• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boğaziçi tıp merkezinde silikon taktırdım

hımmmm ben bu aralar tatilde olduğumdan pek gelemiyorum arkadaşlar. konu boğaziçi tıp merkezi olunca gelip fikrimi paylaşmak istedim.çoğunuz bilirsiniz belki ben de boğaziçi tıp merkezinde tam 38 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. üstelik benimki 255 cc gibi küçük bir ccydi. öncelikle arkadaşım sana geçmiş olsun. benim doktorum orda tuğba hanımdı seninki gibi bi süreç ben de geçirdim. ve emin ol herşey düzelene kadar sabretmen gerekiyor. bana da dren takıldıben de bi gün kaldım hastanede benim de acılarım oldu. daha ayrıntılı bilgi istiyorsan adayasemini göğüs ameliyatı konuma bakabilirsin tek tek sürecim var orada. yani ağrısız acısız pek olmuyo. sonuçta sihirli bir değnek yok kimsenin elinde ama emin ol canım bu süreci atlattıktan sonra çok daha rahatlayacaksın. bak benim 38.günüm ve ben denize girebiliyorum. doktorum bi sakınca yok dedi. istediğim sütyeni de giyebiliyorum. istediğim gibi hareket de edebiliyorum. hiçbir sorunum kalmadı çok şükür. sadece biraz sabra ihtiyacın var canım inan bana.

merhaba ustekı yazımı okudunmu bılmıyorum ama bende yakın zamanda boğaziçi tıp merkezned amelıyat olacagm. boyunu kılonu ve sılıkondan sonrakı gogus olcunu yazabılırmısın fıkır vermesı acısından. ben veli beyle gorustum ama bana dırek 250 cc kas altı takarz dedı cok fazla boyuttan bahsetmedı. bırde ne kadar surede normal hayata dondugunude yazarsan cok sevınırım (:

merhaba arkadaşlar bende ufak göğüslere sahiptim hep göğüslü bayanlara imrenirdim para biriktirip silikon taktırmaya karar verdim birazda burdaki yorumları okudum buda bana destek oldu boğaziçi tıp merkeziyle görüştüm fiyat olarakta uygun geldi hemen yaptırmaya karar verdim doktorum koltuk altından yapmadığını söyledi göğüs ucundan yapıcağını damla silikon takıcağını söyledi ve benim hala tereddütte olduğumu anladı nedense bana hiç güven vermiyodu ama resimleri görünce yaptırmaya karar verdim neyse ameliyata girdim çıktım 2 saate yakın sürdü sanırım ameliyattan çıktığımda inanılmaz bi acı vardı bas dönmesi mide bulantısı ogün hiç yataktan kalkamadım ve ogün çok pişman oldum ertesi günü kendimi iyi hissetmediğim halde taburcu ettiler hadi biz işimizi yaptık güle güle dercesine o ağrılarla eve geldim yattığım yerden destekle kalkıyodum her kalkışımda feci bi acı 4. günü drenlerimi çıkarmaya gittim bide onun acısını yaşadım drenler çıktıktan sonra biraz daha hafifledim hala ağrım var göğüslerim şiş ve sertler ama o şişlikler inince çok küçük olcaklar yani yaptırdığıma hiç değmedi çok pişman oldum bugün 5. günün ama ne yıkanabiliyorum ne rahat hareket edebiliyorum dışarı çıkamıyorum giyinip soyunamıyorum çok pişman oldumbenim gibi acele karar vermeyin 10 kere düşünün acılarımın geçmesini umutla bekliyorum

Merhaba,
öncelikle çok geçmiş olsun
ben de aynı yerde ameliyat olmayı düşünüyorum da çok merak ettim canım acıların geçti mi?
Bir de zamanla daha doğal hal alıyormu?
Teşekkürler,

Back