How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Boğaz iltihaplanması

Benim cok sık basima geliyor,tukurugumu bile yutamiyorum yutkunamiyorum o derece.Bir kasik balin icine limon sikip ic,ikisi karisinca sulaniyor.Ben cocuklarimda kullaniyorum antibiyotiksiz atlatiyoruz cok sukur.Gecmezse doktor gargara verir,emzirenlere gebelere uygun gargara var

Benim cok sık basima geliyor,tukurugumu bile yutamiyorum yutkunamiyorum o derece.Bir kasik balin icine limon sikip ic,ikisi karisinca sulaniyor.Ben cocuklarimda kullaniyorum antibiyotiksiz atlatiyoruz cok sukur.Gecmezse doktor gargara verir,emzirenlere gebelere uygun gargara var
Aynen yutkunamıyorum boğazım kapattı sanki kendini. Eşim işten gelsin acile gidicem ya da yarın sağlık ocağına.

O iltihap bi geldi mi gitmek bilmiyor. Doktora gidin. Gerçi doktorlar fısfıs verip yolluyor ve hala sürünmeye devam ediyorsunuz ama belki hamile olduğunuz için farklı şey önerebilir.
Bitki çaylarını da dikkatli kullanın.

O iltihap bi geldi mi gitmek bilmiyor. Doktora gidin. Gerçi doktorlar fısfıs verip yolluyor ve hala sürünmeye devam ediyorsunuz ama belki hamile olduğunuz için farklı şey önerebilir.
Bitki çaylarını da dikkatli kullanın.
Sadece limonlu ılık su içiyorum. Gerçekten de süründürecek gibi.

Sadece limonlu ılık su içiyorum. Gerçekten de süründürecek gibi.
İki aydır sürünüyorum ev fısfıs cenneti oldu. Israrla antibiyotik vermediler. Geçti sanıyorum bir hafta sonra gene geliyor.
Perşembe günü doktor hiç mi size antibiyotik verilmedi dedi. Yazık iltihap harap etmiş sizi dedi ve ilaç verdi. Şükürler olsun kendime geldim.
İnşallh iyi bi doktora denk gelirsiniz. Çok geçmiş olsun.

İki aydır sürünüyorum ev fısfıs cenneti oldu. Israrla antibiyotik vermediler. Geçti sanıyorum bir hafta sonra gene geliyor.
Perşembe günü doktor hiç mi size antibiyotik verilmedi dedi. Yazık iltihap harap etmiş sizi dedi ve ilaç verdi. Şükürler olsun kendime geldim.
İnşallh iyi bi doktora denk gelirsiniz. Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim inş iyi bir doktora denk gelirim.

Siz acile gidin onlar sizi rahatlatacak bi serum takarlar. Sonra gerek duyarsa ilaç yazıyorlar. Sizde yazılan ilacı kadın doğum doktoruna sorarsınız. Yani bana öyle yapılmıştı. Geçmiş olsun

Back