadar güzel bir kurguyla ifade edilebilirdi.........
çok merak ediyorum bende okunucaklar listemde mart menekşeleri ve böğürtlen kışı da var önce hangisinden başlasam
Ben yağmur sonrasını da okudum yazarın üç kitabıda çok güzel zaten birini okursan anlatım o kadar güzel
ve akıcı ki diğer kitaplarını da okumak isteyeceksin dilimize çevreilmemiş bir kitabı daha var sabırsızlıkla bekliyorum.
kızlar ben bu kıtapların üçünüde aldım...(böğürtlen kışı,mart menekşeleri,yagmur sonrası) başlayacagım ama bunlar sıralı üçleme degıl dimi?hangisinden başlasam diye karar veremedim :26:
3 unu de okudum. Belli bir sirasi yok. Saface yazarin kitabi cikardigi siraya takirsaniz yagmur sonrasi sonra mart menekseleri en sonda bogurtlen kisi ki 1 mayis itibariyle bi kitabi daha cikti. Adini hatirlayamadigim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son Kamelya 1 mayıs'ta çıkan kitabıbende uzun zamandır listelerde 1. sırada olmasına rağmen henüz alabildim Böğürtlen Kışı'nı... harikaymış cidden, devam ediyorum heyecanla... hepsinde konular benzer değil değil mi ?:44:
mart menekşeleri ve yağmur sonrasında yaşanamamış, yarım kalmış aşk var. tek benzerlik bu aslında.
ki bunu da konu alan sayısız yazar var
mart menekşelerine başladım, böğürtlen kışı gibi sürüklemedi bakalım nasıl gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?