Boğazda balgam hissi

Bi yildir ben de de var. Sanki balgam varmis gibi ama yok. Ne cikarabiliyorum, ne yutabiliyorum. Hep ora da var gibi.Pandemiden eser kaldi diye düşünuyorum. Agir gecirdm. Ondan sonra ne zmn hastalansam balgam olusmaya basladi ama hastalik gecince gidiyordu. Son bir yildir ne yaptiysam gecmiyor. Artik ora da var mi yok mu onu bile bilmiyorum. Yutkunmak tik oldu. Doktora gidiyorum ilac yaziyor, bisey yok diyor. Artik gitmiyorum da biraktim.

Bende de covid geçirdikten sonra başladı hafif geçirdim aslında ama ne bileyim dediğiniz gibi ne zaman hastalansam daha beter oluyor şimdi alerjiniz de var mı

Genizdeki büyük ihtimal geni akıntısıni atamadığınz içindir. Sigara en büyük sebep yada alerjik rinit olabilirsinz. Onu dışında boğazdaki o takılma hissise psikolojik olabilir çünkü bendede aynı durum var ve geçen ay artık caydim doktora sordum. Bana bunun histerik globus olduğunu söyledi. Tetikleyen bir sürü şey olabilir stres yapma stresten dedi.

Bende de covid geçirdikten sonra başladı hafif geçirdim aslında ama ne bileyim dediğiniz gibi ne zaman hastalansam daha beter oluyor şimdi alerjiniz de var mı
Hic birseyim yok. Sadece o bogaz da ki yutkunma hissi var. Birgün yoksa ertesi gün geri geliyor mutlaka. Yani var ama asla cikarramiyorum. Yapismis kalmis gibi.

Alerjik rinitim var zaten ilaç da kullandım yok geçmiyor büyük ihtimal dediğiniz gibi bi isle meşgulken veya dışardayken çok olmuyor özellikle uyandıktan sonra başlıyor

Merhaba geçtimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…