- 14 Aralık 2023
- 1
- 1
- 20
-
- Konu Sahibi uzgunpolyanna
Merhaba, çenemin altında yanlarda benimde bazen olur bezeler sonra geçer. Ele de gelir top gibi kayar gider oynar. Soğuk algınlığı olabilir. Takip edip geçmezse gidersin doktoraHerkese merhaba arkadaşlar geçen boynumla oynarken gırtlağımın sol tarafında bastırınca oynayan bişey fark ettim küçük ne olduğunu anlayamadım dışardan şişlik ağrı vs yok kemik mi bu normal bişey mi içim içimi yiyor 1 senedir hastalık hastalığı yüzünden psikolojik destek görüyorum anneme söyledim ciddiye almadı izin de vermiyor doktora gitmeme sizce nedir bu herkeste var mı lenf bezi şişliğidir diye çok korkuyorum cevaplarsanız çok mutlu olurum
Ben o yüzden iki aydır doktor doktor geziyorum pisikolojim bozulduHerkese merhaba arkadaşlar geçen boynumla oynarken gırtlağımın sol tarafında bastırınca oynayan bişey fark ettim küçük ne olduğunu anlayamadım dışardan şişlik ağrı vs yok kemik mi bu normal bişey mi içim içimi yiyor 1 senedir hastalık hastalığı yüzünden psikolojik destek görüyorum anneme söyledim ciddiye almadı izin de vermiyor doktora gitmeme sizce nedir bu herkeste var mı lenf bezi şişliğidir diye çok korkuyorum cevaplarsanız çok mutlu olurum
Merhaba, çenemin altında yanlarda benimde bazen olur bezeler sonra geçer. Ele de gelir top gibi kayar gider oynar. Soğuk algınlığı olabilir. Takip edip geçmezse gidersin doktora
Doktorlarda kesin birşey demiyor 1ay sonra kontrol dedi kaç kez ultrasyona girdim pisikolojim bozuldu artıkBende de var. Sağ ve sol boğaz çene altımda. Çok önemsemedim yıllardır var. Ailemle konuştuğumda abim bende de var aynılarında demişti. Hastalık hastası oluyoruz:)
Benim cenemde dolgunluk baskı hissi falan yapıyorBende de var. Sağ ve sol boğaz çene altımda. Çok önemsemedim yıllardır var. Ailemle konuştuğumda abim bende de var aynılarında demişti. Hastalık hastası oluyoruz:)
Ulturasona girip bir şey cıkmadiysa korkmayın. Top gibi kayıyordu bende çok korkuyordum. Sonra takmayı bıraktım. Şimdi konuyu okuyunca baktım tekrar yoktuDoktorlarda kesin birşey demiyor 1ay sonra kontrol dedi kaç kez ultrasyona girdim pisikolojim bozuldu artık
Reaktif diyorlar bir ay sonra kontrol dediUlturasona girip bir şey cıkmadiysa korkmayın. Top gibi kayıyordu bende çok korkuyordum. Sonra takmayı bıraktım. Şimdi konuyu okuyunca baktım tekrar yoktu
Anladım valla inanın ben hiç takılmadım. O yüzden bir şey diyemiyorumReaktif diyorlar bir ay sonra kontrol dedi