• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğuluyorum ..bebeğime ortak çıkan görümce!

İşte aslında sorun da bu bizim çevremizde bunları yapan aile pek yoktu.bunlar nimet sayiyorlar şimdi. Şimdi kendileri bahçe işi yapıyorlar koyde yaşıyorlar bizim evimiz saray onlar öyle sayıyor ama benim geldiğim evden benim için bir farkı yok ki. Hatta kendim dedim nikahtan once alin diye kizin derdi mal demesinler dedim derdim kira vermemekti is nerelere geldi.. ki zaten benim hiç hakkım yok o evde
Allah razi olsun ama yine söylüyorum bedeli buysa cok agir tasiyamiyorim
kendi elleriyle yuva mi da yikiyorlar.
Mesela söyledim çocuk benim çocuğum ne istersem onu koyarım dedim sert ve net bir şekilde. 2 hafta ses yok şimdi de biz şunu koyacaz yok Ayy o ne demek olmaz benim çocuğum o o isim olmaz filan demeler. Resetliyor kadın kendini başa sarıyor kisir bir döngü gibi
Sem de tekrar net bi sekilde soyle o zaman kac defa olursa.
Demek bunlar 2 yas cocugu egitimi almak istiyo. Bikmadan usanmadan net sekilde soyluyceksin

Eger okumamis ve calismiyorsa yani kendi ayaklari ustunde durmuyorsa ilk talibinde sazannn gibi atlamazsa noliym :KK53:
Kendi nasil erkek oluyomus piyikli mi aplam

Sem de tekrar net bi sekilde soyle o zaman kac defa olursa.
Demek bunlar 2 yas cocugu egitimi almak istiyo. Bikmadan usanmadan net sekilde soyluyceksin
Evet size özel msj attım aynen dediğiniz gibi tam tabir cuk oturdu

Burada boşuna yazmıyorlar işte eş adayının ailesinden maddi beklentiye girmeyin diye. Sonrası bu işte bebeğin isminden giyimine kadar karışılır ve o bebek kamuya malolur.
Mesafe koydum demişsin ama her çöpüne kadar ailenin kurduğu evde onlara Nasıl mesafe konulur ki.
O yüzden boşuna denmemiş azıcık aşım kaygısız başım diye.
Sizin durumunuzda da yapılacak şey bıkmadan usanmadan onların davranışları karşısında uyarılarınızı yapmaktır

Burada boşuna yazmıyorlar işte eş adayının ailesinden maddi beklentiye girmeyin diye. Sonrası bu işte bebeğin isminden giyimine kadar karışılır ve o bebek kamuya malolur.
Mesafe koydum demişsin ama her çöpüne kadar ailenin kurduğu evde onlara Nasıl mesafe konulur ki.
O yüzden boşuna denmemiş azıcık aşım kaygısız başım diye.
Sizin durumunuzda da yapılacak şey bıkmadan usanmadan onların davranışları karşısında uyarılarınızı yapmaktır
Aynen doğru dediniz Bekarlar varsa ibret olsun benim halim gözünüzü boyamasin güzel bi gelinlik iyi bir ev elin adamı burnundan getiriyor

Benim annem hiçbir çocuğuna isimlerini kendi koyamamış. Abim ve bana isimlerimizi görümceleri koymuş. Annem hep der ben sana ya şu ismi ya da bu ismi koymak istiyordum bu isimleri seviyordum. Belli ki içinde kalmış. Bana da herkesde olan, o dönemde moda olan isimlerden koymuşlar. Keşke annem koysaymış. Bilmiyorum anne, baba dururken görümcenin ne haddine isim koymak.

e dugunde onca sey yaptırırsanız onlarda bunun bır karsılıgını bekler tabı adetler hep onlara yonelık olmayacak ya ne dıyım

e dugunde onca sey yaptırırsanız onlarda bunun bır karsılıgını bekler tabı adetler hep onlara yonelık olmayacak ya ne dıyım
Bunun karşılığı olamaz zaten kendi oğullarına yaptılar karsiligi benim evimde kimseye pislik yapmak hadsizlik yapmak hakkını vermez.Suskunlugum maddiyattan değil saygidan ama anlayana

Is
Benim annem hiçbir çocuğuna isimlerini kendi koyamamış. Abim ve bana isimlerimizi görümceleri koymuş. Annem hep der ben sana ya şu ismi ya da bu ismi koymak istiyordum bu isimleri seviyordum. Belli ki içinde kalmış. Bana da herkesde olan, o dönemde moda olan isimlerden koymuşlar. Keşke annem koysaymış. Bilmiyorum anne, baba dururken görümcenin ne haddine isim koymak.
Bi haddi yoktu işte kalp kırmamak için bunca cekincem ama anlasilmadi saygım sonrası için Üzgünüm artık

Back
X