Boğazda takılma hissi yaşayan var mı?

Slm troidimde nodül çıktı nodülüm büyük olduğu için yemek borusuna baskı yaptığı için o takılma hissi oluyormuş troidim alınmadı takipte ve o takılma hissiyle yaşamayı öğreneceksin dedi doktorum
Rabbim şifalar versin,çörek otunun boğazda ki nodüllere faydasının olduğunu söylüyolar deneyin isterseniz.

Selam bende de var 10 gündür boğazımda sol taraf da bir şey var gitmiyor her şeyi denedim tiroit hastasıyım ramazan sonrası bende baktircam ama bu takılma sende devam ediyor mu hala
Selam bende hiç geçmedi o his yani o nodül alınmadığı sürece geçmeyecek nodülü de almak istemiyor doktor çünkü troidim de alinirmis nodulle birlikte yaşın genç ilaca bağımlı kalma bu hisle yaşamaya çalış dedi yani yaşamaya çalışıyorum alışıyor insan bir süre sonra

Selam bende hiç geçmedi o his yani o nodül alınmadığı sürece geçmeyecek nodülü de almak istemiyor doktor çünkü troidim de alinirmis nodulle birlikte yaşın genç ilaca bağımlı kalma bu hisle yaşamaya çalış dedi yani yaşamaya çalışıyorum alışıyor insan bir süre sonra
Çok kötü ama benim de 4 gündür yoktu şimdi gene başladı boğazda daha doktora gitmedim geçti diye

Merhaba r geçmiş olsun rahatsizliginiz neydi tam olarak, bende nodul var, iki sene evvel elime takıldı doktora falan gitmiştim insan ister istemez korkuyor şimdi ise diğer tarafımda elime geldi ama doktora gitmeye çok korkuyorum 😔

Merhaba geçmiş olsun sizin nerde acaba nasıl farkettiniz

Merhaba geçmiş olsun sizin nerde acaba nasıl farkettiniz
Merhaba teşekkür ederim benim boğazım var mesela boğaz enfeksiyonu olduğumuzda böyle afedersiniz genizde olan akıntı boğaza takılır yutkunma ihtiyacı hissedersiniz ya öyle bir takılma ya da işte küçük bir ekmek parçasının boğazda takılı kalması gibi. Farketmek değil de boğazım ağrıyor takılma hissi var sanırım boğaz enfeksiyonu geçiriyorum diye gittim doktora antibiyotik verdi ilaç bittikten sonra bile o takılma hissi geçmedi tekrar aynı doktora gittim bir de ultrason ile bakalım dediğinde ultrasonda çıktı

Merhaba teşekkür ederim benim boğazım var mesela boğaz enfeksiyonu olduğumuzda böyle afedersiniz genizde olan akıntı boğaza takılır yutkunma ihtiyacı hissedersiniz ya öyle bir takılma ya da işte küçük bir ekmek parçasının boğazda takılı kalması gibi. Farketmek değil de boğazım ağrıyor takılma hissi var sanırım boğaz enfeksiyonu geçiriyorum diye gittim doktora antibiyotik verdi ilaç bittikten sonra bile o takılma hissi geçmedi tekrar aynı doktora gittim bir de ultrason ile bakalım dediğinde ultrasonda çıktı
Bana da globus dedi birisi, belki reflü vardır dedi ,geçmedi de 1 sene olacak ,ultrasonda anlaşılıyor mu ki? Boğazınıza kamerayla baktılar mı

Back
X