- 16 Mart 2019
- 309
- 178
- 26
-
- Konu Sahibi Melankoliik
Bir anda battı kendimi psikolojiktir diye alıştırıyorum ama normaldede batıyor birtek yutkunurken değilPsikolojik olabilir mi belki içerken tahris olduysa öyle hissediyor olabilirsiniz
Canım takılmış olsa mutlaka ekmekle gider yani duramazki orda istesen bile boğazda durduramazsinBir anda battı kendimi psikolojiktir diye alıştırıyorum ama normaldede batıyor birtek yutkunurken değil ☹ ağrıyor da
Psikolojik olabilir canım bende içerken bogazımda gibi oluyor kafaya takmayınca geciyor o hisBir anda battı kendimi psikolojiktir diye alıştırıyorum ama normaldede batıyor birtek yutkunurken değil ☹ ağrıyor da
Hiçbirşeye rağmen geçmiyor balı deneyip yazacagim tesekkur ederimGeçmiş olsun , su içip kusmayı deneyin isterseniz. Herşeye rağmen geçmiyorrsa tahriştende olabilir pssikolojiktir bal varsa bal yiyebilirsiniz
Unutmaya calısıyorum ama acısından geri hatırlıyorum canımPsikolojik olabilir canım bende içerken bogazımda gibi oluyor kafaya takmayınca geciyor o his
Balık yağıKapsul tipi ilaclar ornegin pyeloseptyl zimax vs ustunde uyari vardir. Bol su ile icin 30 dk dik durun diye. Doktor uyarmisti, boyle yapmazsan kuzu gibi mee letir seni seklinde bir tabir ile.
Bol su ve ekmek ici ile devam edin
Bnm de bassima gelmişti bir gün boyunca ceektkm psikolojik deidler uzanmistijm TV izlerken boğazımdan ssip diye ağzımın içine düştü nerde kaldı anlamadım ama keendi gider oBalık yağı ☹ bilhassa sordum kapsül mü bu diye.. hayır dedilero yüzden aldım içinede bakamıyorduk açıkcası üstünde yumuşak kapsül yazıyordu dikkatimi çekti, eczacıda o kapsüllerden değil o dedi. Lanet olsun yani nereden aldım bilmiyorum. Bilsem almazdım.. ☹☹☹☹☹
Nasılsınız? Geçti mi boğazınız?Hiçbirşeye rağmen geçmiyor balı deneyip yazacagim tesekkur ederim♥
Geçti çoktanNasılsınız? Geçti mi boğazınız?
Aynen öyle geçti çok şükür uyudum uyandım geçmişti çok teşekkür ederimBnm de bassima gelmişti bir gün boyunca ceektkm psikolojik deidler uzanmistijm TV izlerken boğazımdan ssip diye ağzımın içine düştü nerde kaldı anlamadım ama keendi gider o
Geçti çoktan
Uyudum uyandım çok şükür geçti burdan arkadaşlara tavsiyem balık yağı kullanacaklarsa içini açıp boşaltsınlarNasılsınız? Geçti mi boğazınız?
Aynen endiseleniyo insan ama başta .. geçmiş olsun çok rahatsız edici bir durum ama bir gün bile surmuuorAynen öyle geçti çok şükür uyudum uyandım geçmişti çok teşekkür ederim❣
1 saati 1 güne bedel gerçekten...Aynen endiseleniyo insan ama başta .. geçmiş olsun çok rahatsız edici bir durum ama bir gün bile surmuuor