- 1 Ekim 2014
- 110
- 36
- 113
- 34
Selam kızlarrr... Bir kaç aydır forumu takip ediyorum ve hepinizin fikirlerini ayrı ayrı okumak çok yardımcı oldu çok teşekkürler hepinize...Sonunda ameliyat oldum ve ben de yazmaya karar verdim..2 Ekimde Boğaziçi Tıp merkezi'nde İsmail Bayram'a göğüs büyütme ameliyatı oldum..Kas altı 295 cc ultra high profile mentor silikon kullanıldı.İlk günler özellikle 7-8 gün anormal derecede ağrım oldu, neysekii sonradan giderek rahatlamaya başladım, şimdi 21. gün ve gayet iyiyim...Doktorumdan da çok memnun kaldım. Yalnız merak ettiğim bir şey var, kk'de de çok denk geldim, ameliyat olmaya karar verdikten sonra takip ettiğim yabancı forumlarda da...Doktorların kişiye en uygun cc'yi seçerken baktıkları kriterlerden en önemlisi göğüs dokusunun olup olmamasıdır muhtemelen. Ancak benim gibi ameliyat öncesi göğüs dokusu olmayan bazı arkadaşlara çok daha fazla cc konabildiğine de denk geliyorum, o yüzden acaba omuz genişliği vs başka şeylere de mi bakılıyor merak ettim...Ben doktoruma mümkün olan en büyük boyutta istiyorum demiştim, onun kafasında 245 civarı bir cc varken ısrarlarım sonucu 295 olmuş oldu:) Aslında şu anda gayet memnunum ama daha büyük olabilirmiydi diye de düşünüyorum ister istemez. Ameliyat öncesi göğüs çevrem 77 civarıyken şu an 86-87, göğüs altım 72-73, bel çevrem 66 civarı. Yalnız kalçam geniş, 96-97 civarı olduğu için doktorum bunun iyi bir şey olduğunu söyledi. Hatta senin vücudun daha fazlasını kaldırırdı ama cildin çok sıkı ve göğüs dokun olmadığı için en iyisi bu oldu dedi...Sizce de göğüs dokusu olmayanlar kas altı mı tercih etmeli, ya da göğüs dokusu olmayıp kas üstü daha büyük yaptıranlarız var mı? Bekliyorum cevaplarınızıııı kızlar :) Fotograflarınıza da bakmak isterim mümkünse.
Son düzenleme: