- 7 Ağustos 2018
- 32
- 6
- 34
-
- Konu Sahibi beklimutluson
İnan kimse onu ezecek şekilde davranmıyor. Kendi paramla aldığım şeylere bile ona teşekkür ediyorum birlikte yaptık diyorum. Ailemin durumu önceden ii değilmiş sonra Allah yürü ya kulum demiş yani varlığıda yokluğuda biliyor ona birşeyin eksikliği söylenmiyor yada yaptıkları öne çıkarılmıyor. İş için yardımıda kendi kabul ettikten sonra oldu. Hatta babam yanında biz torpil istemiyoruz zaten damadımız işinde çok iyi sadece şehir değişikliği için yardım istiyoruz diyor.Torpil istememesine hak verdim ama nikah olayinda bozulmasi tuhaf.. Birileri onu eziyormus gibi kompleks yapiyosa işin zor.. Gerci ailenin davranış ve tavrını bilemiyorum ama..
O zaman kompleksli biri.. Bu da tehlikeli bi durum ne yazik ki..İnan kimse onu ezecek şekilde davranmıyor. Kendi paramla aldığım şeylere bile ona teşekkür ediyorum birlikte yaptık diyorum. Ailemin durumu önceden ii değilmiş sonra Allah yürü ya kulum demiş yani varlığıda yokluğuda biliyor ona birşeyin eksikliği söylenmiyor yada yaptıkları öne çıkarılmıyor. İş için yardımıda kendi kabul ettikten sonra oldu. Hatta babam yanında biz torpil istemiyoruz zaten damadımız işinde çok iyi sadece şehir değişikliği için yardım istiyoruz diyor.
Bacim dertsiz basina dert mi ariyosun sen hersey istedgin gbi olmus biz ne hallerle evlendik bi bilsenNereye yazıp kiminle konuşacağımı bilmiyorum belki benim yaşadıklarımı yaşayan vardır bir derman olur;(
Daha öncede aynı konu ile gelmiştim ama yazmak istedim gene boğulacağım yoksa.
9 yıldır çıktığım çocukla evleniyoruz en mutlu günlerimiz olması gerekiyor ama biz dün küs uyuduk ne derdn var diyeceksiniz bi bilsem bir anlasam.
Acaba o haklıda ben mi görmüyorum.
Aileler aynı şehirde yaşıyor bende onların olduğu şehirde nişanlımı ikna ettim oda burda yaşayacak başka bir konumda yazmıştım( bu zaten temel sıkıntımız)
Ailelerimizin durumu çok çok farklı düğünümle ilgili her masrafı babam ve nişanlım yapıyor. Öbür taraf çok iyi paraları olsa destek olurlar eminim. Hiç bir şeyimiz sıkıntılı geçmedi. Evimiz dizildi istediğim herşeyi aldık çok şükür. Ailem ailesinden 1 bilezik bile istemedi bizde adet yok kimin durumu neye yetiyorsa o dedi.
Ama nişanlım o kadar gururlu ki artık ölüyorum. Onun tayinini çıkartacaklar tanıdık bakan var ona gurur yapıyor. Dün babam nikahı belediye başkanımız kıysın aile dostumuz dedi eve gitti bana sinirli yattı. Hiç hiç bir zaman aileler arasında hava fln olmadı babam bunu söylerken samimi idi.Nişanlımda iyi bir meslek sahibi zaten kimsenin ona bişi dediği yok. Ama bu gurur yüzünden o kadar bunaldımki ayrılmayı bile düşündüm formda evliliğe az kala ayrılanları okuyorum kafayı yiyeceğim artık. Allahım ben ne yaptım bu süreç bu kadar zor geçiyor diye ağlıyorum geceleri. Evin eşyasını bile nişanlımla aldık aileme hepsini o aldı dedim. Onun parası ile de evimizi aldık. Onu o kadar çok seviyorum ki o da beni. Ama bu gururu ve benim yüzümden başka şehire geçmesi çok yıprattı bizi.
