- 26 Mart 2024
- 1.011
- 2.968
- 48
- Konu Sahibi cileklihurma
-
Geçmiş olsun. Boğaz reflüsü olduğunu nasıl teşhis ettiler? Endoskopi mi yaptırdın? Bir de bu nefes darlığına neden oluyor mu?Herkese merhaba arkadaşlar geçenlerde boğazıma kayısı kaçtı yutmakta güçlük çektim falan demiştim öyle bir konu aşmıştım bugün boğazıma baktırdım zaten hastanede çalışıyorum her neyse boğaz reflüsü olduğumu öğrendim , boğaz reflüsü olanlar nası tedbirler alıyorlar o yanmayı önlemek için neler yapıyorsunuz doğal şeyler kullanıyor musunuz ? Bir de sizlere sorayım dedim
Not : doktor elbette söyledi ama belki doğal farklı yöntemler vardır diye sormak istedim
Teşekkürler
Teşekkürler Evet genelde endoskopi olunuyor ama farklı yöntemleri de var, bende su içerken ve bazen nefes darlığı oluyor ama belirtisi mi bilmiyorum bende henüz yeni öğrendim boğaz reflüsü olduğumu sizde mi şüpheleniyorsunuz?Geçmiş olsun. Boğaz reflüsü olduğunu nasıl teşhis ettiler? Endoskopi mi yaptırdın? Bir de bu nefes darlığına neden oluyor mu?
Kız geçmiş olsun yaz bakim belirtiler neymişHerkese merhaba arkadaşlar geçenlerde boğazıma kayısı kaçtı yutmakta güçlük çektim falan demiştim öyle bir konu aşmıştım bugün boğazıma baktırdım zaten hastanede çalışıyorum her neyse boğaz reflüsü olduğumu öğrendim , boğaz reflüsü olanlar nası tedbirler alıyorlar o yanmayı önlemek için neler yapıyorsunuz doğal şeyler kullanıyor musunuz ? Bir de sizlere sorayım dedim
Not : doktor elbette söyledi ama belki doğal farklı yöntemler vardır diye sormak istedim
Teşekkürler
Teşekkür ederimKız geçmiş olsun yaz bakim belirtiler neymişilk kez duydum niye oluyormuş. Biz de o kadar belki sana öyle geldi tahriş olmuştur dediydik
yutkunmada zorluk var mı takılma hissiTeşekkür ederimbende yemek yedikten sonra boğazımda yanma ile başladı sanki naneli bir balon yutmuşum gibi yanma oluyordu lokmaları yutarken zorluk çekmeye başlamıştım bir de bugünlerde yatarken sürekli balgam varmış hissi oluyordu bendeki belirtileri bu şekilde farklı belirtiler de oluyormuş
Evet var özellikle yemek yerken oluyoryutkunmada zorluk var mı takılma hissi
Akalazya diye bir rahatsızlık var reflüyle çok karıştırılıyorEvet var özellikle yemek yerken oluyor
Onu araştırdım ama diğer hiç bir belirti bende yok onun en sık görülen belirtisi sanırım kilo vermekmişAkalazya diye bir rahatsızlık var reflüyle çok karıştırılıyor
Aklıma o geldi şikayetlerinizi okuyunca
arkadaşım geçirdi ameliyat oldu o da siz gibi demişti
o ileri safhada oluyor çünkü zaman geçtikçe yutkunamama artıyorOnu araştırdım ama diğer hiç bir belirti bende yok onun en sık görülen belirtisi sanırım kilo vermekmiş
Doğrudur Allah korusun diyelim böyle bir durum çıkmadı şu an bende Allah kimseye de göstermesin , Arkadaşınıza da geçmiş olsuno ileri safhada oluyor çünkü zaman geçtikçe yutkunamama artıyor
Merhaba, arkadaşınız teşhisi nasıl konuldu? Ben de yutkunamama problemi yaşıyorum endoskopi oldum ama bir şey çıkmadı basit bir gastrit çıktı sadece. Başka bir tanı yöntemi var mı acaba,o ileri safhada oluyor çünkü zaman geçtikçe yutkunamama artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?