boğazda yumru hissi ve yutkunma güçlüğü

svly_t88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
89
48
36
mrb arkadaşlar gırtlak reflüsünden kaynaklı boğazda yumru hissi ve yutma güçlüğü çeken var mı ?uzun zamandır bu sıkıntıyı çekiyorum sebebi ise reflü !

Merabalar bende altıaydır yutkunma güçlüğü yaşıyorum sanki boğazımda bişey var gitmiyor yutkunurken sanki
Taşı ittiriyorum hayatım resmen karardı gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı reflü dışında hiçbişey çıkmıyor bu durumda iyleşenler varmı lütfen yazarmısınız 😔

Merabalar bende altıaydır yutkunma güçlüğü yaşıyorum sanki boğazımda bişey var gitmiyor yutkunurken sanki
Taşı ittiriyorum hayatım resmen karardı gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı reflü dışında hiçbişey çıkmıyor bu durumda iyleşenler varmı lütfen yazarmısınız 😔

TSH yani troid hormonunuz abaktirin bendede aynısı oldu

Hanimlar bu konuyu gormusken yazayim dedim aman aman siz siz olun cok dikkat edin bogaziniza yara vs biseler cikarsa daha yeni akrabam bundan 1 ay once bogazinda yara cikmis pek fazla ilgiye almamis daha kucuk kiz cocugu sonrasinda hastalik ilerleyince ailesine solemis bole diye yara cikdi pek fazla umursamadim sizede solemedim ama baya rahatsiz olmaya basladim testler yapilinca kizin kanser oldugu cikdi ve suan ameliyat oldu dili alindi ve durumuda pek icler acici deilmis lutfen cok dikkat edin ufacik ihmal nelere yol aciyo ihmal etmeyin kendinizi 🤲

Boğaz reflüsüne de Mide reflüsü için de verilen ilaç aynı ben yedi aydır hep kullandım yutma güçlüğüm hala geçmedi siz yinede KBB gidin onlar yazıyor inşallah sizin geçer

Merhaba yaklasık 6 aydır bogazımda jiletler var gibi acıyor faranjit diye yollayıp durdular son gittigim doktor bogaz reflüsü dedi yeni hamileyim gaviscon verdi onu kullanıyorum bu dertten müzdarip arkadaslarım sizler neler yaptınız , geçti mi çok moralim bozuk

X