Çok özürdilerim belki de biri böyle desin diye yazıyorum haklısın şükretmek lazım Allah inşallah devamını kalbine göre verir veriyordur.Bacim dertsiz basina dert mi ariyosun sen hersey istedgin gbi olmus biz ne hallerle evlendik bi bilsen
Boşverin hayat size güzel. Döneminizin tadını çıkarın. O da işin içine girince alışır zaten
Allah inşallah gönlününüzdekini kalbinizdekini verir savunmak için değil yanlış anlaşılmamak için cevap yazıyorum. Nişanlım şuanki iş yerinde çok iyi müdürler göndermek istemiyor o yüzden tanıdık bulduk zaten şuan atanma zamanıda değil yani birinin yerine girmeyecek ama onun çıktığı yere belki atanma bekleyen biri gelebilecek yani boş işsiz vasıfsız bir adama zorla yer aramıyoruz. Belki şimdi bu dediklerimede kötü birşey diyeceksiniz belki haklısınız...Resmen guzel ulkemin aci gercegini tokat gibi yuzumuze vurmussun! Insan torpil yaptiracagini acik acik yazar mi yahu. 98 almismis. O zaman torpilsiz atansin cicim. Kpssde 9i alana neyin torpili yani bu.. 98,01 alan vardir belki bilebilir misin? Konunu ne guzel okuyordum o bakan kismina gelince kani beynime sicrattin. Igrenc ya gercekten. Sizin gibi insanlar yuzunden girdigimiz mulakatlarda ot b.k sebepler bulup bizi eliyorlar. Cunku sizin gbi bakan m.v tanidiklari her zaman daha onde. Biz bi tarafimizi yirtip yuksek de alsak umurlarinda degil. Ay sinirlerim fena halde bozuldu. Feyz alin gururlu nisanlinizdan.
İnan kimse onu ezecek şekilde davranmıyor. Kendi paramla aldığım şeylere bile ona teşekkür ediyorum birlikte yaptık diyorum. Ailemin durumu önceden ii değilmiş sonra Allah yürü ya kulum demiş yani varlığıda yokluğuda biliyor ona birşeyin eksikliği söylenmiyor yada yaptıkları öne çıkarılmıyor. İş için yardımıda kendi kabul ettikten sonra oldu. Hatta babam yanında biz torpil istemiyoruz zaten damadımız işinde çok iyi sadece şehir değişikliği için yardım istiyoruz diyor.
Evet işin kötü yanı bunu yıllarca farkedemeyip düğün arefesinde yaşamak. Yani beni yıllardır tanıyor bazı olacak şeyleri önceden kestirmesi gerekmezmiydi istediklerim doğruda olsa yanlışta olsa kendimi savunmuyorum.O zaman kompleksli biri.. Bu da tehlikeli bi durum ne yazik ki..
Bakanla torpil yaptırıyorsunuz ...Nereye yazıp kiminle konuşacağımı bilmiyorum belki benim yaşadıklarımı yaşayan vardır bir derman olur;(
Daha öncede aynı konu ile gelmiştim ama yazmak istedim gene boğulacağım yoksa.
9 yıldır çıktığım çocukla evleniyoruz en mutlu günlerimiz olması gerekiyor ama biz dün küs uyuduk ne derdn var diyeceksiniz bi bilsem bir anlasam.
Acaba o haklıda ben mi görmüyorum.
Aileler aynı şehirde yaşıyor bende onların olduğu şehirde nişanlımı ikna ettim oda burda yaşayacak başka bir konumda yazmıştım( bu zaten temel sıkıntımız)
Ailelerimizin durumu çok çok farklı düğünümle ilgili her masrafı babam ve nişanlım yapıyor. Öbür taraf çok iyi paraları olsa destek olurlar eminim. Hiç bir şeyimiz sıkıntılı geçmedi. Evimiz dizildi istediğim herşeyi aldık çok şükür. Ailem ailesinden 1 bilezik bile istemedi bizde adet yok kimin durumu neye yetiyorsa o dedi.
Ama nişanlım o kadar gururlu ki artık ölüyorum. Onun tayinini çıkartacaklar tanıdık bakan var ona gurur yapıyor. Dün babam nikahı belediye başkanımız kıysın aile dostumuz dedi eve gitti bana sinirli yattı. Hiç hiç bir zaman aileler arasında hava fln olmadı babam bunu söylerken samimi idi.Nişanlımda iyi bir meslek sahibi zaten kimsenin ona bişi dediği yok. Ama bu gurur yüzünden o kadar bunaldımki ayrılmayı bile düşündüm formda evliliğe az kala ayrılanları okuyorum kafayı yiyeceğim artık. Allahım ben ne yaptım bu süreç bu kadar zor geçiyor diye ağlıyorum geceleri. Evin eşyasını bile nişanlımla aldık aileme hepsini o aldı dedim. Onun parası ile de evimizi aldık. Onu o kadar çok seviyorum ki o da beni. Ama bu gururu ve benim yüzümden başka şehire geçmesi çok yıprattı bizi.
Ozre gerek yok canm benim sadece silkelen diye diyorum maddi manevi skintilarla evlendik inan halada arada oluyo sikintilar cok sukur yinede allaha.tsk ederm amin insallah seninde gonlune gore olurÇok özürdilerim belki de biri böyle desin diye yazıyorum haklısın şükretmek lazım Allah inşallah devamını kalbine göre verir veriyordur.