Boğazda Yiyecek Takılması

perdono pero no olvido

forgive but don't forget
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
4.254
7.258
Hanımlar bir süredir, özellikle meyve yerken, anlık boğazıma takılma hissi oluyor, nefes alamıyorum. Başlarda önemsemedim. Arada bir şeyler takılır gibi olur ya öyle düşündüm. Ama artık psikolojik olarak kafaya mı taktım bilmiyorum, her meyve yediğimde boğazımda kalıyor hissi oluyor. Kısa bir an sürüyor ama o anda acayip korkuyorum. Röntgene vs giremem, çünkü gebeyim. Buna benzer bir süreç atlatan oldu mu? Bir şeyler yemeye korkar oldum.

Geçmiş olsun. Ben 1 yıldan fazla oldu yaşıyorum. Doktora gittim boğazımdan sıvı örneği aldılar birşey çıkmadı

Alerjik benimki sizinde olabilir korkmayın. Doktorunuza gidin zaten direk MR çektirelim demiyorlar.

Benim ilk zamanlar boğazımda takılma hissi oluyordu,artık bununla yaşamayı öğrendim. kulaklarda kaşıntı boğazımda kaşıntı yanma gibi şikayetlerim var.

Bu arada alerjim son 2 yıldır çıkmış.

Belirli bir şey yediğinizde mi oluyor? Benim genelde meyve yerken oluyor, ya da salata gibi şeyler. Doktora gitmeliyim, gebeyken herhangi bir tedavi de uygulamazlar diye düşündüm

ay ben de siklikla yasiyorum. allah korusun gecen gün ölümden döndüm. cok tehlikeli malesef. once sen ogren, sonra yakin cevrendeki kocana annene is yeri arkadasina falan herkese gostere gostere anlayana kadar anlat bence acil durumda ne yapacağını.
bu arada tiroid de boğulma yapar. bir sonraki hastaneye gidişinde dahiliyeye de git. bir kan tahlili, bir boyun ultrasonu baksinlar

Tiroidlerimde de sorun yoktu, gebelik dolayısıyla ölçüyorlar hep. Meyve yemek için akşam eşimin gelmesini bekliyorum, yalnızken yiyemiyorum. Çok korkutucu gerçekten. Acaba psikolojik mi diye düşünmeye başladım

Sizden farklı ancak .Annem ne yese boğulma tehlikesi geçiriyor.ve hep elinde olmadığını söylüyordu. Su içerken, makarna yerken , çorba içerken vs. bile . Beyin birden yutma refleksini iptal ediyor. İstemsiz olarak boğulma riski atlatıyor. Yemek borusu ve mideye bakıldı oralarda bir sorun yok. Beyinde tümör olduğu ve onun sebep olduğu tespit edildi

Çok geçmiş olsun annenize. Şimdi nasıl?

Ya burda bir üye yazmıştı. Hatta insanlar psikolojik falandır demişti ben dahil ama başka bir şey çıkmıştı kimdi o üye ya düşüneyim

Ya burda bir üye yazmıştı. Hatta insanlar psikolojik falandır demişti ben dahil ama başka bir şey çıkmıştı kimdi o üye ya düşüneyim
Başlarda çok üzerine düşmedim. Herkesin takılır arada dedim. Ama iyice artınca psikolojik mi diye düşünmeye başladım ben de. İnşallah bir sorun yoktur

Belirli bir şey yediğinizde mi oluyor? Benim genelde meyve yerken oluyor, ya da salata gibi şeyler. Doktora gitmeliyim, gebeyken herhangi bir tedavi de uygulamazlar diye düşündüm
Benim ilk başta takılma ile başladı. 1 hafta falan çok stres yaptım niye boğazımda böyle takılma oluyor diye. Ben stres yaptıkça daha çok takılma hissi oluyordu. Şimdi daha rahatım eskiye göre takılma hissi azaldı ama geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…