Merhabalar, neredeyse iki senedir bunu yaşıyorum artık yaşam kalitem sıfır nerdeyse kaç kere kbb ye gittim alerji ilaçları kullandım geniz akintisi ve alerjik rinitim var gastroenterolojiye gittim reflü tedavisi gördüm ama geçmiyor sabahları özellikle çok kötü uyanıyorum bogazimdq ki balgami hissediyorum çıkarmak için sürekli boğaz temizliyorum ama öyle aman aman bir şey de çıkmıyor onunla beraber mideme de hafif ağrı giriyor galiba o stresten ayy bana bir şey söyleyin lütfen bezdimmm
Balgam takılmış hissi var mı sizde de kaç kere gittim doktora alerji diuorlar ama ilaçlar sadece burun akıntısı ve kaşıntısını kesiyor balgam oldugu yerde duruyorAynı dertten muzdaribim tuzlu karbonatlı suyla burnunu temizlemek bir nebze iyi geliyor ama tamamen geçmiyor, alerji ilacını sürekli kullanıyorum ben çünkü kullanmazsam yutkunmakta zorluk çekiyorum. Alerjik rinit baş belası bir şey, internette cerrahi bir girişimle tedavisi olduğunu okudum doktora gittiğimde onu soracağım
Balgam takılmış hissi var mı sizde de kaç kere gittim doktora alerji diuorlar ama ilaçlar sadece burun akıntısı ve kaşıntısını kesiyor balgam oldugu yerde duruyor
Balgam söktürücü de kullandım bir sürü ama nafileilaç tavsiye etmek yasak lakin N ile başlayan suda eriyen ilaç var yeşil beyazlı kutuda içinden üç kutu çıkıyor inanılmaz iyi geliyo balgama
Olduğu yerde durmuyor aslında geniz akıntınız sürekli oluyor ve alerjiden boğaz yolunuz şişiyor o da sürekli takılmış hissi veriyor. Benim kullandığım bir damla var, gece yatarken çok iyi geliyor ama gün içinde hep var o his, bir de alerji ilacını kullanıp bırakmamanız lazım, bir süre kullanımdan sonra faydasını görüyorsunuz, ilaçla en azından o takılma hissi
VarSigara var mı sigara?
E sebep aramana gerek yok aşkım
E sebep aramana
Bırakabilsem keşkeZencefil, ıhlamur, zerdeçal balgam söktürücü diye hatırlıyorum. Bol bol demleyip için ve kesinlikle sigarayı bırakın.
Günlük bir bardak süt ya da bir kase yoğurt tüketin öyleyse. Tercihen ev yapımı tabi kiBırakabilsem keşke
Öksürük var mı peki.ay yanlış bir yerlere bastımyeni değil ki senelerdir içiyorum arkadaşlarımda falan böyle bi sorun yok iki senedir çıktı
Nasıl kullanmam gerekiyorUdi hindi yağını bı deneyin isterseniz
Hayır yokÖksürük var mı peki.