Boğazıma ilaç takıldı!!

Melankoliik

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
309
178
25
Hanımlar ilaç içtim. Yumuşak kapsül. İlacı ilk kez içiyordum, kapsülü ve arkasından suyu aldım. Birden boğazıma birşey takıldı, acıtıyor ve yutkunamıyorum eyvah dedim boğazıma takıldı. Ama nefes alabiliyorum. Yemek borumda muhtemelen.. hemen ekmek kopardım, yedim. Su içtim, hemde kaç bardak. Yok geçmiyor. Ne yapsam olmuyor. Bir an yukarı çıkıyor sanki özür dilerim istifar edecek gibi oluyorum edemiyorumm. Hemen acile gittim, genel cerrahi yokmuş, endoskopi yokmuş, görünürde birşey yokmuş. Ekmek yiyin, rahatsız ederse gelin vs dedi. Ama dr değildi yani soluk borunda olabilir dedi yahu öyle olsa nefes alamam.. Ne yapacagim artik dayanamıyorum..

Geçmiş olsun , su içip kusmayı deneyin isterseniz. Herşeye rağmen geçmiyorrsa tahriştende olabilir pssikolojiktir bal varsa bal yiyebilirsiniz

Kapsul tipi ilaclar ornegin pyeloseptyl zimax vs ustunde uyari vardir. Bol su ile icin 30 dk dik durun diye. Doktor uyarmisti, boyle yapmazsan kuzu gibi mee letir seni seklinde bir tabir ile.
Bol su ve ekmek ici ile devam edin

Kapsul tipi ilaclar ornegin pyeloseptyl zimax vs ustunde uyari vardir. Bol su ile icin 30 dk dik durun diye. Doktor uyarmisti, boyle yapmazsan kuzu gibi mee letir seni seklinde bir tabir ile.
Bol su ve ekmek ici ile devam edin
Balık yağı ☹️ bilhassa sordum kapsül mü bu diye.. hayır dedilero yüzden aldım içinede bakamıyorduk açıkcası üstünde yumuşak kapsül yazıyordu dikkatimi çekti, eczacıda o kapsüllerden değil o dedi. Lanet olsun yani nereden aldım bilmiyorum. Bilsem almazdım.. ☹️☹️☹️☹️☹️

Balık yağı ☹ bilhassa sordum kapsül mü bu diye.. hayır dedilero yüzden aldım içinede bakamıyorduk açıkcası üstünde yumuşak kapsül yazıyordu dikkatimi çekti, eczacıda o kapsüllerden değil o dedi. Lanet olsun yani nereden aldım bilmiyorum. Bilsem almazdım.. ☹☹☹☹☹
Bnm de bassima gelmişti bir gün boyunca ceektkm psikolojik deidler uzanmistijm TV izlerken boğazımdan ssip diye ağzımın içine düştü nerde kaldı anlamadım ama keendi gider o

X