Boğazda bir şey var hissi yaşayan var mı

Duygulu000006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
53
13
88
30
Merhaba bugün tam 10 gün oldu bogazimda sol taraf da sanki bir şey var takılıyor yuttugum halde gitmiyor iki gün beni zorluyor iki gün kayboluyor gibi oluyor geri çıkıyor bu nedir sizce boğaz reflusu çok araştırdım acı ağrı yok sadece bişey var orda ramazandan sonra KBB doktoruna gidecegim başka yaşayan var mı

Farenjitim hep öyle başlar. Sonra geniz akıntısı ile devam eder. Yumru hissinin çok fazla nedeni olabilir. Sinüzit, farenjit, geniz akıntısı,boğaz reflüsü, alerji. Geçmiş olsun..

Merhaba bugün tam 10 gün oldu bogazimda sol taraf da sanki bir şey var takılıyor yuttugum halde gitmiyor iki gün beni zorluyor iki gün kayboluyor gibi oluyor geri çıkıyor bu nedir sizce boğaz reflusu çok araştırdım acı ağrı yok sadece bişey var orda ramazandan sonra KBB doktoruna gidecegim başka yaşa

Merhaba bugün tam 10 gün oldu bogazimda sol taraf da sanki bir şey var takılıyor yuttugum halde gitmiyor iki gün beni zorluyor iki gün kayboluyor gibi oluyor geri çıkıyor bu nedir sizce boğaz reflusu çok araştırdım acı ağrı yok sadece bişey var orda ramazandan sonra KBB doktoruna gidecegim başka yaşayan var mı
Bı sonuç alabildiniz mı.

Bir yıldan fazla oldu bı sıkıntım var boğazımı temizleme isteği var .kulakboğaz doktora gittim alerji dedi ilaçları beş aydır kullanıyorum ilaçların faydası yok, göğüse gittim astım ilacı kullanıyorum yine faydası yok. Gerçekten artık yoruldum bunun gibi sıkıntı geçiren var mı varsada negibi tedevi görüyor.
Ben bu sıkıntıdan inşallah kurtulursam burda paylaşicam herkes şifa bulsun

Sizde paylaşın arkadaşlar, hepimiz zor durumdayız.

Bı sonuç alabildiniz mı.

Bir yıldan fazla oldu bı sıkıntım var boğazımı temizleme isteği var .kulakboğaz doktora gittim alerji dedi ilaçları beş aydır kullanıyorum ilaçların faydası yok, göğüse gittim astım ilacı kullanıyorum yine faydası yok. Gerçekten artık yoruldum bunun gibi sıkıntı geçiren var mı varsada negibi tedevi görüyor.

Geçti benim psikolojikti sanırım ya da o hafta yürüyüş yapmıştım rüzgar vardı onun etkisi ile toz kaçtı şuan bir şeyim yok 15 gün evde dinlendim icmedigim c vitamini grip ilacı kalmadı sonra bıraktım aman sende dedim gecti benim ki psikolojik olduğunu dusunuyorum

Bı sonuç alabildiniz mı.

Ramazan ayını bana bıkkınlık getirdi ramazandi tam. Ne çektim kafama takmaktan

Ben yaşadım KBB ye gittim kamerayla baktılar bir sorun çıkmadı refluden kaynaklı dendi. 7 gün o yumruyu hissediyorum 3 gün yok .sonra tekrar bu şekilde oluyordum.

Ben yaşadım KBB ye gittim kamerayla baktılar bir sorun çıkmadı refluden kaynaklı dendi. 7 gün o yumruyu hissediyorum 3 gün yok .sonra tekrar bu şekilde oluyordum.
Benimde öyleydi ve ilk defa yaşadım bunu 15 gün kadar sürdü sonra geçti iki gün olup
Bende çok kafaya takıyorum.
Tuzlu su ile bir kere de gargara yaptım canım bol tuzlu su ile normalde gargara yapamam yutarim ben 😏

Geçenler de tiroit ilacı içiyordum minicik ilacı yutarken sanki orda kaldı ilaç gene oldu geçti sonra gün için de gece su içerken gene oldu orda bir his mide ilacı rennie cignedim sabaha geçmişti refluden bence oluyor bu
Tiroit hastalığı bendede var.benim takılma çok değil hep boğazımı temizleme isteği oluyor .ıhh ohooo gibi dakika geçmeden temizliyorum.

Benimde öyleydi ve ilk defa yaşadım bunu 15 gün kadar sürdü sonra geçti iki gün olup

Tuzlu su ile bir kere de gargara yaptım canım bol tuzlu su ile normalde gargara yapamam yutarim ben 😏
Benim sıkın tı şöyle başladı işyerinde çalışırken ç as maşırsuyu kullandım ogün gece gözlerimde kimyasal yanığı oluştu, üç gün sonrada bogazım ı temizleme hissi oluşmaya başladı. Yüzde doksan o deterjandan oldu.
Bazen kendi kendime midemle alakalı olabilirmi diye düşünüyorum
Midemde gastrit var o aralar da çok ekşiyordu midem.
Nerdeyse iki yıl oluyor bu boğazımdaki sıkıntı alerji ilaçların azda olsa faydası var .ama tam anlamıyla geçmiyor.
Boğaz endeskobi oldum alerjikrinit dedi.
Göğse gittim tomakrafi çekildim temiz çıktı astım ilacı kullanıyorum. Yüzde kırkı gitti diyebilirim tam anlamıyla geçmiyor

Rabbim herkese şifa versin.inşallah iyi olursam burdan paylaşıcam herkeş şifa bulsul.
Şifa bulan arkadaşlarda paylaşırsa sevinirim

Benim sıkın tı şöyle başladı işyerinde çalışırken ç as maşırsuyu kullandım ogün gece gözlerimde kimyasal yanığı oluştu, üç gün sonrada bogazım ı temizleme hissi oluşmaya başladı. Yüzde doksan o deterjandan oldu.
Bazen kendi kendime midemle alakalı olabilirmi diye düşünüyorum
Midemde gastrit var o aralar da çok ekşiyordu midem.
Nerdeyse iki yıl oluyor bu boğazımdaki sıkıntı alerji ilaçların azda olsa faydası var .ama tam anlamıyla geçmiyor.
Boğaz endeskobi oldum alerjikrinit dedi.
Göğse gittim tomakrafi çekildim temiz çıktı astım ilacı kullanıyorum. Yüzde kırkı gitti diyebilirim tam anlamıyla geçmiyor

Rabbim herkese şifa versin.inşallah iyi olursam burdan paylaşıcam herkeş şifa bulsul.
Şifa bulan arkadaşlarda paylaşırsa sevinirim
Çok geçmiş olsun Rabbim safi ismiyle şifa versin çamaşır suyu ile banyo falan temizleyince bende de oluyor bende ilk bu yüzden mi acaba diye düşündüm sen deyince aklıma takıldı şimdi alerji olabilir ya da

Çok geçmiş olsun Rabbim safi ismiyle şifa versin çamaşır suyu ile banyo falan temizleyince bende de oluyor bende ilk bu yüzden mi acaba diye düşündüm sen deyince aklıma takıldı şimdi alerji olabilir ya da
Alerji ilacı kullandınız mı ? Ben beş aydır kullanıyorum devamlı uutkuna isteği oluyor

ALLAH razı olsun.alerji ilacı kullandınız mı? Ben beş aydır kullanıyorum.

Back
X